פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים כנראה לא ראית את כל הסרטון כי מזה הוא מתחיל לאחר זמן מהמראים שם את המפלצת שזורקת עלייך מכוניות, את זאתי שעולה מהיו, את אלו המעופפים וגם את אלו שיורדים לנושאת מטוסים ומביאים בך שואה.
פורסם 2009 באוקטובר 1915 שנים האם זה נכון שהפאטץ 1.2.1 מעלה את הFPS במישחק CRYSIS ?התקנתי את הפאטץ ועכשיו יש לי בבמוצע 40 FPS על הגדרות High ורזולוציה 1024 על 768 , זה הגיוני ?
פורסם 2009 באוקטובר 1915 שנים הייבתוך קבציי המשחק יש קובץ Benchmark_GPU , אני מקבל בו הכל על 70 FPS. זה בסדר למיפרט שלי?
פורסם 2009 באוקטובר 1915 שנים היי בתוך קבציי המשחק יש קובץ Benchmark_GPU , אני מקבל בו הכל על 70 FPS. זה בסדר למיפרט שלי? באמת אתה צריך להגיד תודה על שיש לך כאלו ביצועים.
פורסם 2009 באוקטובר 1915 שנים היי אולי לא רשמתי במדויק, זה צילום מסך לאחר התוצאה : השאלה על איזה רזולציה זה מוגדר? רוני
פורסם 2009 בנובמבר 315 שנים קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את השמירות מהמחשב הישןמישהו בבקשה יודע איזה קובץ זה???
פורסם 2009 בנובמבר 315 שנים שלום לכולם יש לי בעיה עם המשחק crysis הגעתי לשלב שבו אני נמצא על ספינה בתוך חדר ובו מחשב לאחר לחיצה על האות f אני אמור להתקדם ואז הוא אומר לי לעשות משהו לא יודע בדיוק מה ואז אני מתקדם לעבר הנקודה הירוקה ואז אני לא יודע איך להמשיך בבקשה לעזרה דחוף חייב להמשיך במשחק
פורסם 2009 בנובמבר 315 שנים שמישהו יעזור לו דחוףףףףףףף, הבחור עוד שנייה מת שמה בחיי שאני אוהב הודעות כאלה. אתה בסדר אתה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.