פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים תגידו בשביל חיבור SLI אני חייב ששני הכרטיסים יהיו אותו הדבר או שאני יכול לשים את ה8800GTS וגם כן את ה8800GT
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים שני הכרטיסים חייבים להיות מאותו דגם--> אז לא, אתה לא יכול להשתמש בשני הכרטיסים האלו ביחד למערך SLI.
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים בתחילת הדרך/כרטיסים היה צריך אותו כרטיס/דגם וגם גשר שמחבר ביניהם..היום אתה לא חייב גשר וגם לא כרטיסים זהים או מאותו הדגם..
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים זה בטוח? כי גשר בטוח צריךאם כבר אפשר עם אותה סידרה , אבל GT מישתמש בG92אתה אומר שאני יכול לחבר כל כרטיס של 8800 עם יותר חדש ? זה קריטי , 100%?
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים תשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית.חיבור שני כרטיסים שונים ב - SLI הוא לא לצורך שיפור ביצועים אלא יותר לריבוי מסכים ודברים כאלה.
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים תשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית.חיבור שני כרטיסים שונים ב - SLI הוא לא לצורך שיפור ביצועים אלא יותר לריבוי מסכים ודברים כאלה.חיבור שני כרטיסים שונים הוא לא לצורך שיפור ביצועים אלא יותר לריבוי מסכים ודברים כאלה - אבל זה לא SLI.אפילו אם תרכיב עליהם את הפתקית, הם לא יכולים לעבוד ב-SLI.טאוטאו - על מה אתה מסתמך כשאתה אומר שאפשר?
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים לגבי הליבות השונות אני לא יכול להבטיח לך שכן הכרטיס לא בדיוק נבדק עם אחרים..אבל ראיתי כבר GTS/GTX וכו עובדים ביחד (SLI)...
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים בעקרון שני הכרטיסים צריכים להיות בעלי אותו הצ'יפסט בכדי לעבוד ב-SLI. אפשרי 2 ייצרניות שונות, אבל לא 2 ליבות שונות.לריבוי מסכים אפשר לדחוף איזה כרטיסים שרוצים אבל זה לא יהיה SLI.
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים אבל זה לא שווה כי אם אתה שם GTS + GTX אז הGTX עובד כמו GTS.. לא? זה לא זיכרונות ..מה שאיטי יותר קובע...אני לא מבין, איפה ראיתם שאפשר לחבר GTX + GTS ב-SLI ?והכרטיסים שראיתי היו לריבוי מסכים נטו (בדקתי את זה היום).. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.