פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים לא שיחקתי במשחק, אבל אני אומר, עם כול החרא שבישראל,שאין כאן אפילו מישהו שיתמוך בליצור משחקים כאלה, והצליחו ליצור את זה בכול זאת,אם תיקראו את הכתבה ב-YNET תיראו שהם לא הוציאו הגה על המשחק,הם השקיעו המון במשחק ... ולא רצו שיוציאו צפיות אליו, איך אפשר להוציאמשחקים שמגיעים לרמה כול כך גבוהה, אם אין מי שיתמוך בך בארץ?ועוד זאתי לא קבוצה גדולה של עובדים...אני אומר כול הכבוד, למרות הקשיים , הם הצליחו ליצור משהו ,שמאוד קשה לעשות במדינה שלנו.
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים מה קרה לכם? הם מוציאים משחק ועוד בחינם ואתם עוד מיתלוננים? זה השג לישראלים לא משנה איך הוא יצא.מוריד, עוד 30 דקות יסיים להוריד, מקווה לא להיתאכזב.
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים זה סיים לי להוריד ועכשיו זה אומר לי שיש איזה שגיה אם איזה קובץ שאי אפשר לאיית אותו,אני לא יודע מה לעשות נראה לי צריך דימון טולס :s05:
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים עם להשוות את המישחק למישחקים אחרים , אז הוא ביכלל לא משהו מי כל הבחינותאבל תיתחשבו בזה שזה המישחק הראשון שלהם , ואין להם תקציב ענק כמו לשער החברות מח"ול.
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים מחבר אני פתחתי את הדיון והורדתי את המשחק ביום שישי ולא יכולתי לשחק בשבת כי אני שומר, עכשיו אני שוב נכנסתי לדיון וראיתי את התגובות שרושמים ואני אומר לעצמי שאתם ממש לא יודעים לפרגן... ולמרות הכל אני ינסה את המשחק עכשיו ואז יביע את דעתי ואפילו אם הוא הכי גרוע שהוא יכול להיות אני יכול להבטיח שאני בכל זאת אתן מילה טובה...
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים חייבים להתחיל ממשו. אם אפילו 1000 שחקנים ישחקו במשחק הזה זה יהיה הישג אדיר. אח"כ יוכלו להוציא משחקים יותר טובים, להתגבר על כל הבאגים שיש ואולי יהיה לנו איזה ISRAELI ARMY בסוף למרות שAMERICAS ARMY היה גרוע, לדעתי...
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים מחבר כמו שאמרתי, חזרתי לאחר ששיחקתי במשחק ואני חושב ככה: קודם כל זה ברור לכולנו שהגרפיקה לא מי יודע מה, ישנם כמה באגים במשחק, אבל! ולפי דעתי האבל הזה הוא גדול, למשחק הזה אין ספק שיש פוטנציאל לזה אולי פחות אבל לזה שבעזרת השם יבוא אחריו... אני כמעט בטוח שהוא יצליח מאוד. אז כפי שאמרתי עדיין מגיע להם פרגון!
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים אנחנו מדינה כמו כל שאר המדינות... למה לא להשוות את המשחק למשחקים מצליחים מחו"ל? ועוד TOP 5 בהייטק.פשוט כשלון.
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים פרגון לפיתוח הישראלי והכל,אבל המשחק הזה הוא מחורבן..חוץ מהגראפיקה הענתיקה הוא מפוצץ באגים וקרס בלי הפסקה מהרגע שהתקנתי אותו אצל חבר שלי,באמת שאין מה להתגאות במשחק הזה..
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים פרגון לפיתוח הישראלי והכל,אבל המשחק הזה הוא מחורבן..חוץ מהגראפיקה הענתיקה הוא מפוצץ באגים וקרס בלי הפסקה מהרגע שהתקנתי אותו אצל חבר שלי,באמת שאין מה להתגאות במשחק הזה..אתם צריכים להבין שחברות פיתוח משחקים בחו"ל מקבלות עזרה כספית מהממשל לעומת שבארץ לא..עם הכסף הם יכולים להשיג עובדים לקנות מנוע מחברה אחרת לעומת חברה ישראלית שצריכה לפעול מהכסף של עצמה
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים תשמע, בכנות זה לא ממש מעניין אותי מה הם עברו כדי ליצור את המשחק ומה יש בארצות אחרות..התוצר המוגמר פשוט גרוע וזהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.