עבור לתוכן

BLINKING MONITOR

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה שמשגעת אותי כבר כמה ימים וגרמה לפרמט את המחשב!

כבר כמה שבועות שהמסך שלי התחיל להבהב "בלי סיבה" לשניה או חצי שניה ולאחר מכן לחזור אל מסך הווינדוס אך כשחלקים מסויימים נעלמים אבל חוזרים כשאני לוחץ עליהם עם העכבר (ציורים של אייקונים, שמות של קבצים, תיקייה ריקה ורק שאני עושה CTRL+A ומסמן אותם הם נראים).

המסך אינו כבה! האור הירוק ממשיך להדלק, הוא לא "מאבד" חשמל וחוזר, פשוט המסך הופך לשחור- חוזר לווינדוס- כאשר ברוב הפעמים הפרטים האלה שדיברתי עליהם קודם נעלמים...

מתי זה קורה? עדיין לא עליתי על תבנית קבועה, אבל ללא ספק המחשב מהבהב כאשר פעולה נוצרת. זאת אומרת, אם אני עוזב את המחשב ולא נוגע בכלום, המחשב לא יהבהב. אבל כשאני אפתח את IE, יעבור בין חלונות,יזיז חלונות, יפתח תוכנות (לדוגמא: כל הזמן הזה שכתבתי את ההודעה הוא לא הבהב אבל סיכוי גדול שהוא כן כאשר אני אסגור את חלון זה). הבעיה היא שזה לא תבנית קבועה- אני יכול לסגור עכשיו את החלון והמסך יבהב ויש סיכוי שגם לא. אך זה קורה לעיתים קרובום- פעם בדקה בערך.

כמו שהסברתי, עקב הממצאים אני הסקתי שהבעיה היא במערכת הפעלה, ולא במסך ( חשמל נשאר, אור ירוק לא כבה, מערכת מתחרפנת) אבל כאשר עשיתי שחזור למחשב ( דרך Drive Image ) הבעיה ממשיכה להתקיים...

מערכת ההפעלה שלי היא Windows Xp SP2

כרטיס מסך nvidia geforce 4 mx 460

Pentium 3 866 Mhz

מסך MAGXJ700T

כמו שאתם רואים- המחשב והמסך נורא ישנים מה שהוסיף למסקנה הכנראה שגויה שלי מכיוון ששחזור לא הצליח.

צריך את עזרתכם,

תודה מראש

BISLY

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים