עבור לתוכן

windows network programming with cygwin

Featured Replies

פורסם

אם אני אוריד cygwin אני אוכל לכתוב תוכניות בקוד שיעבוד ללינוקס שיעבדו ב windows?

אני שואל את זה כי זה כתוב במדריך של beej לתכנות בסוקטים בחלק שמופנה למתכנתי windows

http://www.beej.us/guide/bgnet/output/html/singlepage/bgnet.html#windows

זה נראה לי מוזר אבל אם זה נכון זה יעזור לי כי berkley socket בלינוקס מאפשר יותר מ winsock(שליחה וקבלה ברמת data link layer).

פורסם

לדעתי תוכל אבל תצטרך להפיץ את ה-cygwin dll יחד עם התוכנה שלך.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.. אם אני אשתמש ב winpcup אז אני אוכל לקבל ולשלוח פאקטות ברמת ה data link layer והודעות ARP אבל אני אצטרך לצרף את ההתקנה של winpcup לתוכנית נכון?

בעיקרון אני רוצה להיות מסוגל לשלוח ולקבל פאקטות ברמת ה data link וגם ARP (שזה נחשב בין data link ל IP ממה שאני יודע) ולזה יספיק לי שימוש ב winpcup או פשוט ה dll של cygwin ומצד שני אני רוצה גם לחסום ולשנות חבילות נכנסות (אבל כאן אני לא צריך לגעת ב data link ומספיק לי לתפוס אותם ברמת ה IP) ולמטרה השנייה אני יכול להשתמש ב winsock spi.

יש איזה api שיספק אותי לשתי המטרות? או שהאפשרות היחידה שלי היא להשתמש ב api ברמת דרייבר כמו ndis (שבחיים לא נגעתי בזה.. זה מסובך?)?

תודה

פורסם

מצטער, לא יודע מעבר לזה.

פורסם

עד כמה שידוע לי, יש cygwin קומפיילר ל -windows ואחר ל- linux, כך שאם תרצה להחליף פלטפורמה תמטרך לקמפל מחדש את הקוד בקומפיילר שמתאים לפלטפורמה.

פורסם
  • מחבר

בסדר אבל זה רק קימפול.. העיקר שזה יהיה אותו קוד.

פורסם

בוודאי שזה אותו קוד, הקוד לא משתנה ממערכת הפעלה אחת לשניה :kopfpatsch:, רק צורת הקימפול.

פורסם
  • מחבר

זה נראה לי מוזר אבל אם זה נכון זה יעזור לי כי berkley socket בלינוקס מאפשר יותר מ winsock(שליחה וקבלה ברמת data link layer).

תוריד את הסמיילי הוא לא מתאים, הקוד כן משתנה ;)

כמו שאמרתי, ללא cygwin, ובקוד מותאם לווינדוס ולא ללינוקס(עם הספריות של winsock) לא הייתי יכול לגשת ל data link layer.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים