עבור לתוכן

Rising Eagle : הבטא פתוחה!

Featured Replies

פורסם

תגובתי לכתבה ב-Ynet

נראה לי ששאר התגובות שם נכתבו ע"י צוות הפיתוח :-X

• תגובות 68
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רוצים פרגון אז הינה:

"סחטן על המאמץ אבל יצא לכם חרא של משחק .."

פורסם

לא שיחקתי במשחק, אבל אני אומר, עם כול החרא שבישראל,

שאין כאן אפילו מישהו שיתמוך בליצור משחקים כאלה, והצליחו ליצור את זה בכול זאת,

אם תיקראו את הכתבה ב-YNET תיראו שהם לא הוציאו הגה על המשחק,

הם השקיעו המון במשחק ... ולא רצו שיוציאו צפיות אליו, איך אפשר להוציא

משחקים שמגיעים לרמה כול כך גבוהה, אם אין מי שיתמוך בך בארץ?

ועוד זאתי לא קבוצה גדולה של עובדים...

אני אומר כול הכבוד, למרות הקשיים , הם הצליחו ליצור משהו ,

שמאוד קשה לעשות במדינה שלנו.

פורסם

מה קרה לכם? הם מוציאים משחק ועוד בחינם ואתם עוד מיתלוננים? זה השג לישראלים לא משנה איך הוא יצא.

מוריד, עוד 30 דקות יסיים להוריד, מקווה לא להיתאכזב.

פורסם

זה סיים לי להוריד ועכשיו זה אומר לי שיש איזה שגיה אם איזה קובץ שאי אפשר לאיית אותו,

אני לא יודע מה לעשות נראה לי צריך דימון טולס :s05:

פורסם

נסה לחלץ את הRAR לתיקיה.

פורסם

ניסיתי לחלץ לתיקייה שאני מתקין בה את המשחק

פורסם

עם להשוות את המישחק למישחקים אחרים , אז הוא ביכלל לא משהו מי כל הבחינות

אבל תיתחשבו בזה שזה המישחק הראשון שלהם , ואין להם תקציב ענק כמו לשער החברות מח"ול.

פורסם
  • מחבר
:lol: אני פתחתי את הדיון והורדתי את המשחק ביום שישי ולא יכולתי לשחק בשבת כי אני שומר, עכשיו אני שוב נכנסתי לדיון וראיתי את התגובות שרושמים ואני אומר לעצמי שאתם ממש לא יודעים לפרגן... ולמרות הכל אני ינסה את המשחק עכשיו ואז יביע את דעתי ואפילו אם הוא הכי גרוע שהוא יכול להיות אני יכול להבטיח שאני בכל זאת אתן מילה טובה...
פורסם

חייבים להתחיל ממשו. אם אפילו 1000 שחקנים ישחקו במשחק הזה זה יהיה הישג אדיר. אח"כ יוכלו להוציא משחקים יותר טובים, להתגבר על כל הבאגים שיש ואולי יהיה לנו איזה ISRAELI ARMY בסוף ^_^ למרות שAMERICAS ARMY היה גרוע, לדעתי...

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי, חזרתי לאחר ששיחקתי במשחק ואני חושב ככה: קודם כל זה ברור לכולנו שהגרפיקה לא מי יודע מה, ישנם כמה באגים במשחק, אבל! ולפי דעתי האבל הזה הוא גדול, למשחק הזה אין ספק שיש פוטנציאל לזה אולי פחות אבל לזה שבעזרת השם יבוא אחריו... אני כמעט בטוח שהוא יצליח מאוד. אז כפי שאמרתי עדיין מגיע להם פרגון! :yelclap:

פורסם

אנחנו מדינה כמו כל שאר המדינות... למה לא להשוות את המשחק למשחקים מצליחים מחו"ל? ועוד TOP 5 בהייטק.

פשוט כשלון.

פורסם

פרגון לפיתוח הישראלי והכל,אבל המשחק הזה הוא מחורבן..חוץ מהגראפיקה הענתיקה הוא מפוצץ באגים וקרס בלי הפסקה מהרגע שהתקנתי אותו אצל חבר שלי,באמת שאין מה להתגאות במשחק הזה..

פורסם

פרגון לפיתוח הישראלי והכל,אבל המשחק הזה הוא מחורבן..חוץ מהגראפיקה הענתיקה הוא מפוצץ באגים וקרס בלי הפסקה מהרגע שהתקנתי אותו אצל חבר שלי,באמת שאין מה להתגאות במשחק הזה..

אתם צריכים להבין שחברות פיתוח משחקים בחו"ל מקבלות עזרה כספית מהממשל לעומת שבארץ לא..

עם הכסף הם יכולים להשיג עובדים לקנות מנוע מחברה אחרת לעומת חברה ישראלית שצריכה לפעול מהכסף של עצמה

פורסם

תשמע, בכנות זה לא ממש מעניין אותי מה הם עברו כדי ליצור את המשחק ומה יש בארצות אחרות..התוצר המוגמר פשוט גרוע וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים