פורסם 2003 במרץ 2822 שנים נו בסדר גם לי 4 ו 2 מאווררים בספק ועוד על המעבד ולא רועש אבל פה מדובר ב9.חוזץ מזה אני לא ממש מבין למה בדרך כלל לא שמים מעל לאיזה 4 מאווררים למערכת מים.
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים מחבר ממש לאהם כרגע רובם מונמכים ל 10 וולט בעזרת נגד קבוע חוץ מה הגשר צפוני וגשר דרומי .עוד בתכנון הוספת סינקים על כל מערך הFETים של הלוח .
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים לא כל המאוורים רועשים נגיד לי יש 5 אני לא שומע אותם בכלל זה תלוי בבנאדם, ובמאווררים... יש מאווררים שיעשו יותר רעש, ויש אנשים שיותר יפריע להם/ישימו לב למאווררים... לי יש 3 12V, אחד 5 ( לא מרצון הוא פשוט מחובר בצורה מסובכת ), אחד מעבד ואחד בספק, אם אני פותח את המחשב בלילה, אני חושב שמטוס עובר, אחרי דקה וחצי, אני כבר לא שם לב לזה... ( : )
פורסם 2003 באפריל 322 שנים מחבר עוד קצת תמונות : אתם שואלים בטח למה זה בזוית - סתם כי בא לי . הסינק זה של TB1200 הישן שלי . עוד בקרוב ,במקום ההרקנו 2 שלי יכונס צג LCD שקבר מוכן וחתוך אבל עוד לא מחובר. אני מחכה שפבל יחזיר לי את הדיסק הקשיח שלי :-\ ואז אני יתקין את הכל.
פורסם 2003 באפריל 322 שנים מחבר ברור שכן8 מעלות פחות לגשר הצפוני .אתמול זה היה על 44-47 מעלות עכשיו (אחרי מאמץ) לא עובד 39 .
פורסם 2003 באפריל 322 שנים מחבר לא נראה למי ?לי זה נראה בסדר גמור ,וחוץ מזה שהמארז סגור כך שאף אחד לא רואה את זה .אני מזכיר המוטיב שלי זה -יעילות .אם זה היה ישר זה מצריך חיתוך נוסף של הסינק וזה כאמור לא יעיל .והאמת שזה כן יכול להתישר בכזה אופן שלא ישימו לב שזה לא ישר פלס אבל אני רוצה ככה מוסט .סתם כי בא לי.
פורסם 2003 באפריל 322 שנים מחבר למה ? היה לו חם אז קיררתי אותו .וזה לא מודבק - עם מהודק באופן כזה שניתן להוציא אותו (עם שני אזיקונים)
פורסם 2003 באפריל 322 שנים הממ ....... אני לא חושב שמישהו כאן הולך לקבל את ההרד דיסק שלו בזמן הקרוב .וחוץ מזה , מה אתה צריך עוד הרד דיסק ?זה הכל פסיכולוגי .* במבט מהפנט * עופר ..... זזזזזז .... ררררררר ......... יש לך מספיק מקום ...... גרררררזזזזזז ....... תשאיר לפבל את ה40 הגיגה הארור שלא סוחב תדרים גובהים .... המממממ ...... ששזזזקקקרררררר ...... .O_ם
פורסם 2003 באפריל 322 שנים עופר עבודה נחמדה לאללה ונקיה!!!רואים שהשקעתה על הסינקים כדי שיתאימו לךקבל ח'ח !!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.