עבור לתוכן

המלצה לספק כוח עם תקציב בעייתי (גג 200 שקל)

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

ברשותי המערכת הנ"ל:

מעבד: E6400 2409Mhz Intel

לוח אם: 5P945I PRO Epox 1066Mhz

כרטיס מסך: 1950 PRO

קירור לכרטיס מסך: Zalman FC-ZV9

זיכרון: 512MB 667Mhz SpecTek CL5

דיסק קשיח: 80GB HITACHI

צורב דיוידי: Teac DV-W516GB-K-EU 16X

צורב: 52X32X52X RW

מסך: LG 8MS LCD L1511S

רמקולים: Logitech X530 5.1

עכבר: X-718F A4Tech

עקב שידרוג כרטיס מסך זקוק לספק כוח עם 6 פינים

אז יעשה את עבודתו כמה שיותר טוב בתקציב קטן יחסית.

בתודה מראש,

תומי

פורסם

אם הספק יכול לעמוד בהספק של הכרטיס החדש וחסר לך רק המחבר, אפשר לקנות מתאם מולקס->6pin (אני מאמין שזה נכנס במגבלת התקציב ;)).

פורסם

אני ממליץ על זה:

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=851

בעל 2 מאווררים, חיבור 4 פין לכרטיס מסך ועוד חיבור 6 פין לכרטיס מסך,

איכותי, 3 שנים אחריות, מחיר אטרקטיסי, 400W, למה לא?

פורסם

אור תפסיק להמליץ על ספקים שאתה לא מכיר.

אני בטוח שלא בדקת עליו ביקורות ברשת וכמובן שלא היה לך ניסיון עם הספק ואני בספק אם היה לך ניסיון או ידע על ספקים של החבר'ה הזו שלא מוכרת בארץ.

פורסם
  • מחבר

אם הספק יכול לעמוד בהספק של הכרטיס החדש וחסר לך רק המחבר, אפשר לקנות מתאם מולקס->6pin (אני מאמין שזה נכנס במגבלת התקציב ;)).

תודה, לא ידעתי בכלל שחיבור כזה קיים.

לומדים דברים חדשים.

פורסם

אם רק תואיל בטובך לרשום לנו איזה ספק יש לך...

פורסם
  • מחבר

כן בטח,

ATX 450W.

פורסם

כן בטח,

ATX 450W.

מה החברה?

אני משער שאין,

אוווצ' ג'נרי :behead:

אני ממליץ לך להחליף את הספק אם הוא באמת ג'נרי, למשהו בסביבות הFSP 450W או הHEC 400W:

http://tms.co.il/product_info.php?cPath=136_353&products_id=4576

או זה

http://www.skypc.co.il/pl_product~400TRT~24~0.htm

*השני הוא בתשלום מזומן

אני בעיקרון ממליץ בחום על הראשון, שיותר טוב מהHec

פורסם

מה הבעיה עם TAGAN? חברה גדולה יחסית, זה בעיה שאין יבוא שלה לארץ (פעם PANDAS היו היבואנים).

פורסם

מה הבעיה?

הבעיה היא שהוא ממליץ על ספק שאני בטוח שהוא לא קרא ביקורת אחת עליו. אולי הוא סתם לא משהו?

פורסם

מה הבעיה?

הבעיה היא שהוא ממליץ על ספק שאני בטוח שהוא לא קרא ביקורת אחת עליו. אולי הוא סתם לא משהו?

אל תיהיה כל כך בטוח :anim-jjd:

האמת שקראתי כמה וכמה ביקורות וחוות דעת עליו :bigglasses:

הוא נחשב לספק הכח הדל תקציבי המשתלם והאיכותי ביותר שנמצא כיום בשוק בתקציב שלו (לפי מאמרים וביקורות) :o

פורסם

עם 18A על מסילת ה12V הוא פשוט חלש ולא משתלם כלל! לא משנה עד כמה הוא איכותי או לא.

יש HEC 400-TRT וFSP 400PN שנותנים הרבה יותר הספק במסילות הרלוונטיות למחשבים של היום ולא עולים יותר מזה.

פורסם

ובדיוק מהסיבה הזו ההמלצה הזו תמוהה לי מאוד וקצת מכעיסה למען האמת. אני לא מוכן שאנשים ימליצו על דברים מתוך בורות מוחלטת - מישהו היה יכול להוציא לא מעט כסף על כזה ספק ולחינם.

18A במונחים של היום זה כלום - 300ART לא כ"כ רחוק מהנתון הזה. שלא נדבר על 400TRT או 400PN וכו' שעולים +- אותו דבר וחזקים משמעותית(!!) במסילות הרלוונטיות. כל הנתונים הללו מציבים את ה-TAGAN הזה,מבחינתי,בקטגוריה של ספק מעפאן.

פורסם

ובדיוק מהסיבה הזו ההמלצה הזו תמוהה לי מאוד וקצת מכעיסה למען האמת. אני לא מוכן שאנשים ימליצו על דברים מתוך בורות מוחלטת - מישהו היה יכול להוציא לא מעט כסף על כזה ספק ולחינם.

18A במונחים של היום זה כלום - 300ART לא כ"כ רחוק מהנתון הזה. שלא נדבר על 400TRT או 400PN וכו' שעולים +- אותו דבר וחזקים משמעותית(!!) במסילות הרלוונטיות. כל הנתונים הללו מציבים את ה-TAGAN הזה,מבחינתי,בקטגוריה של ספק מעפאן.

אז כנראה כל הביקורות וכל המכשירים באותו יום נדפקו :silly:

ברצינות, לאחר שכתבת כבר את ההודע הראשונה המלצתי על הFSP 450W, שזה כבר ידוע שהוא יותר טוב מהHec

פורסם

אין לי בעיה! אבל אל תמליץ על דברים שאתה לא בטוח שהם! פשוט לא!

אותו אדם היה יכול למהר לחנות לקנות ולבזבז כסף וזה פשוט לא מקובל עליי. אז תתחיל להפנים מה שאני אומר לך,אתה רוצה להכניס חברות חדשות של ספקים לפה? סבבה..אבל שיהיה לך גיבוי של ביקורות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים