פורסם 2007 בנובמבר 1117 שנים למקרה שמישהו פה שכח:המשתמש הבא שיפתח דיון העוסק בכל צורה שהיא בפריצות או הורדות של משחקים, או שישתתף בדיון שכזה - יורחק בלי קשר למצב האזהרות שלו.
פורסם 2007 בנובמבר 1117 שנים מחבר סליחה, אבל לא כתבתי או עודדתי שום דבר לפריצות AKA ווארז..בסה"כ אמרתי שהוא יצא לחנויות, ופתחתי דיון רשמי שמתאים למשחק ולא הדיון שהיה על הדמו
פורסם 2007 בנובמבר 1117 שנים OMG זאת דרך טובה להתחיל את היום. פעם שעברה קמתי באמצע הלילה ויצאו COD4 GOW. והיום אני קם באמצע היום ויוצא לו Crysis... נקווה שהמשחק ירוץ על "העגלה" שלי, ככמו שזה ניראה מהדמו אני הולך לשחק על 25~FPS..
פורסם 2007 בנובמבר 1117 שנים המשחק הזה נורא כבד \ תכנון לקוי...איך זה שעל המפרט שלי הוא פועל על 20 FPS ברזולוציה של 1024*1280+HIGH +AA8איך מפסיקים את הDX 10? [בדמו]ומי שמתכוון להוריד את זה אז אל תעשו את זה... [זה קיבל Nuke]
פורסם 2007 בנובמבר 1117 שנים אחרי שהדמו זחל על המחשב שלי החלטתי לחכות עד שיהיה כסף לכרטיס מסך נורמלי.
פורסם 2007 בנובמבר 1117 שנים וולאק יצא לי בומבה, סיימתי אתמול את הקאמפין של COD4 היום אני אתחיל ת'קאמפין של Crysis אני מאמין, יהיה טוב =] המנוע הגרפי במלא משופר יותר מדמו ? ?
פורסם 2007 בנובמבר 1117 שנים אני לא מאמין! הוא יותר כבד מהדמו!! כשהגדרות על HIGH הוא זוחל לי על 20FPS!!! :pissed: אני מקווה שיש לקרייטק הסבר לזה!
פורסם 2007 בנובמבר 1117 שנים לא מאמין אכזבה... כל ההגדרות על VH +AA16XQ בשטח עמוד עובד לי על 20FPS!!!! לא משהו שאפשר להנות ממנו... עם ככה הולכים להיות כל המשחקים הבאים אז המצב רע. **מתקין דרייבר גירסא 163.75 בתקווה לשיפור** אני אודיע אחרי ההתקנה.
פורסם 2007 בנובמבר 1117 שנים אני עושה עכשיו איחוי, סריקת וירוסים וספיוור והתקנה מחדש של כול הדרייברים.נקווה לטוב :'(
פורסם 2007 בנובמבר 1117 שנים השבוע האחרון היה פשוט מדהים גם COD4 גם GOF ועכשיו גם CRYSIS ועוד כמה ימים NFS:PS!! מעניין כמה FPS יהיה אצלי?! יש משהו עם מפרט דומה לשלי שיכול להגיד לי בערך?
פורסם 2007 בנובמבר 1117 שנים מוזר מאוד באתי לבדוק את המשחק עם הדריבר החדש ופתאום המשחק לא עולה זה כותב רק את הpre realse בצד ימין למעלה וזהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.