פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים אני מבין שאין טעם להגיב פה.אתה אותו גזען אידיוט מת'רדים קודמים. מה יהיה רועי?
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים נכון מאוד זה שהוא לא "ברחוב הראשי" זה לא אומר שהוא לא בזרם המרכזי : זה הכול רק ביגלל שהוא לבן
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים מחבר אני מבין שאין טעם להגיב פה.אתה אותו גזען אידיוט מת'רדים קודמים. מה יהיה רועי?אתה מבלבל אותי עם מישהו אחר. חוץ מזה איך קישרת אותי עם גזענות?
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים זה שהוא מסתכל מי הבן אדם ולא מה הבן אדם - זה לא עושה אותו ,,,,,,רק רגע, מה זה עושה אותו :s05:
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים בונא טוב שאתה לא מביא פה ידיעות על איזה מתמודד מאנגליה לועד הבית בישוב שלו... מי זה בכלל הרון פאול הזה ואת מי הוא מעניין בישראל חוץ ממך.. בחיי צא מזהתיהיה פאן בוי של כרטיסי מסך או משהו עזוב אותך.
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים בונא טוב שאתה לא מביא פה ידיעות על איזה מתמודד מאנגליה לועד הבית בישוב שלו... מי זה בכלל הרון פאול הזה ואת מי הוא מעניין בישראל חוץ ממך.. בחיי צא מזהתיהיה פאן בוי של כרטיסי מסך או משהו עזוב אותך.מתמודד לנשיאות בארה"ב=דיי משפיע
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים אתה מבלבל אותי עם מישהו אחר. חוץ מזה איך קישרת אותי עם גזענות?לא, לא גזעןאני אותו מזרחי חסר נימוס ותרבות שמבשל כל היום את האוכל המסריח שלי וצורח בכל הבית, ופשוט כל העולם מושלם חוץ ממני.פשוט כל אדם יותר מתורבת ממני, נכון?
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים זה היה משפיע אם היה לו סיכוי ריאלי לזכות.זו הסיבה הכי מפגרת ששמעתי אי פעם...
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים מה אתה ילד?לא האמת אתה הילד..לכל אדם יש סיכוי לזכות בבחירות במיוחד לרון פאול הזה שהמצב שלו בסקרים (אם אפשר בכלל להאמין לסקרים כלשהם) דיי טוב
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים מחבר לא, לא גזעןאני אותו מזרחי חסר נימוס ותרבות שמבשל כל היום את האוכל המסריח שלי וצורח בכל הבית, ופשוט כל העולם מושלם חוץ ממני.פשוט כל אדם יותר מתורבת ממני, נכון? אם תקרא את ההודעה שלי תראה שכתבתי בפירוש על השכנים שלי ולא על כל האנשים מעדות המזרח. זה ההבדל בין סתם גזענות לטקסט רלוונטי.זה שאתה הולך וקורא לאנשים אחרים בשם "אדיוט" בלי סיבה טובה לא בדיוק מעיד על התרבות הנעלה שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.