עבור לתוכן

בעיית דרייברים - המסך מתכבה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, וערב טוב.

אז ככה - כבר בערך חודש שהמסך של המחשב ( CRT של Proview ) מתכבה מעצמו, ומשאיר רק את אפשרות הריסט, או כיבוי להדלקה מחדש (המסך מכבה את עצמו כביכול (כיבוי חלקי, הנורה מהבהבת) כדי לחסוך בחשמל אך הזזת עכבר, או לחיצה על כפתור במקלדת לא מדילקה אותו בחזרה. ישנה רק הודעה של NO SIGNEL. CHECK YOUR PC).

לאחר הדלקה מחדש מקבלים את הודעת ה SEND\DONT SEND המוכרת , ושליחת דוח מובילה לדף זה:

http://wer.microsoft.com/Responses/Response.aspx/11/en/5.1.2600.2.00010100.2.0?SGD=d31f1464-1022-4e8a-add6-d858bd61a58e

ניסיתי את שתי האפשרויות. אני כרגע עובד עם הדרייברים האחרונים של 7.10 (כרטיס מסך RADEON 9600 של ATI) , גם הורדתי את האצת החומרה ל-0. המצב לא נפתר בשני המקרים.

מה עוד ביכולתי לעשות? האם עלי להחליף כרטיס מסך/מסך?

עריכה : רק עכשיו ראיתי מישהו עם אותה בעיה כמו שלי שכתב כאן כמה הודעות מתחתי. סורי, אבל לא ראיתי את הת'רד לפני. בכל מקרה, אין שם פתרון עדיין. אני יכול להוסיף שהבעיה אקראית ולא קשורה קרוב לוודאי למאמץ או התחממות, שכן המסך יכול להתכבות ישר לאחר הדלקה, שהמחשב עדיין לא מתאמץ, במהלך עבודה בוינדוס וגם במאמץ.. בשום מצב הבעיה לא ניכרת בתדירות גבוהה או נמוכה יותר.

פורסם

נסה הסרה מוחלטת של הדריבר ע"י הוספה / הסרה ואחרי כן תבצע הסרה מוחלטת ע"י התוכנה Driver Cleaner 3

פורסם

תעלה במצב של SAFE MODE תעשה הסרה מלאה של הדרייבר ותעלה מחגש את המערכת ואז שהוא יבקש ממך תשים את הדרייבר המקורי שקיבלת בעת הקנייה של הכרטיס מסך.

הבעיה הזאת נובעת מדרייבר שלא ממש יושב כמו שצריך על המערכת והוא עושה לך את הבעיות האלה.

פורסם

קודם כל בשביל להיות בטוח בעצמך תנסה את המסך במחשב אחר ...ואני יודע שהבעיה נובעת מהדריבר של הכרטיס מסך אבל קודם כל תנבה על מחשב אחר ואחר כך אם הכל תקין אז תוריד את הדריבר הכי עדכני שיש זה אמור לפתןר את הבעיה ...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

הסרתי כרגע את הדרייבר בצורה מוחלטת עם 3 DRIVER CLEANER ב SAFE MODE כמו ש Wh1t3 הציע. נראה אם הבעיה תופיע שוב, בינתיים הכל בסדר (אך לא עבר הרבה זמן מאז..) .

josefin16 - אני מבין שזאת בעיית דרייברים, אבל הדרייבר שבא עם הכרטיס ממש מיושן.. נראה לי ש 4.10 . למה לדעתך זה עשוי לפתור את הבעיה?

alex15 - אם הבעיה לא תפתר אני אנסה את המסך במחשב אחר, כי זה קצת בעייתי בשבילי לארגן את זה כרגע.

פורסם

תעדכן אותנו, וב Power Options Properties ב Turn OFF Monitor After 10 Minutes.

פורסם
  • מחבר

אז ככה. המסך נכבה שוב במהלך עבודה על המחשב (לא מאומצת) כשעה לאחת התקנת הדרייברים.

ניסיתי להחליף מסך, עם אחד שאני יודע די בוודאות שאין איתו בעיות (של אחותי) . משהו כמו שעה, וגם הוא נכבה במהלך עבודה.. אותו מצב.

כיוונתי כרגע ב Power Options Properties על Turn OFF Monitor After 10 Minutes ( היה בהתחלה 20 דקות, לא יודע אם זה באמת ישנה משהו).

מה ששמתי לב זה שברוב המקרים (גם בפעמיים היום) המחשב ממשיך לעבוד (הביטורנט ממשיך להוריד וכו') .. פשוט המסך נכבה ולא נדלק שוב. אבל ישנם מקרים שגם המחשב מתכבה בצורה חלקית יחד עם המסך , ואז אני מקבל את הודעת ה SEND \ DONT SEND איך שהמחשב עולה מחדש, לגבי הבעיה בדרייברים.

עוד הצעות לפני שאני משתמש בפטיש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים