פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים קודם כל סתכלו מפרט בצד.אתמול בלילה הסאונד עבד מעולה הכל היה בסדר.. היום בבוקר אני מדליק את המחשב והוא מראה לי שזוהתה חומרה חדשה של הסאונד.אני מנסה להתקין והוא אומר לי שהתרחשה שגיאה. שום דבר לא עוזר! שחזור מערכת, מחיקת כל הדרייברים של הסאונד, שאני מנסה להתקין מחדש את הדרייבר הוא לא נותן לי. בקיצור שום דבר לא מצליח! בבקשה תעזרו לי!אם זה עוזר אז זה נותן לי את השגיאה הבאה: "Install Realtek HD Audio Driver Failure"תודה רבה!!
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים חחחח אין לך כרטיס קול במפרט.....תנסה להוציא ולהכניס את הכרטיס שלך....אם הוא מובנה אז לא עולה לי רעיון לראש מה אפשר לעשות......
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר חחחח אין לך כרטיס קול במפרט.....תנסה להוציא ולהכניס את הכרטיס שלך....אם הוא מובנה אז לא עולה לי רעיון לראש מה אפשר לעשות......הכרטיס קול מובנה בלוח אם, מן הסתם שלא יהיה רשום אותו במפרט.
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים זה לא מן הסתם..!אפילו שהוא מובנה... הוא יכול להיות דגמים שונים.... =\לא חשובלא יודע איך לעזור לך
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים תבדוק את ההגדרה של החתימת דרייברים , start-->run-->sysdm.cpl-->hardware-->driver signingאם זה מוגדר לblock אז אין פלא,תגדיר ל warnאני מציע לך להוריד את הדרייבר הכי עדכני ואם גם הוא יעשה בעיות אז נסה להתקין את הדרייבר כאשר הוינדוס במצב בטוחאם זה לא יעזור אז תבטל את הכרטיס קול בביוס ותן לוינדוס לעלותלאחר מכן תפעיל מחדש וכנס שוב לביוס ותדליק אותו ואז נסה להתקין שובאת הדרייבר
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים מחבר תבדוק את ההגדרה של החתימת דרייברים , start-->run-->sysdm.cpl-->hardware-->driver signingאם זה מוגדר לblock אז אין פלא,תגדיר ל warnאני מציע לך להוריד את הדרייבר הכי עדכני ואם גם הוא יעשה בעיות אז נסה להתקין את הדרייבר כאשר הוינדוס במצב בטוחאם זה לא יעזור אז תבטל את הכרטיס קול בביוס ותן לוינדוס לעלותלאחר מכן תפעיל מחדש וכנס שוב לביוס ותדליק אותו ואז נסה להתקין שובאת הדרייברהחתימת דרייברים היו על WARN.. נכנסתי לביוס ביטלתי את הכרטיס קול, החזרתי, פשוט כלום.. בקיצור דפקתי פירמוט לפני כמה שעות, מקווה שזה לא יחזור על עצמו.תודה על העזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.