עבור לתוכן

דיון : אם היה לכם תקציב של 4-5K לאוזניות איזה הייתם קונים ? קשת / In ear

Featured Replies

• תגובות 63
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוזניות ניידות ב-1000$ לא נראה לי. אני בכלל לא סובל אוזניות ניידות.

מה שכן, יש לי זוג אוזניות שעולה לא פחות, אבל הוא מסוג שונה לגמרי:

http://www.headphone.com/products/headphones/full-size/akg-k-1000.php

בכל מקרה, בתקציב הזה כבר יש הרבה אפשרויות מעניינות, אבל אני אישית חושב רק על full-size.

Anatoli.

פורסם

הייתי באמת רוצה להרוג את כל האנשים שחושבים להוציא $1000 על אוזניות.

פורסם

למה?

אני איתך בעניין שלדעתי להוציא 1000$ על אוזניות זה מוגזם (ולמרות שיש לי אוזניות ששוות קצת יותר מזה, הוצאתי עליהן למעשה הרבה פחות), אבל משם ועד להרג של כל מי שחושב על להוציא כאלה סכומים, הדרך ארוכה.

Anatoli.

פורסם

מה כבר יש בתוך האוזניות האלו שהן כל כך יקרות?

פורסם

בסכום הזה? תלוי מה השימוש, אני מתכנן טיול ארוך לעוד כמה חודשים, ואני חושב ברצינות על משהו בכיוון(למרות שאני מאמין שאני אסתפק בפחות).

אבל בעיקר לשמיעה בבית? רק full-size.

בכול מקרה, בסכום כזה אפשר להעמיד מערכת אוזניות מכובדת מאוד, כולל מגבר ומקור טוב.

ד"א, אני לא חושב שלהוציא 1000$ על אוזניות זה מוגזם, אני כן חושב שלהוציא 1000$ על מחשב כול שנה-שנתיים זה מוגזם.

נו טוב, כול אחד ומה שהוא מעדיף.

פורסם

אנטולי, מה זה לעזאזל ה STAX SR007?

פורסם
  • מחבר

ולהוציא 1100$ על אוזניות inear?

כמו הדגם החדש ביותר של Ultimate ears ...

אם נידות חשובה לכם הייתם מוצאים סכום כזה?

פורסם

לא הייתי מוציא 1100 דולר על אוזניה שהיא קאסטום כלומר רק מתאימה לך ,לא ניתן למכור אותה במידה ולא אוהבים,ולא ניתן לשמוע אותה עד שקונים.

על קאסטום מקסימום 400 דולר,וגם זה לא נראה לי שאני יעשה אי פעם.

לעומת זאת יש הרבה אוזניות רציניות ,מענינות,ובדרך כלל לא ביצור שהייתי אולי קונה ובמידה והיה הכסף,w11jpn לדוגמא.

clipboard01vu5.jpg

פורסם
  • מחבר

חח נו אז לא הייתם קונים אוזנייות In ear ב1000$ אבל כן את המפלצת הזאת ב22K Nis?

אבל אוזניות כאלה מצריכות מגבר רציני גם לא?

פורסם

א. מי פה אמר שהוא היה קונה אותן?!

ב. אם כבר להוציא כמה אלפים, אני מעדיף להוציא אותם על אוזניות בגודל מלא.

ג. למקרה שלא שמת לב, ה-007 נמכרות עם מגבר תואם.

Anatoli.

פורסם

ולהוציא 1100$ על אוזניות inear?

כמו הדגם החדש ביותר של Ultimate ears ...

אם נידות חשובה לכם הייתם מוצאים סכום כזה?

לא הייתי מוציא אפילו עשירית מזה. להוציא סכום כזה על אוזניות שהמטרה שלהן היא ללוות אותי בהליכות, נסיעות וכדומה?! צריך להיות חולה נפש כדי לזרוק סכום כזה (שבו אפשר לארגן טיול נאה לאירופה) על משהו שיכול להיקרע כמו כלום בשימוש סביר (לאו דווקא להיקרע לחלוטין - מספיק שתהיה בעיה במגעים), או ללכת לאיבוד, או להיגנב בקלות רבה. אם אני קונה נגן MP3 ב-$100 גג (אולי $200, אם אני מ-א-גניב), איזה הגיון יש לחבר אליו אוזניות שעולות פי 10 ממנו?

נכון שאי-אפשר לכמת איכות צליל, אבל תאמין לי שאוזניות של $1000 לא נותנות צליל פי 100 טוב מאוזניות של $10. והרי לא מדובר פה באוזניות סטודיו להקלטות מקצועיות או דברים כאלה. שם יש לפעמים הצדקה לשלם המון אפילו על הבדל קטן באיכות. מדובר פה באוזניות IN-EAR מסכנות לשמוע MP3 מסכן, ועוד כנראה תוך כדי ריצה, הליכה ברחוב או נסיעה. אני ממש בטוח שאפשר לשמוע את האיכות המדהימה של אוזניות ב-$1000 כשזה מתערבב לך עם צפירות של נהגים חמומי מוח, רעשים של אוטובוס בקו 164 ששנת הייצור שלו היא משהו כמו 1974, או ההודעות האוטומטיות המפגרות ברכבת.

פורסם
  • מחבר

חחחח אהבתי את הדוגמאות האחרונות

האוזניות הנ"ל אמורות לחסום לחלוטין את כל הסביבה

ודווקא האנשים ש"משתמשים" באוזנייה הזאת הם מוזיקאיים ןכ"ו

טוב כנראה שהמשכרות החדשית שלהם זה מה שאבא שלי לא יעשה כל החיים

אז כנראה מחפשים על מה לזרוק כסף

ולא נראה לי שהם בכלל משלמים על זה אלה מקבלים את זה ומצטלמים עם זה ביחד בשביל יחסי ציבור

אוי אוי החיים קשים שאתה סלב :P

תנו לי את האוזניות האלה ואני יצטלם איתם בערום ... :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים