עבור לתוכן

התוכנה שרואים בה הום סינמה

Featured Replies

פורסם

רק לתבל היה ויש הום סינמה באנלוגי.

לשאר החברות לא היה צורך בממיר בתבל בתחילה לא הייתם רואים כמעט כלום בלי ממיר.

ולאחרונה הם שוב דורשים התקנת ממיר לצפיה בכל הערוצים האנלוגים אמנם תמורת 50 ש"ח בלבד.

• תגובות 79
  • צפיות 10.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תבל היתה החברה היחידה לפני הממיר הדיגיטלי שעשתה קידוד (SCRAMBLING) לשידורים האנלוגיים שלה וכך יצא שלא היה שום יתרון לטלויזיה היפרבנד והמנויים היו חייבים ממיר, לכן גם תבל היו הראשונים שהציעו הום סינמה שמבוסס על קידוד שהיום הוא ממש פרמיטיבי וקל לפיצוח. ;)

פורסם

טוב, אז איך קל לפיצוח? אם אני משיג ממיר אנאלוגי, מה אז?

פורסם

אז או שאתה מחבר את הטלווזיה למחשב ומשתמש באחת התוכנות שהעלתי או שאתה משיג את הפורץ הזה

פורסם

גם בערוצי זהב? כי בדיגיטלי ערוצי הסינמה (זה נקרא סינמה 1,2,3) הם בתחום התדרים הדיגיטלי שנקלט רק ע"י הממיר הדיגיטלי (לפני הממיר הזה, כשלא היה ממיר בכלל, לא היה אותם...)?

פורסם

שמע , התוכנה פועלת לי והכל אבל אני לא מצליח לכוון כדי שאני יראה משהו בערוץ , תביא לי את התדרים או איך בכלל לעבוד עם התוכנה כי לא יוצא לי כלום .

פורסם

באיזו גרסה של התוכנה אתה משתמש ?

איזה כבלים יש לך ?

פורסם

שמע , התוכנה פועלת לי והכל אבל אני לא מצליח לכוון כדי שאני יראה משהו בערוץ , תביא לי את התדרים או איך בכלל לעבוד עם התוכנה כי לא יוצא לי כלום .

מישהו הביא כבר תדרים

ואני מדברים על הום סינמה ולא על סינמה 1 2 ו3

פורסם

יש לי תבל עם הממיר האנלוגי ,הכרטיס טלויזיה שלי FlyVideo .

הכוונה איך לצפות ב 61-65 ?

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

רבותיי

תבל ומתב בלבד משדרות הום סינימה בשיטה האנלוגית והדיגיטלית במקביל ולכן ניתן לפרוץ אותם עם התוכנות שלכם.

לערוצי זהב יש הום סינימה בשיטה הדיגיטלית בלבד ולכן אין אפשרות-נכון לרגע זה - לפרוץ אותם.

מסקנה-ניתן לפרוץ הום סינימה רק לחברות שיש להם הום סינימה בשיטה האנלוגית.

אין אפשרות לפרוץ ללויין או לערוצי זהב.

קומבינה אחרת לראות סרטים ולא לשלם עליהם בלויין היא לדאוג שקו הטלפון יהיה מנותק כל הזמן ורק שרוצים להזמין סרט מחברים אותו ברגע שהסרט הוזמן יש לנתק את הקו שנית.אחת לחודשיים יש לגרום נזק קל לכרטיס החכם של הממיר שממנו הוזמנו הסרטים - צריך לחמם עם מצית את החלק עם המגעים-וכך אף אחד לא יודע שהזמנת סרטים.

יס מבצעת משיכת נתונים אחת ליום וברגע שקו הטלפון מנותק אין להם ערוץ חזור והם לא יודעים שהזמנת סרט.כפי שהבנתם הנתונים יושבים על הכרטיס החכם.

מאוד חשוב אסור לשכוח את קו הטלפון מחובר מאחר ומשיכת נתונים אחת תגלה את כל הסרטים הכחולים שהזמנתם.......

פורסם

מישהו מוכן להעלות לינק לתוכנה כי לא הספקתי להוריד אותה :(

או לפחות לרשום את השם שלה?

פורסם

אולי תרשמו לינק להורדה או תורידו את הקובץ לפה כדי שגם אנחנו נהנה מהסרטים הכחולים...........

ולא נשלם עליהם ה ר ב ה כסף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

אין לכם מספיק סרטים כחולים במחשב? :lol: :lol: :lol:

פורסם

אין לכם מספיק סרטים כחולים במחשב? :lol: :lol: :lol:

אין דבר כזה מספיק בסרטים כחולים...... ;)
פורסם

באתר הזה, תלחץ על cablecrypt מאיזה ורסיה שתרצה

עכשיו אני צריך שמישהו יסביר לי איך משלבים את זה עם תבל ועם flyvideo

ז"א באיזה ערוצים לחפש את ההוםסינימה

http://www.megazip.com/edu2.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים