עבור לתוכן

מה אתם חושבים על הביקורות המצוינות להרבה FPS השנה?

Featured Replies

פורסם

קרירין - משחקים מקבלים ציונים גבוהים כי השקיעו בהם והם מלוטשים ושווים את הזמן והכסף של השחקנים.

לא צריך לעשות מהפכה בתחום בשביל לקבל משחק טוב - רק להשקיע בפיתוח שלו, ואם אתה הולך על נוסחא קיימת אין בזה פסול.

אני אקח דוגמא שקרובה לליבך: לפי מה שאתה אומר מאז מריו 1 כל המריואים היו מאכזבים כי הם לא חידשו כלום. בכולם הדמות קופצת ממשטח אחד לשני וcדרך נופלת על כמה יצורים קטנים.

נכון שהם לא באמת מאכזבים?

מקווה שהבנת.

פורסם
  • מחבר

רואים שה - FPS הוא לא מהז'אנרים האהובים עליך (ומובן גם למה).

אני אהבתי את COD2 מאוד ואת HL2 מאוד

זה לא קשור לזאנר אלה לצורת הביקורת

לא צריך לעשות מהפכה בתחום בשביל לקבל משחק טוב - רק להשקיע בפיתוח שלו, ואם אתה הולך על נוסחא קיימת אין בזה פסול.

יש טוב ויש טוב מאוד כמו שאמרתי מיקודם והמשך רגיל מבחינתי לא יכול להיות טוב מאוד

אני אקח דוגמא שקרובה לליבך: לפי מה שאתה אומר מאז מריו 1 כל המריואים היו מאכזבים כי הם לא חידשו כלום. בכולם הדמות קופצת ממשטח אחד לשני וcדרך נופלת על כמה יצורים קטנים.

נכון שהם לא באמת מאכזבים?

בין מאריו למאריו יש המון שינוים ובגלל זה הם לא מאכזבים בדרך כלל

אבל מאריו מסיבה מאכזבים כי הם יוצאים יחסית מהר אחד אחרי השני ובלי הרבה שינוים וחדשנות

במובן מסוים כמו הסימס\פוקימון\הרבה משחקי ספורט וכו

לדעתי גם PES של השנה הקודמת היה מאכזב

היו יכולים במקום לימכור רק תוספת לקודם בזול וזהו אם לא היה אלמנט כלכלי

פורסם

אלה רק שני משחקים, אם היית אוהב את הז'אנר היית מתלהב מהם כמו ממאריו, משמע FPS זה לא הז'אנר החביב עליך.

(אגב, זה שאהבת את COD 2 סותר את התיאוריה שלך, הוא בדיוק כמו הראשון מלבד זה שהוא יפה וכבד הרבה יותר).

פורסם
  • מחבר

לא רק 2 -אהבתי את "פחד" בגלל האווירה

אבל הוא גם צריך לישתפר בתחום הגיוון

וששיחקתי COD2 לא שיחקתי לפני זה מאות FPS אחרים מה שבעצם הרבה שחקני מחשב עושים היום

אם הם הולכים לפי ציונים

תחשוב על זה ככה

אם אתה אוכל עוגה פעם בשבוע אז אתה מצפה לעוגה

לאומת זאת אם יגישו לך עוגה פעם ביום אתה לא תצפה לזה ולדעתי זה בדיוק מה שקורה היום בתחום הFPS

זה פשוט זאנר מוצף במחשב וקונסולות וניראה לי מגוחך שמשחק אחרי משחק בזאנר מקבל כאלו ציונים

פורסם

זה הגיוני מאד, יוצאים המון משחקים בז'אנר ה - FPS ולכן הגיוני שיותר משחקים מהז'אנר יקבלו ציונים גבוהים לעומת ז'אנרים אחרים שיוצאים להם פחות משחקים.

אתה לא רואה את הצד השני של כל ה - FPSים שנקטלים על ימין ועל שמאל (למשל TIMESHIFT ו - JERICHO שדווקא ציפיתי מהם ליותר).

FAR CRY הוא ה - FPS החביב עלי בשנים האחרונות, אחריו HL2 ו - FEAR.

נ"ב: לא שיחקת ב - COD הראשון ? אתה לא יודע מה פספסת (ואני עוד לא הכי אוהב FPS במלה"ע ה - 2, אני מעדיף משחקי מד"ב).

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שאתה מבין תנקודה שלי בכלל

תיראה אם היו יוצאים משחקי פלטפורמה כמו סוניק\מאריו\ראצט\יושי \קירבי\ועוד

4 בחודש או יותר אני חושב שהיה צריך ליתיחס לזה בביקורת כי השוק היה מוצף

ובFPS זה בדיוק מה שקורה ולא מתיחסים לזה

אני לדוגמה אוהב משחקי זלדה אבל בטח לא רוצה לשחק זלדה\אוקמי\וכו אחד אחרי השני

והכיף שלי שזה חוויה שלא מגיעה כל הזמן אלה פעם בתקופה ואותו דבר אם הרבה משחקים שאני אוהב

פורסם

אבל זה לא שכל שבועיים יוצא COD חדש, זה לא שעכשיו יוצא COD4 ועוד שבוע יצא 5 ואז 6.

להיפך בין כל משחק למשחק בסדרה מסויימת יש די הרבה זמן, לפחות חצי שנה.

מה אתה מצפה שבגלל שחברה מסויימת הוציאה משחק מסויים, חברה אחרת לא תוציא בגלל ש"השוק מוצף"?

זאת טענה מגוחכת.

הרי כל משחק גם אם הוא לא חדשני בפני עצמו הוא משחק שונה לגמרי ממשחק אחר שיצא באותה תקופה, גם מבחינת הנשקים שבמשחק העלילה המשחקיות הגראפיקה וכו'.

קח לדוגמא את COD ואת ביושוק. האחד משחק מלחמה המתרחש בהווה והשני משחק עתידני שמתרחש מתחת למים...

או כל משחק אחר לצורך העניין, קרייסיס, טיים שיפט, גירס אוף וור וכדומה.

פורסם
  • מחבר

אני לא רואה תשוני שאתה רואה

כמובן שיש שינוים גם בזלדה ואוקאמי יש שינוים אבל בסופו של דבר יש יותר מידי משותף

בגלל הזאנר הזה מה שלהרגשתי משעמם אחד אחרי השני

פורסם

מבחינתי הדבר היחיד המשותף לכל המשחקים האלה הוא הז'אנר - FPS. זוהי עובדה שבכולם אתה שולט בדמות בגוף ראשון שמחזיקה רובה ויורה בדברים.

ופה פחות או יותר נגמר הדמיון, בגלל שכל משחק שונה מקודמו, ולכן חלק כיפים יותר וחלק כיפים פחות.

פורסם

The Orange Box מוצדק.

אנחנו מסכימים איתך במאת האחוזים :D [לא להתבלבל עם מעט*]

פורסם

קרירין, אני לא מבין למה לפתוח דיון כדי לומר לכולם שאתה לא אוהב FPS !? :kopfpatsch:

ציון במשחק משקף את הדברים הטובים במשחק: העלילה, הגרפיקה, המשחקיות, עיצוב השלבים, המולטיפלייר ועוד מספר גורמים.

ומשחקים רבים שיוצאים בתקופה האחרונה שווים ציונים גבוהים מאוד לפי הקטגוריות שרשמתי.

נכון, הם לא מציגים חידושיות אבל לא כל משחק צריך להיות כזה, כמו שלא כל סרט צריך להיות חדשני, כמו שלא כל ספר צריך להיות חדשני.

משחקים נוצרו לשם ההנאה, ומה לעשות שרוב השחקנים אוהבים FPS ולכן רוב המשחקים הם כאלו.

בקיצור, אם אתה אוהב משחקים שונים וחדשניים אז תתעסק עם הציונים של משחקי הWII.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים