עבור לתוכן

X-terminal בין linux ל - HP-UX

Featured Replies

פורסם

אני צריך עזרה בעבודה מרחוק של תחנת קצה ReadHat 7.3 על שרת HP שמריץ את Unix HP. אם מישהו יכול לעזור לי בפקודה מובנת ב - LINUX , בתוכנה שמאפשרת לבצע התחברות כזו או שיש לו איזה שהוא כיוון .....

??? ???

פורסם

OpenSSH.

זה תוכנת שרת/קלינט שמאפשרת לך להתחבר למחשב מרוחק, משהו בסגנון telnet רק מאובטח הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

לא בדיוק הבנתי את התשובה

אולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך

יש כל מיני תוכנות אמולציה ל - WINDOWS המאפשרות להתחבר מרחוק למחשבי UNIX/Linux ב-GUI (תוכנות כמו Exeed, ועוד כל מיני שאני לא מכיר) .

אני מנסה לבצע פעולה כזו ממחשב Linux למחשב Unix.

בהתחשב בעובדה ששתי המערכות עובדות עם X-windows אני לא חושב שצריך תוכנה חיצונית אלה רק הגדרות מתאימות ופקודה מתאימה (שאותן לא ממש הצלחתי למצוא).

אם ישנה תוכנת Freeware ל - Linux שמאפשרת לבצע פתיחת GUI של Unix מרחוק זה גם יכול לעזור לי

פורסם

אה, אתה רוצה משהו ב GUI...

בעיקרון אפשר לעשות את זה ישירות דרך X אבל זה יכול להיות מסובך. פיתרון פשוט יותר יהיה להתקין VNC, כמו TightVNC מכאן:

http://www.tightvnc.com/

פורסם
  • מחבר

ב - vnc אני יכול לראות רק את ה - DeskTop שמוצג כרגע במחשב אם אני לא טועה (ויכול מאוד להיות שאני כן ;D ) . אני מחפש משהו שיאפשר לי ממש לפתוח Session חדש ב - GUI למחשב מרוחק. אם אפשר לעשות את זה באמצעות vnc , אני אשמח אם תסביר לי איך.

בכל מיקרה כמו שאמרתי קודם יש לי מחשב שמותקן על windows ובו אני משתמש בתוכנת אמולציה של X שנקראת Exeed אני רוצה במקום זה להתקין על המחשב Linux אבל לפני שאני עושה את זה אני צריך לדעת שזה יאפשר לי לבצע התחברות מרחוק כזאת.

פורסם

VNC יכול לפתוח Session חדש.

זה עניין של קינפוג סיסמא על המחשב שיריץ את השרת VNC ואז פשוט התחברות מהקלינט לשרת, VNC יפתח לבד X חדש.

פורסם
  • מחבר

אני אנסה את ה - VNC

בכל מיקרה ניסיתי לשחק קצת בפרמטר DISPLAY ב - env של השרת אבל זה לא ממש הצליח לי. למרות שבין linux ל - Linux זה כן עובד ואני כן יכול לפתוח אפליקציות X

פורסם
  • מחבר

טוב הצלחתי בסוף לשלוח תצוגה מה -HP ל - Linux

ב - LInux נתתי את הפקודה + xhost שאיפשרה ל - Linux לקבל תצוגה מכל מחשב מרוחק

וב - HP אפשר לשנות את משתנה הסביב DISPLAY או להפעיל את האפליקציה שרותים עם -display "name":"display num"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים