פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים ניסיתיי רמקולים שעובדים וגם אוזניות אבל לא עובד מאחורה, רק מקדימה, מה יכולה להיות הבעיה? לא התקנתי שום דבר חדש, ואין לי שום סימן צהוב במנהל ההתקנים.הכרטיס קול הוא Onboard נראה לי AC97'.נא לא להעביר את ההודעה לפורום אודיו בגלל שלא עונים לי שם, כנראה כי זו בעיה טכנית.
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים לדעתי זאת בעיה פיזית בלוח האם, כנראה ההלחמה שם נדפקה, אני לא מכיר הגדרה שאומרת לדרייבר להוציא קול מהקידמי אבל לא מהאחורי.(וחוצמזה, הקול היחיד שיוצא לי מאחורה נמצא בקישור הבא: )http://www.fart-sounds.net/fart_sound_board.htm
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים בתוכנה של רילטק הגדרת 4 רמקולים, הופיעו לך בתמונה ה4, לחצת על הרמקולים האחוריים או על ה SELFTEST, ולא יצא שום קול?אם כן, כנראה ש shuy צודק וזה משהו פיזי בלוח.
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים מחבר בדריבר כמה רמקולים הגדרתוכמה חיברת?2 רמקולים כי יש לי 2. אבל זה לא הקטע, גם כשהגדרתי על אוזניות רק מקדימה זה עובד ומאחורה האוזניות לא עובדות.אולי לא הבהרתי את עצמי נכון אבל כשהתכוונתי אחורה התכוונתי לפאנל האחורי של המחשב (שלושה חיבורי סאונד)
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים אההה, חשבתי שאתה מדבר על מספר ערוצים.אם אתה מדבר על חיבור פאנל קדמי וחיבור I\O אחורי, כנראה שזה רק עניין של ג'אמפרים.
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים אני לא מכיר לוח אם שכולל ג'מפר שמבטל את החיבור האחורי, אתה בטוח?ב-DFI שלי לדוגמא אם הכרטיס קול האונבורד לא מג'ומפר כמו שצריך אין קול ב-I\O Panel
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים מחבר ניקיתי את היציאה עם אלכוהול בפאנל האחורי וזה התחיל לעבוד אבל רק צד ימין של הרמקול והשמאלי לא פועל, ואם אני לא מכניס עד הסוף אלא רק קצת אז שנייהם עובדים. הלוח אם זה של ASUS וכתוב צ'יפסט km400, זה ישן, מחשב של חבר שלי.
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים ב-DFI שלי לדוגמא אם הכרטיס קול האונבורד לא מג'ומפר כמו שצריך אין קול ב-I\O PanelDFI Ultra-D נכון?עקרב יכול להיות שזו בעייה פיזית באמת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.