פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים היה לי מחשב... פנטיום D , גיגה ראם, לוח אם של אסוס.קניתי משולש חדש ואת המשולש הישן הבאתי להורים שלי. במארז שלם עם הספק שלהם המחשב נראה לי יותר איטי...האם זה בגלל שההארד דיסק הוא IDE?? זה גורם לירידה מטורפת בביצועים?? או שיש מצב שזה גם הספק שלהם?
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים לא רשמת איזה ספק אבל זה לא משנה. ולא - ספק לא משפיע על ביצועים לטובה או לרעה
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים הימור שלי: ההורים שלך לא מתחזקים AV+פיירוול, ואיכשהו גוגל טולבאר, יאהו טולבאר וסבתאשלי טולבאר גם הם מצאו את דרכם למחשב שלהם.סריקת וירוסים, HJT, הסרת תכניות מיותרות ואיחוי כנראה ישפרו את המצב.
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים מחבר לא זה לא זה...משהו מוזר שם כי זה היה מהתחלה...אגב הספק גנרי לחלוטין...המעבד מתחמם נורא למרות שיש עליו גוחף חימום על בסיס היט פייפ של חברה קטנה בשם AVC... לא משהו אמיתי...ושוב ההארד דיסק IDE...אולי זה אחד מאלה...?
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים יכול להיות זה שהמעבד מתחמם ועושה Downclock או משהו בסגנון..זה משהו שהולך לכיוון של בעיה >> מועבר לתמיכה טכנית
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר תודה על ההעברה...מישהו יודע באיזה טמפ' המעבד מתחיל בהורדה של התדר?או מה הטמפ' המכסימלית שלו??המעבד הוא פנטיום D 830 3Ghz
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים 55-60 לא צריך להיות בעיה..אולי אפילו 65מה הבעיה? תנקה להם אבק מכל המחשב,תחדש משחה טרמית..
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר עשיתי עשיתי ועשיתי...לפתוח את המארז? עשיתי... חם רצח... 70 מעלות ולפעמים קצת יותר...אגב זה הקירורhttp://www.avc.com.tw/products/Z9U740P001.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.