פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים תופעה שרק לאחרונה קוראת לי , בזמן שאני משחק משחק לא משנה איזה כעבור חמש דקות משהו כזה המשחקב נכבה לי לא משנה איזה משחק אני משחק לדוגמא אני שמקח במשחק BATTLEFIELD 2 אחרי איזה חמש דקות משחק המחשב נכבה מפרט המחשבAMD +38002GB RAMGEFORCE 7600GTספק כוח 450W בבקשה אם תוכלו לעזור לי כי זה ממש מעצבן וזה גם הורס לדעתי תודה . :-[
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים תקרא בסטיקי בנושא קבצי MINI DUMP ואז תוכל לדעת מה הבעיה,להסביר את זה בכמה שורות תהיה בעיה.
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים מועבר לפורום תמיכה טכניתכמו שאנדריי אמר, תבדוק אם נוצר קובץ MINIDUMP, אם לא, תנסה להחליף ספק כוח.
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים באיזה ספק כוח בדיוק מדובר? האם התכוונתה שהמחשב נכבה לגמרי או שעושה ריסטרט פתאומי? (זה לא היה הכי ברור)
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים מחבר באיזה ספק כוח בדיוק מדובר? האם התכוונתה שהמחשב נכבה לגמרי או שעושה ריסטרט פתאומי? (זה לא היה הכי ברור) המחשב מתכבה לגמרי אני צריך לפהעיל אותו שוב,בקשר לספק הכוח החלפתי לספק אחר הוא בכול זואת מתכבה אני ינסה את הדרך שהציעו עם ה MINIDUMP אני יראה עם זה יעזור תודה בכול אופן אני ידווח עם זה עזר או לא
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים תבדוק טמפרטורות אם pcwizard ותצלם את המסך http://www.cpuid.com/download/pcw2008_v180.exe לחץ על הסמל הזה יכול להיות שמדובר בהתחממות יתר של המעבד או שהמטפרטורת כיבוי מוגדרת נמוך מדי בביוס אגב איזה לוח אם יש לך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.