עבור לתוכן

התחדשתי ב- 5.1 Logitech x-540,יש לי שאלה בקשר לפערי העוצמה בין מוזיקה לסרטים?

Featured Replies

פורסם

שלום,

התחדשתי היום בסט החדש המוזכר בכותרת, הסאונד ממש יפה ומשדרג את חוויית המשחק

בהרבה לעומת ה- 2.1 הקודמים שהיו לי, זה פשוט עולם אחר, במיוחד ב TIMESHIFT! :yelclap:

(מי שמעוניים לקנות מוזמן לשאול שאלות הקשורות לסט, אין לי ממש כוח לפרט ביקורת)

הבעיה שלי או לא ממש בעיה היא כאשר אני משחק או שומע מוזיקה, הסאונד מאוד גבוה ואיכותי וכאשר

אני צופה בסרטים העוצמה של הסאונד צונחת(!!!) אפילו שהעוצמה עד הסוף זה עדיין חלש מידי, קצת מרגיז.

אני משתמש בכרטיס קול ON-BORD (ניתן לראות במפרט בצד) שאמור להספיק לרמקולים בהספק כזה, אך אני ישמח אם תתקנו אותי ותגידו

לי שקניית כרטיס קול ישפר את מצבי.

תודה רבה לכל המגיבים והמגיבות :hi: !!!!

פורסם

אתה צופה בסרטים שהסאונד בהם מקודד ב-AC3?

אם כן, הורד AC3FILTER והשתמש בו להגברת העוצמה.

פורסם

איזה מערכת 5.1 יש לך?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,

אני יבדוק את הפתרון של AC3 יש סיכוי שזאת הבעיה.

סרטי די וי די גם מוציאים סאונד AC3, אני פשוט לא זוכר, כי שם גם יש לי סאונד חלש.

יש אבל סיכוי שבאופן כללי אם אני יקנה כרטיס קול ניפרד אני ישמע יותר חזק ברמקולים (יכול להיות שהם יותר חזקים מהיכולת

של הכרטיס, כמו שיכול להיות בין מגבר חלש לרמקולים עוצמתיים). ???

Logitech x-540 זה הסט רמקולים שקניתי, מאוד מומלץ, ראיתי אתמול סרט שהיה בו גשם או ב TIMESHIFT שיש שם הרבה גשם

אני מרגיש כאילו אני באמצע סופה. אני לא מגזים ושמעתי הרבה מערכות קולנוע ביתיות זאתי לא נופלת מאף מערכת עד אלף שקל הבעיה רק

עם העוצמה שלה, הוא טיפה חלש. :xyxthumbs:

פורסם

זה לא המערכת חלשה- זה הפיאנוח של קובץ\ קבצים ספציפיים.

עובדה שבפיאנוח טוב (במשחקים, לדוגמא) יש לך ווליום גבוה. ואני שם כסף שאתה לא מגביר את הרמקולים אפילו לחצי...

פורסם
  • מחבר

תודה IG , על התשובות לעניין.

אני מאמין שמה שאמרת מאוד הגיוני, יש לך רעיון איזה קודקים אני צריך להוסיף או לשנות

על מנת שישמעו חזק יותר (סדרתי את העניין ב- AC3FILTER ועכשיו יש סאונד 5.1 יפה).

תודה רבה רבה על היחס!!!

פעם ראשונה שלי בפורום אודיו ולא מאכזב, טוב כמו כול הפורומים של האתר!!!

שוב תודה.

:yelclap:

פורסם

לא יודע... זה גם בד"כ לא עניין של הקודקים... לפעמים זה שדחס את הסרט פשוט לא עשה את זה טוב... מכל ה100+ סרטים שיש לי, אני לא חושב שיש שניים עם אותה רמת ווליום :nixweiss:

פשוט תגביר את הרמקולים והווליות בתוכנה עד הסוף, תבדוק שההגדרות של הווליום בווינדוס (האייקון של הרמקול שליד השעון...), ובהגדרות של הכרטיס קול הווליום מוגדר על הסוף.

תבדוק גם בתוכנה שבה אתה צופה בסרטים, אולי יהייה שם איזה enhancer לווליום (בד"כ מוריד מהאיכות, אבל כשאתה לא שומע משהו בלי, אפשר לוותר על האיכות ולשמוע בווליום נורמאלי...)

כרטיס קול חיצוני (לא מובנה...) יכול מאוד שיתן שיפור מסויים.

ועד עכשו ל-QttP הייתה הצעה יותר טובה משלי ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים