עבור לתוכן

צריך המלצה לראוטר אלוחטי

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי שיקשר בין 3 מחשבים בבית.

הבית קטן ולא צריך קליטה סופר חזקה :silly: אבל שתיהיה טובה כי בכל זאת יש כמה קירות לעבור (ולא מדובר בממד)

אני מחובר דרך HOT+014 ללא חייגן, אבל כמובן שחשוב לי שהראוטר יתמוך בכמה שיותר דברים למקרה שאני יעבור לספקיות אחרות...

הכי חשוב לי שלא יהיו ניתקוים פתאומיים, הבנתי שלהרבה ראוטרים (לפי תגובות בNEWEGG) יש בעיות של ניתוקים פתאומיים, שלפעמים זה לכמה שניות ולפעמים צריך אפילו להדליק ולכבות את המכשיר.

מאוד חשוב לי שיהיה יציב ואמין.

נכון יש אפילו בדף הזה ובקודם מספר דיונים דומים אבל כל אחד ממליץ על ראוטר מסויים או על כמה ואני כבר לא יודע מה עדיף.

התקציב הוא בערך 250 שח...

הבנתי שהאדימקס מומלץ, האם הוא עונה לדרישות שלי? יש אולי סיבה שהוא כל כך זול? אני מעדיף לשלם עוד ולקבל משהו נורמלי, במידה והוא בכל זאת גם זול וגם טוב אשמח לדעת לגביו.

ראיתי כאן גם המלצות על ה3COM הבנתי שיש איתו קליטה טובה.. הוא עדיף על האדימקס? אם כן למה? סך הכל המחירים שלהם מאוד קרובים ולא אכפת לי להוסיף.

ראיתי בזאפ עוד כמה, בניהם Level One WBR3406TX שיש עליו תגובות טובות, איך הוא?

ויש גם ראוטר NetGear WGR614 שהוא מאוד נמכר בNEWEGG אבל דווקא הביקורות עליו לא משהו ככה שהוא נראלי האופציה הכי פחות טובה כרגע, אלא אם למישהו יש משהו להגיד...

בשורה התחתונה אני לא מעוניין בהמלצה על האופציות שיש לי כי אני כבר יודע אותן, אני רוצה שתמליצו לי על אחד ספציפי כי אם תמליצו לי על כמה (כמו בדיונים הקודמים בפורום) אני עדיין לא יידע מה לבחור

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

אז אני אמליץ לך על אחד ספציפי, ואז יבוא מישהו 2 דקות אחריי וימליץ לך על משהו ספציפי שונה.

מה זה ייתן לך?

את הבחירה בסופו של דבר תעשה אתה, ואף אחד לא יוכל להכריע לך מה עדיף (לצורך העניין בין ה-3COM ל-EDIMAX). כי לכל נתב בעולם יש אחוז מסוים של אנשים שעבד להם מעולה ואחוז מסוים שלא עבד להם כ"כ טוב.

פורסם

שניהם מצויינים ומתאימים לך, אני הייתי לוקח את ה 3com במקומך, מכיוון שיש לו מספר פיטצ'רים שעד כמה שאני זוכר, לא קיימים באדימקס

כמו QOS (שאני לא יודע עד כמה טוב הוא באמת עובד, אבל קיים) ו IP סטטי לפי MAC, ובכלל, ממשק הניהול שלו מהיר יותר עד כמה שזכור לי

(באדימקס אחרי כל APPLY צריך לחכות איזה 10 שניות לפחות, אותי אישית זה מעצבן)

(אנחנו מדברים על ה 3CRWER10075 , כן?)

פורסם
  • מחבר

כן אני מדבר על ה3COM 10075...

בעיקרון זה בין שני דגמים..

האדימקס וה3COM..

אני חושב שאני ילך על ה3COM... ראיתי הרבה תגובות של אנשים שמרוצים ממנו.

תודה!

פורסם

שניהם מצויינים ומתאימים לך, אני הייתי לוקח את ה 3com במקומך, מכיוון שיש לו מספר פיטצ'רים שעד כמה שאני זוכר, לא קיימים באדימקס

כמו QOS (שאני לא יודע עד כמה טוב הוא באמת עובד, אבל קיים) ו IP סטטי לפי MAC, ובכלל, ממשק הניהול שלו מהיר יותר עד כמה שזכור לי

(באדימקס אחרי כל APPLY צריך לחכות איזה 10 שניות לפחות, אותי אישית זה מעצבן)

דווקא בקושחה האחרונה של ה-EDIMAX הוסיפו את הפיצ'רים שהזכרת: QOS (שלא עובד אבל קיים) ו-DHCP סטטי (שעובד מצוין). כמו כן, בגלל אותו נושא מעצבן של REBOOT ארוך (30 שניות) הם הוסיפו אפשרות לשנות כמה הגדרות במכה ולעשות APPLY בודד לכולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים