עבור לתוכן

Rising Eagle : הבטא פתוחה!

Featured Replies

פורסם

אשמישהו יעלה סיקור שלו מהמשחק..

• תגובות 68
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חזרתי מהבטא, וזה כל כך גרוע :screwy:

חוץ מזה, יש רק 4-5 סרברים וכולם בארה"ב, משמע - פינג של 400+.

בלי כל קשר לפינג, המשחק פשוט גרוע.

פורסם

זה רק בטא. אז מה שהוא גרוע עכשיו, יכול ליהות שישפרו אותו עד שהמלא יצא.

לפחות זה איזשהו נסיון ליצור משחק ישראלי טוב :nixweiss:

פורסם

אז מה אם זה בטא?

גם בתור בטא הוא דפוק :screwy:

פורסם

סוף סוף המשחק ירד והבנתי למה אתה אומר דפוק...

על הדקה הראשונה שהדלקתי אותו, הוא קרס... לא הספקתי אפילו להכניס את הקיי...

אחרי שסוף סוף הדלקתי את המשחק ונרשמתי והכל, שמתי את כל ההגדרות על המקסימום וניסיתי להיכנס. בחרתי סרבר עם פינג נורמלי (לפחות ממה שהיה שם) ולחצתי CONNECT. לא הספיק לטעון עד הסוף והוא החליט שסגרו את הסרבר :bash: (חיכיתי פאקין 5 דקות בשביל לדעת שאני לא יכול להתחבר :pissed:)

טוב עזבתי את הסרברים ופתחתי שרת LAN. הכל נראה הולך טוב. עד הטעינה הזאת! 5 דקות בשביל לטעון את המשחק :sleep: ואז עוד איזה 5 דקות להבין בכלל איך מתחילים לשחק... אז נכנסתי למשחק וקלטתי עד כמה הגרפיקה חרא והמחשב שלי לא מריץ את המשחק הזה כמו שצריך! מקסימום 10FPS! אז החלטתי לכבות את הVERTICAL SYNC, לחצתי APPLY והמשחק נתקע לי בפנים :s07:

זאת התחלה גרוע ביותר. מכל הבטות שהשתתפתי בהם, זאת הכי גרועה :P

פורסם

משחק ישראלי ?

ממ..לאדע..שתי מילים שלא הולכות לי ביחד...

למי שהוריד שיעלה תמונות ! שניראה מה זה שווה..

למה דווקא פיפוש זה אחלה משחק:)

פורסם

:errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr:

הגרפיקה, הגיימפליי והסאונד פשוט גרועים ברמות!

4 סרברים בכל העולם!

ככה נראית תמונה על ההגדרות הכי גבוהות 1024*768:

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם לפחות היה שרת ישראלי עם פינג נורמלי עוד היה איכשהו אפשרי לשחק בזה

פורסם

הם כנראה לא מבינים דבר פשוט וקטן...אנשים שופטים קודם כל משחקים ("וגם בנות" 8))" לפי מראה חיצוני ,משמע גרפיקה(במשחקים), צריך שתהייה רמה סבירה של גרפיקה ועם כל הצר שזה משחק ישראלי ובלה בלה הוא גרוע מבחינה חיצונית וזה לא יעזור כמה המשחקיות שלו "טובה"

פורסם

אבל המשחקיות חרא :screwy:

פורסם

איזה מעצבנים אתם ! :pissed:

עד שיוצא משחק ישראלי אתם ככה ?

בו ניראה אותכם מוציאים משחק ואז מדברים.. אתם מדברים על זה כאילו אתם יכוים לעשות 100 כאלא..

אז בסדר הגרפיקה משנת 2002 אבל חייבת ליהיות התחלה ? לא חושבים ?

למרות שאני לא מאמין שבאמת יוציאו עוד משחקים ישראליים...אבל בכל מקרה.. נחמד לחלום...

פורסם

תפסיק לייבב, אם זה לא היה ישראלי היית קוטל את המשחק כמו כלום,

קצת אובייקטיביות.

פורסם

תגובתי לכתבה ב-Ynet

אתם שיחקתם באותה בטא שאני שיחקתי?! כי לפי הטקסט, אתם לא...

אומנם זה רק בטא, אבל כדי שיהיה למשחק איזה שהוא סיכוי, יש צורך בעוד לפחות שנה וחצי של פיתוח. מה לא בסדר עם המשחק? מה לא?! הגרפיקה נראת במקרה הטוב משנת 2001, בסגנון Operation Flashpoint שגם בזמנו נחשב ללא משהו מבחינת הגרפיקה, אבל לו סלחנו כי הציג קילומטרים על גבי קילומטרים של נוף. למרות הגרפיקה הזוועתית בלשון המעטה, והעובדה שהלבישו תמונות דיגיטליות על גבי מודלים במקום טקסטורות לא עוזרת דרך אגב, הביצועים של המנוע הגרפי ברצפה. אני לא צוחק הבטא של קריסיס רצה חלק יותר בצורה משמעותית. אני יכול להמשיך ולקטול את המשחק ולדבר על השליטה המקטעת, הסאונד הנורא, על האנימציות הרובוטיות, הטקסטורות העלובות (תמונות דיגיטליות), המודלים התלת ממדיים בעל מספר פוליגונים דו מספרי (במקרה הטוב) ועוד ועוד ועוד, אבל אני לא יכול, כי זה כואב לי. כי למרות שאינני מחזיק הדעות ימניות בסגנון "מוות לערבים", אני מחשיב את עצמי פטריוט, וזה מעציב אותי לחשוב שהמדינה שממנה יצאו פיתוחים טכנולוגים כמו הטלפון הסלולרי הראשון, האנטי וירוס הראשון ותוכנת המסרים המידיים הראשונה, יצא גם הזבל הבינרי הנ"ל.

פורסם

תפסיק לייבב, אם זה לא היה ישראלי היית קוטל את המשחק כמו כלום,

קצת אובייקטיביות.

מסכים, הייתי קוטל ברמות. אבל בגלל שזה ישראלי, זה אחד המשחקים ואפילו לא שיחקתי. אז חלאס להיות אנטי ישראלים ותתלהבו קצת!

פורסם

^ מה קשור בכלל?

רק בגלל כתוב על גוש צואה שהוא "תוצרת ישראל" צריך לפרגן למי שייצר אותו? :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים