פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים קרירין - משחקים מקבלים ציונים גבוהים כי השקיעו בהם והם מלוטשים ושווים את הזמן והכסף של השחקנים.לא צריך לעשות מהפכה בתחום בשביל לקבל משחק טוב - רק להשקיע בפיתוח שלו, ואם אתה הולך על נוסחא קיימת אין בזה פסול.אני אקח דוגמא שקרובה לליבך: לפי מה שאתה אומר מאז מריו 1 כל המריואים היו מאכזבים כי הם לא חידשו כלום. בכולם הדמות קופצת ממשטח אחד לשני וcדרך נופלת על כמה יצורים קטנים. נכון שהם לא באמת מאכזבים?מקווה שהבנת.
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר רואים שה - FPS הוא לא מהז'אנרים האהובים עליך (ומובן גם למה).אני אהבתי את COD2 מאוד ואת HL2 מאוד זה לא קשור לזאנר אלה לצורת הביקורת לא צריך לעשות מהפכה בתחום בשביל לקבל משחק טוב - רק להשקיע בפיתוח שלו, ואם אתה הולך על נוסחא קיימת אין בזה פסול.יש טוב ויש טוב מאוד כמו שאמרתי מיקודם והמשך רגיל מבחינתי לא יכול להיות טוב מאוד אני אקח דוגמא שקרובה לליבך: לפי מה שאתה אומר מאז מריו 1 כל המריואים היו מאכזבים כי הם לא חידשו כלום. בכולם הדמות קופצת ממשטח אחד לשני וcדרך נופלת על כמה יצורים קטנים.נכון שהם לא באמת מאכזבים?בין מאריו למאריו יש המון שינוים ובגלל זה הם לא מאכזבים בדרך כלל אבל מאריו מסיבה מאכזבים כי הם יוצאים יחסית מהר אחד אחרי השני ובלי הרבה שינוים וחדשנות במובן מסוים כמו הסימס\פוקימון\הרבה משחקי ספורט וכו לדעתי גם PES של השנה הקודמת היה מאכזב היו יכולים במקום לימכור רק תוספת לקודם בזול וזהו אם לא היה אלמנט כלכלי
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים אלה רק שני משחקים, אם היית אוהב את הז'אנר היית מתלהב מהם כמו ממאריו, משמע FPS זה לא הז'אנר החביב עליך.(אגב, זה שאהבת את COD 2 סותר את התיאוריה שלך, הוא בדיוק כמו הראשון מלבד זה שהוא יפה וכבד הרבה יותר).
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר לא רק 2 -אהבתי את "פחד" בגלל האווירה אבל הוא גם צריך לישתפר בתחום הגיוון וששיחקתי COD2 לא שיחקתי לפני זה מאות FPS אחרים מה שבעצם הרבה שחקני מחשב עושים היום אם הם הולכים לפי ציונים תחשוב על זה ככה אם אתה אוכל עוגה פעם בשבוע אז אתה מצפה לעוגה לאומת זאת אם יגישו לך עוגה פעם ביום אתה לא תצפה לזה ולדעתי זה בדיוק מה שקורה היום בתחום הFPS זה פשוט זאנר מוצף במחשב וקונסולות וניראה לי מגוחך שמשחק אחרי משחק בזאנר מקבל כאלו ציונים
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים זה הגיוני מאד, יוצאים המון משחקים בז'אנר ה - FPS ולכן הגיוני שיותר משחקים מהז'אנר יקבלו ציונים גבוהים לעומת ז'אנרים אחרים שיוצאים להם פחות משחקים.אתה לא רואה את הצד השני של כל ה - FPSים שנקטלים על ימין ועל שמאל (למשל TIMESHIFT ו - JERICHO שדווקא ציפיתי מהם ליותר).FAR CRY הוא ה - FPS החביב עלי בשנים האחרונות, אחריו HL2 ו - FEAR.נ"ב: לא שיחקת ב - COD הראשון ? אתה לא יודע מה פספסת (ואני עוד לא הכי אוהב FPS במלה"ע ה - 2, אני מעדיף משחקי מד"ב).
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר אני לא חושב שאתה מבין תנקודה שלי בכלל תיראה אם היו יוצאים משחקי פלטפורמה כמו סוניק\מאריו\ראצט\יושי \קירבי\ועוד 4 בחודש או יותר אני חושב שהיה צריך ליתיחס לזה בביקורת כי השוק היה מוצף ובFPS זה בדיוק מה שקורה ולא מתיחסים לזה אני לדוגמה אוהב משחקי זלדה אבל בטח לא רוצה לשחק זלדה\אוקמי\וכו אחד אחרי השני והכיף שלי שזה חוויה שלא מגיעה כל הזמן אלה פעם בתקופה ואותו דבר אם הרבה משחקים שאני אוהב
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים אבל זה לא שכל שבועיים יוצא COD חדש, זה לא שעכשיו יוצא COD4 ועוד שבוע יצא 5 ואז 6.להיפך בין כל משחק למשחק בסדרה מסויימת יש די הרבה זמן, לפחות חצי שנה.מה אתה מצפה שבגלל שחברה מסויימת הוציאה משחק מסויים, חברה אחרת לא תוציא בגלל ש"השוק מוצף"?זאת טענה מגוחכת.הרי כל משחק גם אם הוא לא חדשני בפני עצמו הוא משחק שונה לגמרי ממשחק אחר שיצא באותה תקופה, גם מבחינת הנשקים שבמשחק העלילה המשחקיות הגראפיקה וכו'.קח לדוגמא את COD ואת ביושוק. האחד משחק מלחמה המתרחש בהווה והשני משחק עתידני שמתרחש מתחת למים...או כל משחק אחר לצורך העניין, קרייסיס, טיים שיפט, גירס אוף וור וכדומה.
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר אני לא רואה תשוני שאתה רואה כמובן שיש שינוים גם בזלדה ואוקאמי יש שינוים אבל בסופו של דבר יש יותר מידי משותף בגלל הזאנר הזה מה שלהרגשתי משעמם אחד אחרי השני
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מבחינתי הדבר היחיד המשותף לכל המשחקים האלה הוא הז'אנר - FPS. זוהי עובדה שבכולם אתה שולט בדמות בגוף ראשון שמחזיקה רובה ויורה בדברים.ופה פחות או יותר נגמר הדמיון, בגלל שכל משחק שונה מקודמו, ולכן חלק כיפים יותר וחלק כיפים פחות.
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים The Orange Box מוצדק. אנחנו מסכימים איתך במאת האחוזים [לא להתבלבל עם מעט*]
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים קרירין, אני לא מבין למה לפתוח דיון כדי לומר לכולם שאתה לא אוהב FPS !? ציון במשחק משקף את הדברים הטובים במשחק: העלילה, הגרפיקה, המשחקיות, עיצוב השלבים, המולטיפלייר ועוד מספר גורמים. ומשחקים רבים שיוצאים בתקופה האחרונה שווים ציונים גבוהים מאוד לפי הקטגוריות שרשמתי. נכון, הם לא מציגים חידושיות אבל לא כל משחק צריך להיות כזה, כמו שלא כל סרט צריך להיות חדשני, כמו שלא כל ספר צריך להיות חדשני. משחקים נוצרו לשם ההנאה, ומה לעשות שרוב השחקנים אוהבים FPS ולכן רוב המשחקים הם כאלו. בקיצור, אם אתה אוהב משחקים שונים וחדשניים אז תתעסק עם הציונים של משחקי הWII.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.