עבור לתוכן

דיסק קשיח ב500 ש''ח

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון כל משחק חדש שיוצא, לא פחות מ7GB ו250 GB פשוט לא מספיק יותר...

אני זוכר בתמימותי עוד כשקניתי את ה250 חשבתי שאני בחיים לא יצליח למלות אותו :lol:

בקיצור עבדתי וחסכתי לי קצת כסף ואני חושב לקנות איזה דיסק קשיח, עכשיו ראיתי כמה דגמים:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=571&CatCode=76

סמתי לב שהחנות הזאות זולה בהרבהה מחנויות אחרות, למשל בפנדס אותו דגם עולה 650 ש''ח

היא אמינה? אולי הם התבלבלו עם הדגם של ה400 GB?

פורסם

הם לא התבלבלו.יבורי זולים בדיסקים (בעיקר של WD).זה מוזר לי להמליץ עליהם אבל קניתי מהם לפני שנה ומשהו את ה2500KS ואין בעיות.שמעתי מישהו אחד שאמר שדיסק שלהם התפגר אחרי 8 חודש.נראה לי זה נכנס בסטטיסטיקה.שיקול שלך.אני הייתי קונה מהם את הדיסק הזה.במיוחד בתקציב הזה.

פורסם

הבעיה היחידה היא שאין להם אחריות מהיבואן כי הם קונים דרך ספקים מוזרים..

יש להם אחריות של החנות ואם החנות תסגר אז אין לך אחריות יותר

פורסם

אייבורי הם בעצמם יבואן.לכן הם זולים יחסית.להערכתי הם לא יסגרו בזמן הקרוב.אל תסיק מדברי שאני ממליץ לקנות שם.

פורסם

קנה מ-IQPC,SKYPC,PANDAS,FOXPC,NOA COMP יש מלא יותר מוצלחים שידועים בשירות טוב יותר ואמינים יותר :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כן אבל אם אני לא יקנה מאיבורי זה יהיה כונן של 400GB וזה הבדל גדול, אז ניראה לי שאני ילך על אייבורי...

עוד 2 שאלות.

כרגע יש לי כונן של 250 GB 16MB BUFFER של WD אם אני יקנה כונן בנפח שונה, נומר את ה500GB המדובר אני יוכל לעשות מערך של RAID 0?

והאם זה מסובך ליצור מערך כזה? זאת אומרת האם אני יוכל לעשות את זה בעצמי עם איזה מדריך (יש לי ידע בסיסי+) או שעדיף שאני ישאיר את זה לטכני, שוב אם זה אפשרי בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים