פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים שלום,הזמנתי את הצורב הנ"ל כחלק מהזמנת מחשב, היום הגיע המחשב עם כל רכיביו והאריזות של הרכיבים בנפרד.רק הצורב הגיע ללא אריזה או דיסק התקנה, בנוסף לא רשום samsung בפאנל הקדמי.על גב הצורב ישנה מדבקה התואמת למדבקה המופיעה בסקירה של המוצר באחד האתרים.האם לעוד מישהו זה הגיע ככה או שיכול להיות שזה מזויף?ראיתי באחד האתרים שיש דבר כזה BULK וזה אומר שהמוצר מגיע ללא אריזה, באתר בו הזמנתי לא היה רשום שום דבר כזה.תודה.
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר קודם כל באתר לא היה כתוב שזה OEM, ניתן להסיק אולי מהמחיר בכל מקרה בזה אני אטפל מול החברה.מוצר שהוא OEM מגיע אולי בלי אריזה והדיסקים אבל אני לא חושב שמשנים את התצורה החיצונית שלו או שאני טועה ואז זה מסביר את העניין?
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים ומה עם זה שלא כתוב את הלוגו של החברה מקדימה, יש תצורה כזאת למוצר?ראיתי את זה כבר בכמה צורבים, אכן קיים.שוב, פנה לחנות ממנה קנית - ודרוש את האריזה, אך בדוק קודם לכן בפרטי ההזמנה אם המוצר אכן OEM.
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים רוב הצורבים כיום מגיעים כOEM.אם הצורב מזוהה כצורב של סמסונג ועובד כראוי אז היום לא צריך לראות OEM בצורבים אלא לראות שכתוב RETAIL כי אחרת זה OEM וזה הסטנדרט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.