עבור לתוכן

Rising Eagle : הבטא פתוחה!

Featured Replies

פורסם

תשמע, בכנות זה לא ממש מעניין אותי מה הם עברו כדי ליצור את המשחק ומה יש בארצות אחרות..התוצר המוגמר פשוט גרוע וזהו.

כל מילה בסלע.

• תגובות 68
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חברה די עם הקטילות פשוט תרשמו לפורום ותביעו את דעתכם שם כי זה חשוב להם לדעת

נכון בטא אחרי הכל (וכנראה ממש גרוע כי אני לא מצליח להתקין אותו אחרי הכל)

ואיך לעזעזל אני מתקין אותו (קראתי איזה קובץ ה-AUTORUN פותח וניסיתי להתקין)

פורסם

הם פשוט אנשים שאין להם מושג בפיתוח משחקים.... מה הם מנסים לעשות משהו ב 3D בכלל!!!!

תאמינו לי אם היו מוציאים משחק מכות איכותי ב 2D כמו STREET FIGHTER או משהו תלת מימד לא כבד בסגנון

FINAL FIGHT או STREETS OF RAGE זה היה סוחף את כל העולם.. אנשים רוצים לפעמים להוציא עצבים במשחקי מכות קלילים! ואת זה בקושי יש אם בכלל.

תעשו משהו שיש לכם יכולת לעשות אותו!!!! סגנון ARCADE שלא דורש מנועים וצוות פיתוח של מליון דולר.

אם הם היו הולכים קודם בקטן זה היה עובד.

פורסם

אתם צריכים להבין שחברות פיתוח משחקים בחו"ל מקבלות עזרה כספית מהממשל לעומת שבארץ לא..

Bullshit.

פורסם

Bullshit.

על איזה חלק מהמשפט?

פורסם

כולו.

פורסם

כולו.

זה שהממשל בחו"ל מעודד חברות פיתוח עצמאיות לעומת חברות בארץ שפשוט מקבלות ז*ן לפה

פורסם

לפחות הם מנסים ליצור משחק שיהיה קצת יותר חדש מכוכב כחול או קצת יותר טוב מפיפוש.

גם מפתחים אחרים התחילו ממשחקים גרועים יחסית, אבל בגלל שהיה למשחק פוטנציאל, לקחו אותם לחברות גדולות נתנו להם כסף ואז ראינו את התוצאות.

תפרגנו להם קצת, אין לי ספק שהמשחק גרוע ברמות, אבל בואו נודה בעובדה שהרעיון יפה, אפילו מאד, ואם היה להם קצת יותר כסף אולי זה היה מצליח הרבה יותר. בכל מקרה אני מעדיף את זה מאשר משחקים גרועים ברמות כמו WARROCK.

פורסם

זה שהממשל בחו"ל מעודד חברות פיתוח עצמאיות לעומת חברות בארץ שפשוט מקבלות ז*ן לפה

אתה מדבר שטויות.

תראה לי הוכחות לזה.

ולכל מי שאומר שמגיע למפתחים כל הכבוד ובלה בלה בלה - אני אתן לכם דוגמא מהשבועות האחרונים.

http://www.cdprojekt.com/

החברה הפולנית שפיתחה את The Witcher שהולך להיות הRPG של השנה.

מה תגידו על מדינה כמו פולין שנמצאת שנות דור מאחורי ישראל מבחינת תעשיית ההי טק ועדיין מוציאה משחק שעוקף בסיבוב חברות אמריקאיות גדולות?

פורסם

תפרגנו להם קצת, אין לי ספק שהמשחק גרוע ברמות, אבל בואו נודה בעובדה שהרעיון יפה, אפילו מאד, ואם היה להם קצת יותר כסף אולי זה היה מצליח הרבה יותר. בכל מקרה אני מעדיף את זה מאשר משחקים גרועים ברמות כמו WARROCK.

:xyxthumbs:

אני בטוח שאם לפחות עוד איזה חודש של פיתוח ואולי עוד כמה אנשים שיעזרו, המשחק היה יוצא הרבה יותר טוב ממה שהוא עכשיו.

פורסם

לפחות הם מנסים ליצור משחק שיהיה קצת יותר חדש מכוכב כחול או קצת יותר טוב מפיפוש.

גם מפתחים אחרים התחילו ממשחקים גרועים יחסית, אבל בגלל שהיה למשחק פוטנציאל, לקחו אותם לחברות גדולות נתנו להם כסף ואז ראינו את התוצאות.

באמת שעם כמה שאני מתעב את warrock - להשוות את warrock לבדיחה הזו זה פשוט מעליב.

worrock משחק הרבה יותר טוב מrising eagle.

פורסם

אתה מדבר שטויות.

תראה לי הוכחות לזה.

ולכל מי שאומר שמגיע למפתחים כל הכבוד ובלה בלה בלה - אני אתן לכם דוגמא מהשבועות האחרונים.

http://www.cdprojekt.com/

החברה הפולנית שפיתחה את The Witcher שהולך להיות הRPG של השנה.

מה תגידו על מדינה כמו פולין שנמצאת שנות דור מאחורי ישראל מבחינת תעשיית ההי טק ועדיין מוציאה משחק שעוקף בסיבוב חברות אמריקאיות גדולות?

לא הזכרת את השותפות שלה עם BIOWARE ::)

אבל בעיקרון אתה צודק.

פורסם

שום שותפות.

הם גייסו משקיעים מקומיים ורכשו את זכויות השימוש במנוע של BIOWARE.

זה הכל.

פורסם

קראתי איפשהו ש - BIOWARE גם סייעו בפיתוח ומציאת מפיצה, כנראה בלבלתי משהו.

פורסם
  • מחבר

בקיצור הם עשו משהו מאפס, אתם לא יכולים להגיד שהיו להם מספיק אמצעים ומשאבים, ובשביל זה יש פעם הבאה (אני מקווה ;D).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים