עבור לתוכן

סוגי מדיה DVD של Verbatim ומאיפה לרכוש?

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת מאיפה מומלץ לקנות מדיה DVD של וורבטים כי הבנתי שיש כמה סוגים שלהם (יפן/טיוואן?)

באופיס דיפו ראיתי עוגה של 50 ב 116שח

ב tamlil וב lira אפשר לרכוש עוגה של 100 ב 200שח (גם פלוס וגם מינוס)

אני מתכנן להזמין מהאינטרנט, אז אני משער שלא אדע בדיוק איזה סוג אני אקבל, האם כל סוג של וורבטים (הם מיוצרים בכמה מפעלים) יהיה איכותי?

פורסם

כל וורבטים יהיה איכותי יותר מTEAC או SILVERLINE ודומיהם.אם זאת כדאי לקחת תוצרת טיאוון.לדעתי כדאי לקנות פיזית.באופיס דיפו יש מבצעים מדי פעם אך לא כרגע.ברכישה מכוונת רק בלירה קניתי אם מדיה קוד ידוע.לא נראה לי שהמוכרים ידעו את הדיה קוד באתרים שהזכרת.אך לשאול לא יזיק.

פורסם
  • מחבר

הבנתי ואיזה מדיה קוד אומר שהמוצר מתוצרת טייוואן?

פורסם

את המדיה קוד תוכל לראות רק כשתקנה ותכניס לצורב.(לירה נותנת מדי פעם באתר).בשביל לדעת שהדיסקים תוצרת טיאוון צריך רק להתבונן בחבילה.זה רשום למטה

.........MADE IN

פורסם

אם זאת כדאי לקחת תוצרת טיאוון.

לא עדיף תוצרת יפן?

פורסם

שאלה טובה.אני לא בטוח.הציונים (בסריקת טעויות) של הטיאונים בד"כ טובים יותר (לפחות בארץ).מה שבטוח ששניהם טובים מהשאר.

פורסם

ואיך אלה שמיוצרים בהודו?

פורסם

באופיס דיפו יש מבצעים מדי פעם אך לא כרגע.

ביום שישי בבוקר הייתי באופיס דיפו וראיתי שיש להם מבצע של השני ב50% על כל המדיות של verbatim, נראה לי שהוא עדיין ממשיך.

פורסם

תשנה בבקשה את הכותרת שתהיה יותר אינפורמטיבית בהתאם לחוקי הפורום

פורסם
  • מחבר

האם גם המדיות DVD של Ritek איכותיות? אם כן, שוב משנה המדיה קוד או לא?

פורסם

לריטק יש מגוון רחב של מדיות באיכות שונה.כמובן שהמדיה קוד משנה ועוד איך.עדיין (לדעתי) כל מדיה שלהם תיהיה טובה מTEAC.אגב הייתי ביום באופיס דיפו ויש מבצע על הוורבטים.השני בחצי מחיר.

פורסם

אבל כמה עולה חבילה של 25?

פורסם

בסביבות ה70~ אם אני זוכר נכון

פורסם

ואם אין את המבצע אז בנועה זה 50-55 ש"ח.

פורסם

ה-VERBATIM שנמכרים בנועה הם תוצרת הודו, אח שלי הזמין מהם לפני כמה שבועות ושני הספינדלים שהגיעו היו מתוצרת הודו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים