עבור לתוכן

מחפש נייד לסרטים, מוסיקה (יציאת סאונד אופטית,קיים?) ועבודה יום-יומית

Featured Replies

פורסם

היי,

המחשב ישמש אותי לעבודה יום-יומית מבחינת תוכנות וכד'...

מה שאני בעיקר עושה זה לגלוש באינטרנט , לצפות בסרטים ולשמוע מוסיקה.

בסרטים אני צופה על-גבי LCD (עם כבל RGB רגיל שיתחבר ללפטופ)

אך חשוב לי יציאת סאונד אופטית מהלפטופ לצורך חיבור לרסיבר 5.1 כאשר אני צופה בסרט בבית עם ה LCD.

בנוסף חשוב שיהיה של DELL

עד 5,000 ש"ח

תודה רבה,

אורן.

פורסם

במילה אחת- אין.

ניידים עם יציאה אופטית- ידוע לי שלחלק מהדגמים של MSI יש, אבל תאמין לי- אתה לא רוצה נייד של MSI.

בנוגע לדל- רד מזה, אין לך תקציב לדל.

במקרה שלך, הייתי ממליץ או על אחד הדגמים היותר זולים של HP (לדוגמה 6510) או על אחד מסדרת W566U של ג'יגבייט, עד כמה שהתקציב מאפשר.

שלך מאפשר אחד עם T7100, ג'יגה זיכרון, 120GB הארדיסק.

פורסם

יש לך את HP6515 עם יציאה אופטית SPDIF וHDMI - אבל הוא עולה כ5400.הכי משתלם לטעמי אם חשוב לך גם הHDMI.

תעיין כאן - http://www.ksp.co.il/hmain.php - המחשבים של LG בעלי SPDIF.

ככל שזכור לי גם סדרת 1520 של דל אינספיריון אמורה להכיל SPDIF אבל זה לא מופיע,אפשר לברר.

גם האייסר 5520G אמור להכיל SPDIF עפ"י אתר היצרן,צריך לברר מול החנות.

HP DV6413\6510\6630 מכילים SPDIF ויכולים להכנס לתקציב שלך.

תעבור באתר הזה על המפרטים לפי התקציב - WWW.CTM.CO.IL

פורסם

רציתי לדעת עם הדגם ‎F1-2.AA9DE T2450 2.0GHz‎ של LG הוא המתאים ביותר למה שהוא דורש ורוצה, מכיוון שגם אני רוצה מחשב בתקציב הזה לאותם צרכים לכן חשוב לי לדעת אם ישנם חסרונות בו חוץ מבטרייה ומשקל שאלו דברים שכל אחד מעדיף אחרת.

המפרט: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=234&keySearch=

עוד שרציתי לדעת הוא בקשר לכרטיס הגרפי שיש בו, ה- Intel ® GMA950 שרשום עליו במפרט באתר של אינטל שהוא תומך ב-HD, אם זה אכן כך.

תודה.

פורסם

רציתי לדעת עם הדגם ‎F1-2.AA9DE T2450 2.0GHz‎ של LG הוא המתאים ביותר למה שהוא דורש ורוצה, מכיוון שגם אני רוצה מחשב בתקציב הזה לאותם צרכים לכן חשוב לי לדעת אם ישנם חסרונות בו חוץ מבטרייה ומשקל שאלו דברים שכל אחד מעדיף אחרת.

המפרט: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=234&keySearch=

עוד שרציתי לדעת הוא בקשר לכרטיס הגרפי שיש בו, ה- Intel ® GMA950 שרשום עליו במפרט באתר של אינטל שהוא תומך ב-HD, אם זה אכן כך.

תודה.

דווקא המחשב הזה מבחינת משקל די סבבה - 2.6 זה פחות מרוב המחשבים הניידים הביתיים.

לתמוך הוא תומך בHD אבל השאלה איך הוא יתמודד עם הHD(חלק,בינוני,מקרטע).

אני אישית תמיד מעדיף כרטיס מסך נפרד מהלוח,כי האינטל גם די חלש וגם בנוי על כך שהוא לוקח זכרון מהמחשב.

המעבד גם די חלש יחסית,המודרני היום זה פלטפורמת סנטה רוזה שמסומנת בT7XX.

הויסטה שמותקנת במחשב מגיע בגרסת הבייסיק - המסורסת מול הגרסאות האחרות של מערכת הפעלה זו.

אם לוקחים ויסטה,מומלץ להרחיב זכרון ל2GB ,אלא אם כן אתה עובר לXP ושזה מספיק ג'יגה.

פורסם

ממליץ על HP על פני LG.

LG בעיתיים במיוחד בקטע של הזכרונות- בחלק מהדגמים צריך לפרק חצי מחשב בשביל להחליף זכרונות, והם בררניים מאוד לגבי סוג הזכרון.

היה לי פה מחשב LG שלא הסכים לעבוד עם שום זיכרון חוץ מ NANYA

וזה אחרי שניסינו קינגסטון, G.Skill OCZ ו PQI.

פורסם

אני בעיקרון מתכוון להתקין על המחשב XP במקום הויסטה.

בקשר לכרטיס הגרפי, רשום שהוא יכול עד 1080p שזה האיכות הכי גבוהה, כך שנראה לי שזה אמור להריץ חלק תכני HD.

מבחינת המעבד, הוא מספיק בשביל לגלוש באינטרנט בצורה חלקה והלריץ סרטי XVID ו-DVIX, נכון?

מבחינת המחיר, המחשב שווה את המחיר לעומת מה שמקבלים ומה שיתאים לצרכים שלי?

כמו כן, עם יש מחשבים במחיר של ה-LG עם מעבד סנטה רוזה, הייתי שמח לקבל קישורים.

ויכול להיות שהקטע עם הזכרונות קרה רק לך או שזה נפוץ ב-LG?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים