עבור לתוכן

מחכה לNEHALEM..

Featured Replies

פורסם

קראתי פה בחדשות על נהלם שהוא יהיה "הדבר הגדול הבא מאז הפנטיום"..

ורציתי לדעת מתי בערך הוא יושק? יש מידע? כי לא ממש הבנתי מהכתבה בחדשות שלכם..

כרגע יש לי פנטיום 4 3GHZ+ לוח אם ישן+9600XT ו1GB זיכרון

וכל פעם אני משדרג מחשב פי 4 אז עכשיו אני מחכה לנהלם שאמור להיות 4 ליבות "אמיתי"

ובינתיים אני סובל מדי פעם בסרטי ה720p שאני רואה..

אפשר ממישהו עזרה איך אני פותר את הבעיה הזאת?? לחכות לנהלם? או לקנות בקרוב מחשב בבטחה?

פורסם

NEHALEM יושק ב2008, תאריך מדויק אין לי אבל זה לא יהיה בקרוב.

"הדבר הגדול הבא מאז הפנטיום" כבר היה וקרה, וזה הATHLON 64 שריסס תפנטיום 4 על הרצפה על כל רמ"ח איבריו, אם אתה רוצה לחכות לNEHALEM בבקשה אבל אתה יכול לקנות גם עכשיו מחשב טוב מאוד עם מרובע ליבה Q6600.

פורסם

נהלם יהיה לקראת סןף 2008 (9נדמה לי שאינטל אמרה Q4), ואם זה יהיה כמו פנרין, שההשקה היא של האקסטרים, אז יכול להיות אפילו שרק בתחילת 2009 יגיעו מעבדים במחירים שפויים. אני מקווה שאתה לא באמת מחכה עם קניה עד שנהלם יצא

לגבי" הדבר הגדול הבא" - לא צמיד צריך להאמין לכל סיסמא. גם ברצלונה הוא "הדבר הגדול הבא", שהתברר כמעבד סביר, אבל לא יותר.

אל תפתח יותר מיד תקוות, אין ברבה סיכוי שהמעבר פנרין->נהלם יהיה יותר משמעותי מP4->C2D

פורסם

אל תפתח יותר מיד תקוות, אין ברבה סיכוי שהמעבר פנרין->נהלם יהיה יותר משמעותי מP4->C2D

היה איזה מנכ"ל אינטל או משהו כזה שאמר שהקפיצה בין נחלם לפנרין תהיה יותר גדולה מאשר פנטיום 4 לקונרו.

כמו שאמרו פה, אינטל תשחרר רק את מעבדי האקסטרים שלה ב-2008, כל השאר יבואו ב-2009.

אם אתה ממש סובל אז עדיף שתיקנה, כי היום המחירים בשפל, במיוחד מחירי הזיכרונות.

נחלם יתמוך אך ורק ב-DDR3, ולפי השמועות יהיה לו ערוץ משולש, ולא כפול כמו היום.

פורסם

אם אי אמ די לא יתאוששו עד סוף השנה הבאה תצפה לראות עוד עליה של 10% בביצועים ועם מהירויות שעון נמוכות בכוונה כמו הפנרין.

אם הצליחו לקחת מרובע ליבות פנרין לעלות איתו ל4 גיגה בלי מאמץ תאמין שאינטל יכלה לדחוף מהירויות שעון יותר רציניות ובהתחשב בכמה מעט חשמל צורכים הפנרין הם יכלו לעשות את זה בלי לחרוג מהTDP בכיף.

אבל אין להם סיבה. הם יחכו לאי אמ די ואם אי אמ די יצליחו לנצח אותם ב5% הם ישלפו מעבדים חזקים ב15%. כי הם יכולים.

ורק אם אי אמ די תתחזק הם גם יוציאו נהלם חזק בצורה משמעותית.

כל השמועות על נהלם הם בדיוק זה. עד שלא נראה בנצ'ים לא נדע כלום. כמו תמיד.

פורסם
  • מחבר

אם רק היינו יכולים להעביר את הזמן של טכנולוגיית המחשב קדימה..

אני מעדיף לחכות ולסבול.. :-\

מקווה שAMD יתנו פייט טוב ואז אינטל יוציאו מוקדם יותר את המעבדים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים