עבור לתוכן

Rising Eagle : הבטא פתוחה!

Featured Replies

פורסם

תעשו לי טובה..

להשוות את RE ל- warrock זה באמת טיפה מצחיק..

warrock לא כזה גרוע....דווקא נחמד :)

• תגובות 68
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

WARROCK זה המשחק הכי גרוע ששיחקתי בו בחיים, מלא לאגים, המדיק משמיעה קולות של טרנסקסואל וזה משחק שניסה לחכות את BF2 בצורה גרועה ביותר.

הצטערתי על ה3 שעות שבזבזתי על המשחק הזה.

פורסם

בקיצור הם עשו משהו מאפס, אתם לא יכולים להגיד שהיו להם מספיק אמצעים ומשאבים, ובשביל זה יש פעם הבאה (אני מקווה ;D).

הם לא בנו את המנוע מאפס, לפחות לא לפי Ynet.

פורסם

מדהימה אותי תמיד העובדה שישראל היא מעצמת היי-טק חובקת עולם שהנפיקה חברות ענק בתחום (אמדוקס/קומברס/צ'קפוינט וחבריהן)

אך בכל מה שקשור לתעשית המשחקים - אפס אחד גדול.

מדהימה אותי גם העובדה שישראל היא מעצמה צבאית שהוכיחה את עצמה בשנות קיומה המועטות (כן תרבנה)

אבל משחקי מלחמה או שיתוף פעולה עם מפתחים בעולם -אפס.

ולא מדובר פה בכלל בסודות צבאיים אלא בידע ובנסיון יומיומי שיכול לסייע בפיתוח משחק מלחמתי מטורף.

לא הייתם רוצים למשל לשחק את מלחמת יום כיפור האמיתית ,זו היתה חתיכת מלחמה שמלמדים עליה בכל אוניברסיטה בעולם.

נכון שאפשר לפרגן למי שמרגיש צורך לעשות זאת .אני בעד.

אין תעשיית פיתוח משחקים בישראל כי עדיין לא הפנימו את העובדה שאפשר לעשות מליונים מפיתוח משחק מוצלח

אז חברות היי-טק ימשיכו לפתח מוצרים טכנולוגיים לארגונים כי שם יש כסף מהיר ועתיד מזהיר

בסופו של דבר מדובר בתעשייה שהיא מאוד דינמית ומתפתחת בצעדי ענק כך שדי מפחיד להכנס לתעשיה כזו בידיעה מראש

שכל הכסף שאתה הולך לשים עכשיו בפיתוח עשוי להיות שווה לקליפת השום בעוד חצי שנה.

ישראל ומשחקי מחשב יכול להיות דיון מאוד מענין .

בהצלחה למפתחים.

פורסם

בושה וחרפה, אפילו המשחק שחיזבאללה פיתח יותר טוב מהמשחק הזה..

פורסם

כוכב כחול היה משחק טוב :) אולי היחידי הטוב בהסטוריה.

נקווה שהנסיון (לצערי הדיי כושל) של RISING EAGLE יתן פוש קטן לתעשיית המשחקים הישראלית.

אולי הגרסה המלאה לא תיהיה כל כך גרועה? :D

פורסם

אתה מדבר שטויות.

תראה לי הוכחות לזה.

הוא דווקא צודק, חלק מהממשלות בחו"ל משקיעות משאבים בתעשיית המשחקים ומעניקות לה הטבות:

...which has seen the likes of Canada, China, India and even France become more attractive development bases, due to local Government investment and tax incentives.

http://www.cbc.ca/canada/manitoba/story/2006/07/04/video-games.html

פורסם

בושה וחרפה, אפילו המשחק שחיזבאללה פיתח יותר טוב מהמשחק הזה..

:lol: . המשחק על המחשב אבל עוד לא התקנתי. נראה לי שם אותו בסל מיחזור

פורסם

הוא דווקא צודק, חלק מהממשלות בחו"ל משקיעות משאבים בתעשיית המשחקים ומעניקות לה הטבות:

בלינק הראשון בכלל מדובר על זה שחברות מבקשות תמריצים בצורת הקלות מס כי אנשים עוזבים את אנגליה בגלל שאין שם "תמיכה" בחברות משחקים.

וגם בארץ מקבלים הנחות מס.

בלינק השני מדובר על חברה שהמשלה הקימה שתפקידה ליצור משחקים חינמיים. לא ממש המקרה בRE.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים