פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים מחשב ישן... לאחרונה הכל עבד נורמלי עד שהמקלדת מתפגרתהבעיה היא לא במקלדת עצמה, ניסיתי כמה מקלדות וקורה אותו דברכשהמחשב עולה המקלדת נדלקת ואפשר ללחוץ Delete כדי להיכנס לביוס. אבל לאחר שהמחשב מתחיל לעלות את הווינדוס האור של ה "Num Lock" ננעל וכאילו היא נתקעת.ניסיתי להוציא, להכניס, ריסטים, איפוס ביוס ושום דבר לא עוזרמה זה יכול להיות?
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים מחבר אין לי מקלדת USBאני לא ממש רוצה להשקיע במחשב כזה, הכל עבד עד לאתמול, מה זה יכול להיות?
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים האם המקלדת עובדת בתוך הביוס-חצים, ספרות וכו'?אם כן, הבעייה, היא כנראה, לא חומרתית!
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים מחבר כן היא עובדת בביוס..במה הבעיה אז? יכול להיות שאם אני יפרמט ויתקין מחדש XP זה יעבוד?
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים האם אחרי שהמקלדת נתקעת בעליה של הוינדוס, הטעינה ממשיכה, הוינדוס עולה והעכבר עובד כרגיל?
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים תכנס למצב בטוח ותראה האם המקשים עובדים.או אתחל עם דיסק איתחול של דוס ותראה האם המקשים עובדים.
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים מחבר האם אחרי שהמקלדת נתקעת בעליה של הוינדוס, הטעינה ממשיכה, הוינדוס עולה והעכבר עובד כרגיל?כןוהיא לא עובדת בsafe mod. ברגע שמסתיימת הטעינה של כל הקבצים היא נתקעת עם האור לחוץ
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר מקפיץ...בבקשה מישהו יכול לעזור? אי אפשר לעבוד על המחשב בלי מקלדת :\ניסיתי גם לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש אבל עדיין זה לא עובד
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים על תתפוס אותי במילה אבל היה לי מקרה הפוך במקלדת USB ועשיתי תפעולה ההפוכה של מה שאני אומר לךכנס להגדרות של המקלדת בBIOSתנטרל כול דבר שעושה ENABLEלמקלדת של USBותשאיר רק תקטע של המקלדת הרגילהתאשר זה רק בביוס מביןתנסה לשחק בהגדרות של המקלדת אבל קודם תעשה את זהאני מאמין שתצליח.
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר הבעיה שממש אין לי מקלדת USB...זאת מקלדת רגילה לחלוטין. ניסיתי לשחק עם הביוס אבל זה לא עוזר (עשיתי ENABLE וDISABLE לכל מיני USB) ובסוף החזרתי ל DEFAULTהקטע המוזר זה שהמקלדת עובדת בדוס ובביוס עד לווינדוס... ולפני זה הכל עבד נורמלי עם XP והכל
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים מחבר סוף סוף פתרתי את זה!בדקתי בחומרה וזה זיהה לי 2 עכברים בUSB אז הסרתי אחד
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים מפתיע שפירמוט מלא והתקנה נקיה מחדש לא פתרו את הבעיה הזאת.בכל אופן אני ממש שמח שהסתדרת (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.