פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים יש כמה קטעים דומים בספינה...אם אפשר קצת יותר פרטים.אבל מדבר על הסוף הסוף? אחרי הבוס האחרון?
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים חבר'ס אני צריך עזרה במשחקהגעתי לשלב שבו אני על ספינה-> המפקד מעיף פצצה על האי(בסירטון)-> מלא חייזירים תוקפים את הספינה-> אני יוצא וחוצה לפני הספינהמה אני עושה?לפי מה שהבנתי אני צריך לעלות על המטוס שקרוב לדלת אבל כשהוא ממריא חייזר נכנס בו והוא מתפוצץ... מה אני עושה? (יש מצב זה בכלל איזה באג במשחק-למרות שהתקנתי את הפאץ'?)אתה יוצא החוצה והולך לכיוון ימין שם יהיו כמה חיילים שיורידו אותך במין מעלית שכזאת לבטן האונייהאני תקוע קצת אחרי, השגתי את הנשק מבטן האונייה ויצאתי החוצה( אחרי שהקברניט מת) ויש את המכונה (מפלצת) הגדולה שאני צריך לחסל אותה.שכשאני בוחר את הרובה הוא רושם לי שהוא לא ננעל על מטרה WTF?*תמונה מצורפת*[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים מישהו ניסה להוריד מפות ומודים?הורדתי כמה וזה פשוט משפר את המשחקאחד בשם natural mode או משהו כזה מוסיף את האפקטים שיש בVERY HIGH (למשל שהאור עובר דרך העצים) ועוד עשן וכל זה אבל בלי שתצטרך להעלות את ההגדרותעוד משהו טוב זה לכתוב בקונוסולsys_physics_CPU 0זה ממש משפר את הביצועים
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים מפרט בצד ימין - כדאי להתקין את הפאץ' החדש? אני עדיין עם מה שקיבלתי מגירסת הריטייל...
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים אתה יוצא החוצה והולך לכיוון ימין שם יהיו כמה חיילים שיורידו אותך במין מעלית שכזאת לבטן האונייהאני באמת בקטע הזה- לפי השממים והסביבה בתמונה ששמת (לא הגעתי עדיין למפלצת הענקית)אפשר הסבר יותר מעמיק איפה החיילים/מעלית ומה אני צריך לעשות?אני עשיתי סיבוב בסיפון ולא ראיתי שום מעלית, אני רואה איזה 2-3 אנשיםם יורים על החייזריםאני הולך אליהם והם לא עושים כלום- לא לוקחים אותי למעלית
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים lol יש באג לחבר שלי (NAVK2) שבסוף השלב השני הוא אמור להיכנס עם PROPHET לתוך מערה, אצלי אפשר להיכנס אבל אצלו משום מה היא חסומה עם אבנים :s07: ואי אפשר... יש לי בדיוק את הבעיה הזאת עכשיו......ואני לא יודע כבר מה לעשות...-אני מיואש לגמרי!!!!!!!!שמישהו יעזור בבקשה................!!!!!!!!!!!!!!1 ??? ???
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים כן , הרגתי את כל מה שחי מסביב ועדיין - המערה פשוט חסומה..... מה אמור להיות שם - פתח שעוברים דרכו או מה ??????????. בבקשה מי שניתקל בתופעה שינסה לעזור - לעזאזל זה רק תחילת המשחק........................
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים תוצאה ראשונה בגוגל.http://forum.thenevermind.com/index.php?topic=1003זה לא דרך לפתור את הבעיה הזאת, אלא דרך פשוטה לעקוף אותה.
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים נתקעתי בשלב!הייתי צריך להכנס לתוך ספינה, להפעיל שם משהו שכנראה מכבה משהו אחר.עכשיו אני צריך לכוון עם לייזר לאזור גבוה של הספינה בשביל שהמטוסיפ יפציצו אותה. איך אני משיג לייזר?
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים כותבים לך מול הפניםbinocularsתוכל לעזור לי אז ולספר לי מה זה binoculars?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.