פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים רציתי לדעת מאיפה מומלץ לקנות מדיה DVD של וורבטים כי הבנתי שיש כמה סוגים שלהם (יפן/טיוואן?)באופיס דיפו ראיתי עוגה של 50 ב 116שחב tamlil וב lira אפשר לרכוש עוגה של 100 ב 200שח (גם פלוס וגם מינוס)אני מתכנן להזמין מהאינטרנט, אז אני משער שלא אדע בדיוק איזה סוג אני אקבל, האם כל סוג של וורבטים (הם מיוצרים בכמה מפעלים) יהיה איכותי?
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים כל וורבטים יהיה איכותי יותר מTEAC או SILVERLINE ודומיהם.אם זאת כדאי לקחת תוצרת טיאוון.לדעתי כדאי לקנות פיזית.באופיס דיפו יש מבצעים מדי פעם אך לא כרגע.ברכישה מכוונת רק בלירה קניתי אם מדיה קוד ידוע.לא נראה לי שהמוכרים ידעו את הדיה קוד באתרים שהזכרת.אך לשאול לא יזיק.
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים את המדיה קוד תוכל לראות רק כשתקנה ותכניס לצורב.(לירה נותנת מדי פעם באתר).בשביל לדעת שהדיסקים תוצרת טיאוון צריך רק להתבונן בחבילה.זה רשום למטה.........MADE IN
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים שאלה טובה.אני לא בטוח.הציונים (בסריקת טעויות) של הטיאונים בד"כ טובים יותר (לפחות בארץ).מה שבטוח ששניהם טובים מהשאר.
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים באופיס דיפו יש מבצעים מדי פעם אך לא כרגע.ביום שישי בבוקר הייתי באופיס דיפו וראיתי שיש להם מבצע של השני ב50% על כל המדיות של verbatim, נראה לי שהוא עדיין ממשיך.
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים מחבר האם גם המדיות DVD של Ritek איכותיות? אם כן, שוב משנה המדיה קוד או לא?
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים לריטק יש מגוון רחב של מדיות באיכות שונה.כמובן שהמדיה קוד משנה ועוד איך.עדיין (לדעתי) כל מדיה שלהם תיהיה טובה מTEAC.אגב הייתי ביום באופיס דיפו ויש מבצע על הוורבטים.השני בחצי מחיר.
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים ה-VERBATIM שנמכרים בנועה הם תוצרת הודו, אח שלי הזמין מהם לפני כמה שבועות ושני הספינדלים שהגיעו היו מתוצרת הודו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.