פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים סקורפ - מה הקשר שלך לנענעוזה צורך איזה 400K לכל האוסףאף אחת מהן לא עובדת ב2000 או XP או כל מערכת מבוססת NT אחרת
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים לא עובד במערכות מבוססות NTתן לי אימייל אני שולח או שלח לאימייל שלי את המשתמש והסיסמה ואני מעלה את זהishaynfe@ort.org.il
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים יש לי בנענע הגבלת רוחב פס?כי אם כן אז אני לא יכול כי יש לי אתר על החשבון הזה
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים הנה הלינקיםאני מוריד את זה עוד שבוע בדיוק....תנצלו את הזמן ואל תטחנו לי את הרוחב פס12345קרדיט לסיריאל קילר.......
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים כל מה שאתם אומרים פשוט לא הגיוני.הסרטים, (בתשלום כמובן) הם בדיגיטלי.ולא באנלוגי.לכן, שום כרטיס טלויזיה מתקדם ככל שיהיה (הערה למטה) לא יכול לפענח שידורים דיגיטלים.מקסימום תראו ערוץ 4.על הכבלים משודרים גם דיגיטלי, וגם אנולגי, ביס - (שלי יש!) השידור הוא רק דיגיטלי.שידור דיגיטלי, דורש מפענח דיגיטלי (בדרך כלל דבר קצת יקר) ובכל הכרטיסים בארץ אין מפענח דיגיטלי.הערה - בחול, יש כרטיסים עם פענוח דיגיטלי אבל לצערנו בנתיים הם לא תואמים לשיטת השידור בישראל.אתם מבינים? אתם מדברי בולשיט אני רוצה לראות את הסרטים על המחשב!ע"י מחשב לא תצליחו לעשות כלום, אם תעעסקו עם הממיר זה כבר סיפור אחר, אולי אפשר לחבר אותה למחשב והחליף לה קושחה, אבל שום כרטיס לכידה לא יכול "ללכוד" לכם את הסרטים של הדיגיטל.אל תדברו שטויות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.