עבור לתוכן

מתלבט בין LOGITECH X540 ל CREATIVE T6060 מי יותר איכותי.

Featured Replies

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם

אותו דבר עד שיוכח אחרת.

פורסם

יש לי את ה- X-540 (כבר שלושה ימים ;D) ואני מאוד מרוצה מהביצועים של סט זה, ואני מדבר

בתור אחד, שמגדיר את עצמו כמאוד מבין בקולנוע ביתי ובעל מערכת די רצינית.

אני אישית ממליץ לך מאוד על דגם זה והשוותי אותו במיוחד מול CREATIVE:

T6060

T6100

ברוב המוחלט של הביקורות המליצו על ה X-540 מכול הבחינות, מוזיקה, סרטים ומשחקים, וניבחרו לדעת לא מעט

מבקרים כסט הכי משתלם במחיר זה. היו טענות רבות מצדם של המבקרים על כך שהרמקולים מכוערים אך לדעתי הם די

אלגנטים ולא מצועצעים, ושהם תלויים על הקיר הם נותנים רושם מאוד מקצועי לעין בלתי מזויינת (בחורות :P, בלי לפגוע כמובן באלו שכן מבינות).

הביקורות דוברות אמת, במיוחד על כפתור המטריקס (כפתור שגורם למקור סאונד של 2 ערוצים לעבוד כ- 5.1) שלא האמנתי

שבאמת עובד טוב כול כך כמו שאמרו בביקורות והופתעתי לטובה. תליתי את הרמקולים על הקירות ואשמך לצרף תמונות

אם תרצה, של איך מיקמתי אותם בחדר, חיסרון יחיד זה שצריך ליצור הארכה של כבלי הרמקולים (קל מאוד, RCA סטנדרטי).

מקווה שעזרתי.

אתה מוזמן לשאול שאלות נוספות הקשורות לביצועים.

פורסם

ו... מה בדיוק ההבדלים בין הX-540 לבין הX-530?

פורסם

גם אני אשמח לדעת מה ההבדלים.

ו-PIMPY, אם תוכל לצרף תמונות אני אשמח גם לזה.

פורסם

היתרון הגדול של ה-X540 הוא שלט חוטי נוח (למרות שנראה קצת מצועצע) לשליטה על הווליום והבאס. ב-X530 השליטה על הבאס נמצאת מאחורי הסאב וזה מאוד לא נוח. לא הייתי קונה אתה הX530 ולו רק בגלל זה. כמו כן, ה-X540 מוסיפים MATRIX MODE שמפצל אות סטראו ל-5.1, וזה יכול להיות שימושי לאלה שחסרה להם אפשרות כזו בתוכנה או בדרייבר של כרטיס הקול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים