עבור לתוכן

הסאונד עובד כשאני מחבר אוזניות מקדימה אבל בפאנל האחורי אין קול

Featured Replies

פורסם

ניסיתיי רמקולים שעובדים וגם אוזניות אבל לא עובד מאחורה, רק מקדימה, מה יכולה להיות הבעיה?

לא התקנתי שום דבר חדש, ואין לי שום סימן צהוב במנהל ההתקנים.

הכרטיס קול הוא Onboard נראה לי AC97'.

נא לא להעביר את ההודעה לפורום אודיו בגלל שלא עונים לי שם, כנראה כי זו בעיה טכנית.

פורסם

לדעתי זאת בעיה פיזית בלוח האם, כנראה ההלחמה שם נדפקה, אני לא מכיר הגדרה שאומרת לדרייבר להוציא קול מהקידמי אבל לא מהאחורי.

(וחוצמזה, הקול היחיד שיוצא לי מאחורה נמצא בקישור הבא: )

http://www.fart-sounds.net/fart_sound_board.htm

פורסם

בתוכנה של רילטק הגדרת 4 רמקולים, הופיעו לך בתמונה ה4, לחצת על הרמקולים האחוריים או על ה SELFTEST, ולא יצא שום קול?

אם כן, כנראה ש shuy צודק וזה משהו פיזי בלוח.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה כנראה שזו באמת בעיה פיזית אקנה כרטיס קול חדש.

פורסם

בדריבר כמה רמקולים הגדרת

וכמה חיברת?

פורסם
  • מחבר

בדריבר כמה רמקולים הגדרת

וכמה חיברת?

2 רמקולים כי יש לי 2. אבל זה לא הקטע, גם כשהגדרתי על אוזניות רק מקדימה זה עובד ומאחורה האוזניות לא עובדות.

אולי לא הבהרתי את עצמי נכון אבל כשהתכוונתי אחורה התכוונתי לפאנל האחורי של המחשב (שלושה חיבורי סאונד)

פורסם

אההה, חשבתי שאתה מדבר על מספר ערוצים.

אם אתה מדבר על חיבור פאנל קדמי וחיבור I\O אחורי, כנראה שזה רק עניין של ג'אמפרים.

פורסם

אני לא מכיר לוח אם שכולל ג'מפר שמבטל את החיבור האחורי, אתה בטוח?

פורסם

משהו פה לא מסתדר, איזה לוח יש לך?

פורסם

אני לא מכיר לוח אם שכולל ג'מפר שמבטל את החיבור האחורי, אתה בטוח?

ב-DFI שלי לדוגמא אם הכרטיס קול האונבורד לא מג'ומפר כמו שצריך אין קול ב-I\O Panel

פורסם

אם אתה אומר אז כנראה שאתה צודק, אז למדתי משהו...

פורסם
  • מחבר

ניקיתי את היציאה עם אלכוהול בפאנל האחורי וזה התחיל לעבוד אבל רק צד ימין של הרמקול והשמאלי לא פועל, ואם אני לא מכניס עד הסוף אלא רק קצת אז שנייהם עובדים. הלוח אם זה של ASUS וכתוב צ'יפסט km400, זה ישן, מחשב של חבר שלי.

פורסם

ב-DFI שלי לדוגמא אם הכרטיס קול האונבורד לא מג'ומפר כמו שצריך אין קול ב-I\O Panel

DFI Ultra-D נכון?

עקרב יכול להיות שזו בעייה פיזית באמת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים