עבור לתוכן

דיון : אם היה לכם תקציב של 4-5K לאוזניות איזה הייתם קונים ? קשת / In ear

Featured Replies

פורסם

חבר'ה, הכל טוב ויפה. כיף להיות אודיופיל ולשמוע מוזיקה טובה בציוד איכותי, כיף לבנות מערכות מחשב/סאונד מתקדמות ולהראות לחברים שיש להם איזשהו CELERON עם כרטיס מסך GEFORCE 5200 וכרטיס קול GENIUS VALUE שמחובר לזוג רמקולים מפלסטיק חלול "400W PMPO!!!" מה זה איכות באמת. אבל להכל צריך לשים גבול. אוזניות ב-$1000 לשימוש ביתי, לדעתי, עובר את הגבול הזה בקילומטרים.

יש אנשים שבשבילם לשמוע מוזיקה טוב, והכי טוב שהם יכולים להרשות לעצמם זה ערך עליון.

וזה לא קשור ל-show-off בכלל.

כמו החתימה של אנטולי "צוואר הבקבוק במערכת שלי הוא הארנק שלי.".

לדעתי שווה שיהיה לבן-אדם תחביב שהוא מוכן להשקיע בו הכול, זמן או כסף, העיקר שזה מה שעושה לו טוב.

בשבילי היום זה מוזיקה.

בכל מקרה - לגבי האיכות בנייה

נראה לי ברור שאוזנייה מסיבית וגדולה יותר תיהיה עמידה יותר

מכיוון שהכל שמה גדול יותר מההלחמה הקטנה ביותר לכבלים ולהכל

אוזנייה קטנה כמו הIn ear המדוברות כאן מצריכות תחזוק ושמירה קפדנית מאוד

לא בטוח שהקביעה הזאת נכונה, תשאל את שי (:

SoapSeller עזוב אותך,תבנה מגבר באלאנסד (b22 :smile1: ) אני מת לשמוע את היתרונות מסטאפ כזה.

No comment ;)

• תגובות 63
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבעיה ב-IEM היא אחרת (מעבר לסאונד המגעיל :)). הכבל נקרע בכל אוזניות, יקרות וחזקות ככל שיהיו. בסופו של דבר עם שימוש לא זהיר הכל יכול להיקרע ולהישבר. הבעיה עם IEM היא שלתקן אותם קשה יותר מאשר אוזניות בגודל מלא.

ד"א, שי, המוכר_סבונים כבר דיבר כמה פעמים בעבר על לבנות את ה-B22, אז אל תדאג, בסופו של דבר זה יבוא :)

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

הבעיה ב-IEM היא אחרת (מעבר לסאונד המגעיל :)). הכבל נקרע בכל אוזניות, יקרות וחזקות ככל שיהיו. בסופו של דבר עם שימוש לא זהיר הכל יכול להיקרע ולהישבר. הבעיה עם IEM היא שלתקן אותם קשה יותר מאשר אוזניות בגודל מלא.

ד"א, שי, המוכר_סבונים כבר דיבר כמה פעמים בעבר על לבנות את ה-B22, אז אל תדאג, בסופו של דבר זה יבוא :)

Anatoli.

לא יודע לפי מה הקביעה הכללית הזאתי ואשמח לדעת

או שהסטנדרטים שלך גבוהים מדי או שהכל חרא חוץ מהציוד שיש לך :P

נראה לי לבחור שנידיות חשובה לו וכמבון איכות המוזיקה

לקנות אוזניות In ear איכותיות [חח לא נכנס לרמה של אנטולי :D] זה השקעה בכלל לא רעה

לא אמרתי לקנות 1000$ [לא שפסלתי אבל דיברנו על הממצוע + לא על אדם עם אצמעים ושזה התחביב שלו ]

אבל כן לקנות אוזנייה ב150-200$

פורסם

טוב אני לא יכנס יותר מידיי לעניין הזה מפאת חוסר הזמן (לימודים+עבודה זה למה לא שומעים אותי כלל ואני חייב סליחה לכמה אנשים על זה )...

אבל אני יכול לומר דבר אחד, שאני כבר עובד על ביקורת על ה Ue-11 שאת האמת רציתי ככה לבחון אותה כבר ביום הפגישה ... לצערי או לשמחתי נולד באותו היום בת לאחותי כך שממש לא היית יכול ....

אני חייב לומר כאן דבר אחד , כמו שיש אנשים שאוהב לשחק וזה עולמם ,ומוכנים לקנות GF 99999999X4 אז יש גם את מי שאוהב מוזיקה או יותר נכון התרגל לקו מסוים שפשוט לא מאפשר לו לרדת אחורה... אז ברגע שאתה נכנס לזה ,לא רק שאתה מבזבז 1300 דולר על אוזנייה אלה גם עוד 2500 דולר על מגבר ו DAC ברמה .... (אין לדברים סוף ,ופה נכנס הכיף)

קבלו תמונה קטנה מהביקורת -בתקווה שיהיה לי זמן לסיים אותה פשוט הלימודים האלה הורגים אותי ...

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא יודע לפי מה הקביעה הכללית הזאתי ואשמח לדעת

או שהסטנדרטים שלך גבוהים מדי או שהכל חרא חוץ מהציוד שיש לך :P

נראה לי לבחור שנידיות חשובה לו וכמבון איכות המוזיקה

לקנות אוזניות In ear איכותיות [חח לא נכנס לרמה של אנטולי :D] זה השקעה בכלל לא רעה

לא אמרתי לקנות 1000$ [לא שפסלתי אבל דיברנו על הממצוע + לא על אדם עם אצמעים ושזה התחביב שלו ]

אבל כן לקנות אוזנייה ב150-200$

IEM זה חרא, לא הבנתי מה לא ברור. יש להן את היתרונות שלהן, אבל סאונד זה לא אחד מהם. יש להן סאונד "קטן" יותר מלאוזניות בגודל מלא, ויש להן באס שלא מצליח לשכנע אותי אף פעם. אני מבין מאיפה נובעות המגבלות, אבל זו אחת הסיבות שבגללן אני לא משתמש בכאלה אוזניות (אני גם לא סובל את ההרגשה שלהן בתוך האוזן).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

טוב אני לא יכנס יותר מידיי לעניין הזה מפאת חוסר הזמן (לימודים+עבודה זה למה לא שומעים אותי כלל ואני חייב סליחה לכמה אנשים על זה )...

אבל אני יכול לומר דבר אחד, שאני כבר עובד על ביקורת על ה Ue-11 שאת האמת רציתי ככה לבחון אותה כבר ביום הפגישה ... לצערי או לשמחתי נולד באותו היום בת לאחותי כך שממש לא היית יכול ....

אני חייב לומר כאן דבר אחד , כמו שיש אנשים שאוהב לשחק וזה עולמם ,ומוכנים לקנות GF 99999999X4 אז יש גם את מי שאוהב מוזיקה או יותר נכון התרגל לקו מסוים שפשוט לא מאפשר לו לרדת אחורה... אז ברגע שאתה נכנס לזה ,לא רק שאתה מבזבז 1300 דולר על אוזנייה אלה גם עוד 2500 דולר על מגבר ו DAC ברמה .... (אין לדברים סוף ,ופה נכנס הכיף)

קבלו תמונה קטנה מהביקורת -בתקווה שיהיה לי זמן לסיים אותה פשוט הלימודים האלה הורגים אותי ...

קנית אותם??? o_O יפה יפה

בכל מקרה מחכים לשמוע חוות דעת עליהם

אה ושאלה זריזה 0 ציינו פה בטרד למעלה שמכייון שהם costom יכול להיות שהם לא יתאימו לכל האנשים

מצאת את כמשהו מורגש? הם נוחות?

פורסם

לדעתי שווה שיהיה לבן-אדם תחביב שהוא מוכן להשקיע בו הכול, זמן או כסף, העיקר שזה מה שעושה לו טוב.

בשבילי היום זה מוזיקה.

אני ואתה מתווכחים רק על ההגדרה. בשבילך $1000 לאוזניות זה "תחביב", בשבילי זה "אובססיה קומפולסיבית על גבול הטירוף". :o

שיט, $1300 לאוזניה? מה, זה $2600 לזוג אוזניות! אני חושב שאפילו בשלוותא לא מקבלים כאלה. :lol:

ברצינות, גם כרטיס המסך הכי יקר לגיימרים לא עולה $1000 כשהוא יוצא לשוק (אולי במחירים המטורפים של הארץ). ולמרות שאני גם לא מצדיק כרטיס מסך ב-$600, אוזניות (ועוד לטיולים) זה מקרה אחר לגמרי. לשלם סכום כזה על פריט חומרה שאתה שם בשקט מחשב ויש עליו 3 שנים אחריות - מילא. לשלם סכום כזה על כבל דקיק עם שני כפתורים שיכול להיהרס ללא אפשרות תיקון תוך שנייה כי מישהו ידרוך עליו (ובד"כ האחריות לא תכסה נזקי משתמש) - אני פשוט לא מצליח למצוא לזה הצדקה.

פורסם

אוזניות ששומרים עליהן טוב מחזיקות גם 30 שנה, ומקסימום, אפשר תמורת 200$ לשפץ אותן למצב חדש או אפילו לטוב יותר...

ומה עם מכונית יקרה? מישהו יכול להתקע בך ביציאה מהחנות, או אתה יכול להתקע במישהו, או לדרוס חתולה ושחצי אוטו יהייה דם... למה אתה לא נוסע בחיפושית משנות ה-60 וזהו? (בנוייה כמו טנק וזולה...)

פורסם
  • מחבר

גם נכון

כמו שבן אדם יקנה איזה bmw או כל מכונית יקרה כל כניסה למוסך שמה הוא משאיר את המשכרות השנתית שלי

או דבר אוזניות או כל דבר שנחשב High-end תחזוק ושפיוץ של דבר כזה עולים הרבה כסף

פורסם

כמה אתה כבר משפץ או מתחזק אוזניות?

אתה שם סביבות ה30K $$$ על מערכת ופעם כבמה שנים מחליף חלק פה חלק שם בעלות יחסית נמוכה (כבלים גג 100$ כולל עבודה, פדים גם סביבות ה100$ למשהו סופר דופר מיוחד, מנורות למגבר זה עסק קצת יותר יקר אבל גם, כמה כבר אתה קונה מהן? ואת הישנות אפשר למכור במחיר יפה אם הן לא מקולקלות...)

פורסם
  • מחבר

בסדר לא דבירנו פה על מערכת קולנוע טובה

אלה על אוזניות

שדיברתי על שיפוץ זה היה במקרה שאוזניה נקרע נהרסה או מה שלא יקרה לה

פורסם

הוויכוח הזה נעשה מיותר לגמרי.

אפשר לסכם את זה שכמו כול דבר אחר בחיים זה ענין של סדרי עדיפויות.

אתה יכול לגור בשכונת עוני ולנהוג במרצדס 2008, ואתה יכול לגור בשכונת יוקרה ולנהוג בחיפושית מ-1970.

תחליט מה שאתה רוצה לעצמך.

(אגב, IN-EAR זה לא רק לטיולים, זה שאנטולי מתעב אותן זה לא אומר שאין אנשים שזה מה שהם אוהבים, גם בשביל לשמוע בבית)

פורסם
  • מחבר

מחזק כל מילה!!

פורסם

בסדר לא דבירנו פה על מערכת קולנוע טובה

אלה על אוזניות

שדיברתי על שיפוץ זה היה במקרה שאוזניה נקרע נהרסה או מה שלא יקרה לה

אני גם דיברתי עם אוזניות ::)

למערכת אתה צריך אוזניות, נגן (CD או DVD... לא MP3...), מגבר, קדם מגבר, וDAC (לא בטוח אם צריך אותו כשיש את השאר, אבל נגיד...)

כל דבר כזה בממוצע עולה 4~5K $$$

פורסם
  • מחבר

4-5K $ each part???

מגבר ב4-5K $$ ???

אוזניות בכזה מחיר כבר ראיתי

אבל שוב זה כבר לא סדר גודל של האוזניות in ear המדוברות ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים