פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים עד כמה שיודע לי SATA קצת יותר חכם מ PATA.הכל נעשה בהתאם לרוחב הפס של הבקר.ג'מפרים כבר לא תקפים בחיבור הזה אם כי הבסיס שלהם קיים.אין מסטר וסלייב..כי אין חיבור של יותר מכונן אחד על כבל.תמיכה לאחור תמיד יש.
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים עד כמה שיודע לי SATA קצת יותר חכם מ PATA.הכל נעשה בהתאם לרוחב הפס של הבקר.ג'מפרים כבר לא תקפים בחיבור הזה אם כי הבסיס שלהם קיים.אין מסטר וסלייב..כי אין חיבור של יותר מכונן אחד על כבל.תמיכה לאחור תמיד יש. יש גמפר בין סאטה ל"סאטה 2".אצלי בWD2500KS הדיסק לא זוהה עד ששמתי גמפר.
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים תשובה מלאה:דיסק SATA 2 יכול לעבוד בתור SATA 1 רק אם1. יש לו ג'אמפר שמקנפג אותו כSATA 1או 2. יש לו זיהוי אוטומטיאם אין לו אחד מאילה, הוא לא יעבוד עם SATA1לגבי מהירות - SATA 2 תומך במהירות כפולה מSATA 1 אבל מדובר במהירות האינטרפייסמכיוון שהדיסק (מהירות הקריאה/כתיבה למדיה המגנטית) לא מגיע לכאלה מהירויות, אפילו של SATA 1, לא תרגיש הבדל מהירות בכל מקרה
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים מחבר תודה על התשובה המלאה בקיצור, זהו בעיקר גימיק שנועד לתרץ שSATA2 מהיר יותר מSATA1 ובכך לאפשר מכירה של לוחות מתקדמים.. תודה, ניר.
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים לא בדיוק גימיקאף אחד לא אומר שבצד השני של חיבור SATA יושב באמת דיסקיכול לשבת שם קונטרולר SATA שמחובר לכמה דיסקים - SATA RAIDואז אפשר בקלות להגיע למהירויות האלואל תשאל אותי אם יש כזה HW כי אני עוד לא שמעתי, אבל בSAS, זה בהחלט קייםעריכה: טוב יגעת ומצאת תאמין - אז יש כאלו דברים גם לSATA - לדוגמהhttp://www.usb-ware.com/venus-hardware-raid-arrays.htmממש מתאים לי משהו כזה לבית...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.