פורסם 2008 בפברואר 917 שנים תאמין לי אישית מאוד מפריע לי מכל קרטוע (אני רואה אדום בעיניים מעצבים אפילו אם זה על 29)
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים אני, SHADOW ומעט חבר'ה קצת בוגרים כאן, אנחנו גיימרים בני 26-34 שמבינים לא קצת במשחקים משאר הקידיס כאן.וכש-SHADOW במקרה זה אומר: "חלק", זו מילת ברזל.את גיל החילטורים הוא עבר ואין לא אינטרס לומר מידע שגוי.וכמו שצויין כאן, קרייסיס זה משחק שבנוי באופן שונה משאר המשחקים, גם ב-20FPS הוא זז חלק.המערכת שלי ושל חברי SHADOW מריצים את המשחק הזה ח-ל-ק על הגדרות מקסימליות בכל שורש המילה.
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים חחחח אחי אני לא יודע בן כמה אתה ואם אתה חלטרן או לא.לי ולך יש בדיוק את אותו הכרטיס, המעבד שלי חזק משלך גם ללא אוברקלוק.איך זה שנאי לא יכול להריץ את המשחק על high על 1204X768 על יותר מ40 FPS + תזוזה מעפנה חבל על הזמן ואתה כן?איך?אתה מוזמן להגיד לי.
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים אני רואה למה אתה מריץ את זה יותר מהר ממנו (פי 2 זיכרון לדוגמא) זה שאתה רואה שזה מקרטע זה כבר בעיה שלך
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים חחחח אחי אני לא יודע בן כמה אתה ואם אתה חלטרן או לא.לי ולך יש בדיוק את אותו הכרטיס, המעבד שלי חזק משלך גם ללא אוברקלוק.איך זה שנאי לא יכול להריץ את המשחק על high על 1204X768 על יותר מ40 FPS + תזוזה מעפנה חבל על הזמן ואתה כן?איך?אתה מוזמן להגיד לי.שמע, אני מופתע בדיוק כמוך, אני לא אמור לדעת למה אצלך זה לא זז טוב.אולי למחשב שלך קר וצריך לשים לו גרביים או אולי בעיה עם הדרייברים.
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים אם זכרוני אינו מטעניFPS בין 60-30 נראה פחות חלק מאשר 60+ ו20~אין לי מושג למה ולא ממש מעניין אותי למה.. מצידי שזה יהיה קסם שהובא במיוחד מהקוטב שפותח ע"י סנטה קלאוס
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים האמת יותר התכוונתי לאיך הוא עושה את זהאבל אנחנו לגמרי סוטים מן הנושא שהוא קרייסיס
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים חברים אני אומר דבר כזהבואו נחכה לדרייברים החדשים של nvidia ולפאץ' הבא של קרייסיס שיצא בקרוב.נראה איזה שינוי יהייה שם.
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים בהחלט המשחק שחיק על 20 פריימים פלוס מינוס.בגלל כל הpost processing (motion blur).. זה פשוט נראה חלק גם בFPS נמוך כי הכל ממילא מרוח...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.