עבור לתוכן

דיון : אם היה לכם תקציב של 4-5K לאוזניות איזה הייתם קונים ? קשת / In ear

Featured Replies

פורסם

זה אוזניות של 170 קילו אוהם התנגדות?! WTF!

זה סכנת נפשות להתקרב למגבר שלהם... קצת בעיות בהערקה ואפשר להתחשמל בכיף....

חחחח אהבתי את הדוגמאות האחרונות

האוזניות הנ"ל אמורות לחסום לחלוטין את כל הסביבה

ודווקא האנשים ש"משתמשים" באוזנייה הזאת הם מוזיקאיים ןכ"ו

טוב כנראה שהמשכרות החדשית שלהם זה מה שאבא שלי לא יעשה כל החיים

אז כנראה מחפשים על מה לזרוק כסף

ולא נראה לי שהם בכלל משלמים על זה אלה מקבלים את זה ומצטלמים עם זה ביחד בשביל יחסי ציבור

אוי אוי החיים קשים שאתה סלב :P

תנו לי את האוזניות האלה ואני יצטלם איתם בערום ... :P

תחסוך מאיתנו... בבקשה...

אני מרוצה מהסאונד הכללי של הK518 שלי... אם יש משהו עם יותר פירוט, במה רחבה יותר וקצת יותר בהירות- זה מה אני רוצה :)

בחיבור לכרטיס הSB LIVE שלי ( :-[), עם הבלו טאק מוד ובלי הפדים הפנימיים שחסמו את הדרייברים הם נשמעות סביר...

אגב, מחר כנראה אני חותך את הגריל שיושב על הדרייבר ושם במקומו גרביון, מקצר את הכבל ומלחים עם בדיל בתוספת נחושת... נראה מה יצא מזה :) (עידכון מחר~מחרותיים בנושא)

• תגובות 63
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא צריך לשים שום בד. כבר יש בד על הפאדים. כמו שאמרתי לך בזמנו כשעשינו על האוזניות של שי אותו הדבר, תיזהר בזמן החיתוך, וזה הכל.

Anatoli.

פורסם

בתור אחד שבטיפשותו הוציא 1,000 ש"ח (250$) על אוזניות in-ear אני אומר Don't even think about it!!!

נתחיל בזה שהאוזניות נשמעות טוב, אבל לא מדובר באיכות ששווה 1,000 ש"ח. שנית, מדובר באוזניות שיתפרקו בסופו של דבר לא משנה מה תעשה איתן. שלישית, אחרי שאוזניות יתפרקו אף אחד בארץ לא יודע לתקן אוזניות מהסוג הזה.

פורסם

לגבי עניין שלשלם 1100 דולר על אוזניות ניידות שהאיכות שלהם לא תנוצל ,יש בהחלט משהו בזה ,למרות שיש סט אפים ניידים מטורפים

כלומר נגן +dac נייד +מגבר נייד+אוזניות קאסטום.

וזה נכון שאוזניות iem לא משנה עד כמה בנויות טוב עדיין יכולות להישבר או יכולים ללכת לאיבוד (למרות שבדרך אוזניות יקרות מגיעות עם קייס מהודר)

אבל אדם שרוצה נוחות ,אטימה וסאונד מעולה בחבילה קטנה זה הפתרון האידיאלי,חוצמזה כל העניין הזה התחיל בתור פתרון למוזקאים

שמופיעים על הבמה וזקוקים למוניטור איכותי ולא רוצים להתחרש.

לגבי המחיר המופרח -והאם כדאי להוציא סכום כזה ,שהרי וודאי זה לא נשמע פי 11 יותר טוב מאוזניות מ100 דולר (איך אפשר למדוד

דבר כזה בכלל חחח) זה ברור ,זה פשוט עניין של סדר עדיפות ,אחד אולי אוהב לקנות בגדים של מותג ,או מכונית יוקרה ,או אוכל יקר,

,כרטיס מסך יקר להפליא, ככל שעולים במחיר זה תמיד לא משתלם .

פורסם

הנרתיק לא עוזר בשיט. הכבל תמיד נקרע בסופו של דבר, אפילו אם אתה משתמש באוזניות פעם בשבוע ותמיד שומר אותן בתוך הנרתיק. בהתחלה נהרסו אוזניות Shure E2C ב-600 אחרי שמונה חודשים. קניתי אוזניות של UE ב-250$ והן בכלל התפרקו אחרי חצי שנה.

פורסם

נכון שאי-אפשר לכמת איכות צליל, אבל תאמין לי שאוזניות של $1000 לא נותנות צליל פי 100 טוב מאוזניות של $10. והרי לא מדובר פה באוזניות סטודיו להקלטות מקצועיות או דברים כאלה. שם יש לפעמים הצדקה לשלם המון אפילו על הבדל קטן באיכות. מדובר פה באוזניות IN-EAR מסכנות לשמוע MP3 מסכן, ועוד כנראה תוך כדי ריצה, הליכה ברחוב או נסיעה. אני ממש בטוח שאפשר לשמוע את האיכות המדהימה של אוזניות ב-$1000 כשזה מתערבב לך עם צפירות של נהגים חמומי מוח, רעשים של אוטובוס בקו 164 ששנת הייצור שלו היא משהו כמו 1974, או ההודעות האוטומטיות המפגרות ברכבת.

בין ההודעה הראשונה שלך ולזה קיים מרחק רב מאוד, אז אתה כן מסכים שלקנות אוזניות full-size ב1000$ זה בסדר? נרגעתי.

עם אוזניות IN-EAR(ולא כפתור, שיש אנשים שנוטים להתבלבל) לא שומעים רעשים חיצוניים,

כרגע אני לא משתמש בכאלה, אבל כשהסתובבתי(IM716, למי שתוהה), הייתי צריך להוריד אחת כדי לשמוע את ההודעות ברכבת כמו שצריך, וזה בווליום לא גבוה.

(לפעמים צריך לשמוע אותן)

לריצה בכלל לא הייתי קונה IN-EAR, בהליכה האטימה יכולה להפריע, בריצה אתה תשמע בעיקר את הדפיקות של הרגליים על הקרקע ואת הנשימה שלך.

(רצת פעם כשהיתה לך נזלת והכול היה סתום?)

בנוגע לאיכות הבניה, מותאמות עשויות ביציקה בד"כ, ככה שאין להן שום סיבה להתפרק.

זה אוזניות של 170 קילו אוהם התנגדות?! WTF!

זה סכנת נפשות להתקרב למגבר שלהם... קצת בעיות בהערקה ואפשר להתחשמל בכיף....

מגברים לאוזניות אלקטרוסטטיות מוצאים כמה מאות וולטים,

נראה לי כף לבנות אחד ב-DIY :smile1:

פורסם
  • מחבר

לבחור Chymes

אתה חושב שאוזניות כמו הrp-21 לא יתפרקו לך?

הכל תלוי באיך אתה שומא עליהם

אני לא מצליח לחשוב על דרך שבא לפי מה שאמרת גם אם תשתמש באוזנייה פעם בשבוע היא תתפרק

והכן הם באות בקופסאות קשיחות וכ"ו

כל מוצר יכול להתפרק ..

אתה חושב שיש חברות שהתדירות של מקרים כאלה אצלם יותר גובהה ? או איכות הבנייה נמוכה יותר?

לפי מה שהבנתי גם האוזניות e2c שדווקא הבנתי שshure מוכרת כחברה רצינית שמייצרת אוזניות באיכות בנייה טובה דווקא

התפרקו לך..

אז איזה חברה אתה חשוב מייצרת את האוזניות עם "אורך חיים" הארוך ביותר

שוב בלי קשר לאופן השימוש בהם?

איך הultimat ears?

פורסם

כל מוצר עלול להתפרק ,נכון ,אבל rp-21 בנוי כמו טנק -ולא יעזור כלום אוזניות כפתור הרבה יותר רגישות -אם אתה בנאדם שלא שומר מאוד על הדברים שלך אל תקנה iem יקרים (אני בטוח לא הייתי שומר מספיק טוב).

לגבי אוזניות אלקטרוסטטיות שהמתח של המגבר שלהם גבוה מאוד בסביבות ה500 - 600 וולט ,לא ששמעתי שמשהו התחשמל מהם

אי פעם.

SoapSeller עזוב אותך,תבנה מגבר באלאנסד (b22 :smile1: ) אני מת לשמוע את היתרונות מסטאפ כזה.

פורסם

לבחור Chymes

אתה חושב שאוזניות כמו הrp-21 לא יתפרקו לך?

הכל תלוי באיך אתה שומא עליהם

אני לא מצליח לחשוב על דרך שבא לפי מה שאמרת גם אם תשתמש באוזנייה פעם בשבוע היא תתפרק

והכן הם באות בקופסאות קשיחות וכ"ו

כל מוצר יכול להתפרק ..

אתה חושב שיש חברות שהתדירות של מקרים כאלה אצלם יותר גובהה ? או איכות הבנייה נמוכה יותר?

לפי מה שהבנתי גם האוזניות e2c שדווקא הבנתי שshure מוכרת כחברה רצינית שמייצרת אוזניות באיכות בנייה טובה דווקא

התפרקו לך..

אז איזה חברה אתה חשוב מייצרת את האוזניות עם "אורך חיים" הארוך ביותר

שוב בלי קשר לאופן השימוש בהם?

איך הultimat ears?

האוזניה עצמה תקינה, הכבל נקרע מהר. זה לא משהו שנרתיק יכול למנוע. עכשיו לך תמצא מישהו בארץ שיודע לתקן אוזניות in-ear. אפשר לשלוח לארה"ב לתיקון ,אבל אני לא רוצה כי אני לא יודע אם האוזניות בכלל יגיעו ליצרן. ואני לא מוצא את הקבלה.

אעשה השוואה קצרה, אם תרצה מידע נוסף אתה מוזמן לשאול.

איכות הרכבה: ללא ספק Shure. הפלסטיק של Shure יותר איכותי וכבל יותר עבה וארוך. האוזניות של Shure התפרקו אחרי כמעט שנה, אוזניות של UE התפרקו אחרי חצי שנה באותה תדירות שימוש.

נוחות: לא השתמשתי בדגמים היותר חדשים של Shure, אבל בכל מקרה UE לוקחות מבחינת נוחות.

אביזרים: עם UE מקבלים יותר אביזרים נלווים, אבל מצד שני UE שקניתי עלו כמעט פי 2.

צליל: UE נשמעות קצת יותר טוב, אבל שוב מדובר באוזניות ב-250$ בהשוואה ל-Shure ב-600 ש"ח ברשת באג. לדעתי ה-Shure יספיקו מעל ומעבר. בארה"ב ניתן לרכוש דגמים יותר מתקדמים ב-600 ש"ח.

וכפי שצויין, לאוזניות in-ear יש יתרונות וחסרונות:

יתרונות:

* איכות צליל מצויינת.

* אטימה מעולה

חסרונות:

*אטימה מעולה - מצד אחר האטימה מעולה ולא שומעים רעשי רקע, מצד שני האוזניות מנתקות אתכם לחלוטין מהסביבה ומסוכן להשתמש באוזניות במהלך ריצה/נהיגה/הליכה ברחוב. אוזניות in-ear מתאימות רק לשמיעה בזמן נסיעה בתחבורה ציבורית.

* לא נוחות - מאד מעייפות את האוזניים ומתחילות להכאיב אחרי חצי שעה.

פורסם

בין ההודעה הראשונה שלך ולזה קיים מרחק רב מאוד, אז אתה כן מסכים שלקנות אוזניות full-size ב1000$ זה בסדר? נרגעתי.

לא, אני לא מסכים. אלא אם כן אתה איש מקצוע וזה נדרש לעבודה שלך. כמו שאין שום סיבה בעולם לצרכן הפשוט לקנות WINDOWS 2003 SERVER ב-$3000, אבל עסקים קונים ויקנו.

(רצת פעם כשהיתה לך נזלת והכול היה סתום?)

כן, היו מקרים...

בנוגע לאיכות הבניה, מותאמות עשויות ביציקה בד"כ, ככה שאין להן שום סיבה להתפרק.

הכבל עשוי להיקרע מבפנים. מנסיון זו הבעיה הנפוצה ביותר באוזניות ורמקולים (גם כאלה של $10, גם כאלה של $100, של $1000 אני לא מאמין שאי פעם יהיו לי, כי אחרת אצטרך להתאבד וזה כבר בעייתי ;D)

חבר'ה, הכל טוב ויפה. כיף להיות אודיופיל ולשמוע מוזיקה טובה בציוד איכותי, כיף לבנות מערכות מחשב/סאונד מתקדמות ולהראות לחברים שיש להם איזשהו CELERON עם כרטיס מסך GEFORCE 5200 וכרטיס קול GENIUS VALUE שמחובר לזוג רמקולים מפלסטיק חלול "400W PMPO!!!" מה זה איכות באמת. אבל להכל צריך לשים גבול. אוזניות ב-$1000 לשימוש ביתי, לדעתי, עובר את הגבול הזה בקילומטרים.

פורסם

Qttp אני לא מסכים איתך. איך אתה יכול לשפוט מה טוב לבן אדם ומה לא, בלי קשר למחיר..

כן תתפלא אבל יש אנשים שסאונד זה השריטה שלהם והם מוכנים לשלם הרבה כסף בשביל להגיע לתוצאה שהם רוצים.

אותו דבר בגיטרות חשמליות, טלוויזיות, מכוניות, כל דבר..

נכון שהפער מהצורך הבסיסי הוא עצום, ולכן זה כבר נהיה תחביב.

פורסם

אני דווקא נוטה להסכים איתו. לקנות אוזניות ב-1,000$ בשביל מקצוע שצריכים לשמוע בו כל צליל ולצליל זה דבר אחד. לקנות אוזניות ב-1,000$ לשימוש ביתי זה פשוט טירוף אלא אם כן מדובר באדם עם הרבה מאד כסף. לאדם הפשוט שרק רוצה לשמוע מוזיקה באיכות טובה אוזניות ב-150 - 200$ יספיקו מעל ומעבר.

פורסם

Qttp אני לא מסכים איתך. איך אתה יכול לשפוט מה טוב לבן אדם ומה לא, בלי קשר למחיר..

כן תתפלא אבל יש אנשים שסאונד זה השריטה שלהם והם מוכנים לשלם הרבה כסף בשביל להגיע לתוצאה שהם רוצים.

אותו דבר בגיטרות חשמליות, טלוויזיות, מכוניות, כל דבר..

נכון שהפער מהצורך הבסיסי הוא עצום, ולכן זה כבר נהיה תחביב.

מסכים עם יוסי

אצל אנשים מסוימים זה אפילו הופך למשהו מעבר לתחביב ===> שיגעון/אובססיה או דרך חיים...

אני מכיר כמה אנשים שבעקבות התחביב המירו את מקצועם הקודם לאחר, הקשור בתחביב והם מצליחים בו.

שמיעה אצל אנשים משתנה מאדם לאדם, ויש כאלה שבשבילם הצליל של אוזניות יקרות עומד בדרישות שהם רוצים...

אני לא בא כדי להצדיק את המחיר שהחברות גובות על המכשור, אבל בדרך כלל איכות שווה יותר כסף...

אם אני רוצה להוציא 1000$ על אוזניות (בגלל הסאונד שהן מייצרות, ולא בגלל שהן עולות כך ונותנות ערך "שופוני"), זו בחירה שלי ואני לא צריך אף אחד שיגיד לי שזה בזבוז...

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל כשלי נקרעות אוזניות שאני קניתי ב50 שקל אני כמעט בוכה ( סתם , אני מתרגז לא בוכה )

אז בואנה מה אני יעשה כשיקרעו לי אוזניות ב 200?? 500? ו1000? זה כבר מפחיד

אוזניות מחזיקות אצלי בין חודש לחצי שנה , אני יכול להגיד לכם שהיו לי אוזניות בוקסות כאלה גדולות שקניתי בחו"ל ב 40$ איכות שמיעה מאוד טובה יחסית למה שיש לי עכשיו פשוט צורם באוזניים בזמן האחרון כשאני משתמש עם הרמקולים שקניתי ב30 שקל!!! פשוט כואב באוזניים!!

וסליחה שקצת סטיתי מהנושא אבל ברור שקשת

IN EAR אין בכלל מה לדבר

פורסם
  • מחבר

חח כן סטית הרבה מהנושא אבל הבנתי את מה שרצית להגיד

לחברה מעל

כמובן שאם מדובר על ציוד שבן אדם משתמש בוא במקצוע אז בוודאי ואין פה בכלל שאלה לטעמי

יודעים מה גם אם זה תחביב - יש תחביבים הררבהההה יותר יקרים

קרוב משפחה שלי למשל גילה את עולם הראלי בארץ וליצור מכוניות לדבר הזה וכל מה שזה מצריך זה הרבהה יותר מ1000$ שהאוזניות האלה עולות

כמובן שהכל פה פונקציה של תקציב ורמת חיים בן אדם לא יקנה אותם אם הוא צריך לא לקנות בגדים לילדים שלו בשביל זה

בכל מקרה - לגבי האיכות בנייה

נראה לי ברור שאוזנייה מסיבית וגדולה יותר תיהיה עמידה יותר

מכיוון שהכל שמה גדול יותר מההלחמה הקטנה ביותר לכבלים ולהכל

אוזנייה קטנה כמו הIn ear המדוברות כאן מצריכות תחזוק ושמירה קפדנית מאוד

זה דבר שצריכים לקחת בחשבון שקונים דבר כזה

וכן זה בחלט מהווה בעייה שאין אנשים בארץ שיודעים לשפץ אוזניות כאלה .. וחבל

לגבי החסימת רעשים - אני מעדיף לא לשמוע את הצעקות ברחוב במיוחד בתחבורה ציבורית וגם לפעמים בבית לשבת ולהנות ממוזיקה איכותית..

שהרעש נחסם ואתה נכנס למוזיקה זה כמו בועה כזאת שאני ממש אוהב

בכל מקרה יצא לי לרוץ עם אוזניות שחוסמות רעשים והכן זה לא חויה נעימה כל כך

אתה מתמקד ברעשים הכי קטנים כמו שיפשוף המכנס , הנשימות פעימות הלב וכ"ו

ולבחור שבכה בגלל אוזניות שקנה ב50 שקל

שמע זה קורה לכולם , [לא יודע אם בוכים אבל הרעיון ברור]

לא יצא לי לפגוש בחור ששמח שציוד מסוים שהוא קנה מכספו הפרטי נהרס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים