פורסם 2008 ביוני 517 שנים עברתי את זה כבר הגעתי למין חלל כזה שבאמצע יש מין דבר כזה שזורק אוויר מחוברים לזה כל מיני חוטים עבים של חשמל ומסביב לזה יש 2-4 יצורים מוזריםואין לי נשק ואני לא מצליח להרוג אותםאולי באמת תצרף תמונה?
פורסם 2008 ביוני 517 שנים נתקעתי בשלב מסויים במשחק ומבקש סיוע בבקשה.בשלב שבו הספינה בנמל עם הרדאר נפגעת וטובעת, לא מוצא אפשרות להמשיך.בתדריך כתוב לאבטח את הנמל ולהשמיד הליקופטרים של האוייב ולחכות לכוחות שיגיעו. אבל לא נשארו הליקופטרים להשמיד ושום כוח לא מגיע.איך אני ממשיך מכאן. אשמח לתגובות...
פורסם 2008 ביוני 617 שנים אולי באמת תצרף תמונה?אם הייתי יודע איך עושים את זה הייתי שם לך מהתחלה אין לי מושג איך מצרפים תמונה!אני ינסה להסביר את עצמי!אחרי שירדת מהמעלית ניכנס למין מקום כזה שאתה מתחיל לרחף בו הוא חשוך מאוד קשה למצוא את הדרך החוצהופתאום אתה מגיע למין זרם מוזר כזה שרק על מהירות כפולה אתה יכול לעבור אותוואז אתה מגיע למה שאני מנסה לברר איך אני עובר!מין מקום גדול כזה שבאמצע יש משהו ארוך שבקצה שלו יש משהו שזור אוויר חזק וגם עם מהירות כפולה אי אפשר לעבור בו וסביב זה מסתובבים לי היצורים המוזרים האלה אהה ואין לי נשקים!מקווה שהבנת מצטער שאני לא יודע להביא תמונה!
פורסם 2008 ביוני 617 שנים תלחץ "printscreen" במקלדת > צא מהמשחק > כנס ל"צייר" > "הדבק" > שמור > תעלה לאתר.כל העניין של השלב הזה זה שהוא מבוך פשוט תפעיל תמחשבה ותנסה להגיע לנקודה הירוקה שבמפה.
פורסם 2008 ביוני 617 שנים טוב אני חייב עזרהאתם יכולים להגיד לי אם המשחק ירוץ לי גם על ההגדרות הכי נמוכות ?! ועל כמה FPSמפרט מימין !!! תודה
פורסם 2008 ביוני 617 שנים המשחק ירוץ לך על הגדרות יותר גבוהות מהכי נמוכות...כמה FPS? תעלה את ההגדרות עד שיהיה לך 25 FPS בערך.. (שהמשחק יזוז חלק)
פורסם 2008 ביוני 617 שנים פרטים ראשונים על Crysis 2 - Warheadhttp://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=659http://www.crytek.com/news/news/?tx_ttnews%5Btt_news%5D=116&tx_ttnews%5BbackPid%5D=1&cHash=7733199cd1עושים כרגע את המשחק קרייסיס 2 על אותו מנוע גרפי CryENGINE 2, זה אומר שיהיו לו אותם דרישות מערכת ?או שאין קשר ?
פורסם 2008 ביוני 717 שנים יש סיבה מסוימת למה המשחק איטי משו בחלקו?המעבד שלי הוא AMD4400@56002GB זיכרוןHD2900PRO@XTXאני משחק ב1024X768 על הגרפיקה הגבוה ביותר שהוא יכול לתת
פורסם 2008 ביוני 717 שנים אני חושב שהמעבד הוא האשם העיקריחוץ מזה שקרייסיס איטי על כמעט הכל כיוםואם אתה מדבר על החלק שהכל קרח/שלג- לכולם המשחק יותר איטי שם
פורסם 2008 ביוני 717 שנים יש לו את אותה בעייה גם בASSASSINS CREED?ולכן לא נראה לי שיש לו בעייה בתוכנה או דרייבר או משהו בסגנון.
פורסם 2008 ביוני 717 שנים זה הכל תלוי בהגדרות..אני הרצתי AC על הכי גבוהה עם המפרט שלי שחלש משלוזה עבדהצלחתי לשחקפשוט זה שיגע את השכל אז הורדתי הגדרות
פורסם 2008 ביוני 717 שנים קרייסיס איטי כמעט על כל מחשב כיום. כמובן חוץ מאלה עם 3 כרטיסי 8800 GTX או 9800 בSLI.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.