פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים יש לי צורב DVD מסוגLG hl dt st dvdram gsa h42nהאם יש איזה קובצ שיכול לפתוח אותו למולטיזון?תודה
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים תשתמש בanydvd או dvd region+css freeשיטה אחרת היא לעדכן אם קושחה לא רשמית (אבל אז מאבדים אחריות..)ובכלל לא מצאתי קושחה כזאת לצורב שלך
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים @Wh1t3 הייתי כבר באתר של RPC1 : שים לב שקישרתה לקושחה רשמית מהאתר של LG שהיא RPC2 (שזאת אומרת רגילה ואם ההגבלה של האזורים) ,למרות שRPC1 נועד לקושחות לא רשמיות,הם מקשרים גם לרשמיות
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים מחבר העידכון הוא על אחריותך בלבד!העידכון הזהה יפתח לי אותו למולטיזון?או רק יעדכן את הגירסא של הצורב?
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים למה אתה מסתבך??????תעבוד עם תוכנה שקוראות את הסרטים חינם ללא חסימת החומרה.יש לך תוכנה בשם VLC שקוראת סרטים מקוריים ללא החסימה.ואם אתה מתעקש על POWER DVD יש תוכנה קטנה שקוראים לה די וי די גי'ני שפורצת כל פעם מחדש את החסימה של הסרט.אתה פשוט בוחר כל הקרנה איזה איזור אתה רוצה לראות.http://www.free-codecs.com/download/DVD_Genie.htmזו ההורדה שלה והיא תוכנה חינם.אתה מתקין אותה ויש לה בהגדרות שלה קישורים לכל הנגנים של הדי וי די.אחד מהם בטוח יש לך (הכוונה שלי לתוכנות ניגון..)אתה חייב להפעיל אותה לפני שאתה פותח את התוכנה הראשית לדוגמה POWER DVD .והיא כבר פורצת את ה 5 פעמים המעצבנות של החסימה בחומרה.זכור !!!!.אל תשכח להגדיר אותה נכון ולהפעיל אותה כל סרט אחרת הכונן ינעל לך.אני אחדד ואומר שהיא רק מרמה את החסימה של הכונן ולא מוחקת אותה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.