עבור לתוכן

בעיה בהפעלת המחשב

Featured Replies

פורסם

כשאני מפעיל את המחשב עולה רק מסך הפתיחה הראשון איפה שרשומים כל הנתונים והמחשב פשוט קופא במצב הזה לא טוען את הוינדוס ולא מאפשר להיכנס לביוס

איך אני יכול לתקן את זה?

פורסם

כנס לSAFE MODE ותבצע בדיקת ווירוסים \ איחוי דיסק \ סריקת דיסק

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול להיכנס לSAFE MODE המחשב תקוע במסך הפתיחה וזה לא בעיה של וירוסים כי אתמול פירמטתי את המחשב

פורסם

לא היו לך ERRORS כולשיהם בפירמוט?

ניסית לפרמט מחדש?

פורסם

תחבר רק ספק כוח+לוח אם+מעבד+סטיק זיכרון בודד (אם יש לך יותר מאחד תחבר אחר כל פעם)+כ.מסך (במידה ואין מובנה בלוח).

אל תחבר הרדיסק, לא כבלים מיותרים, לא כרטיסי הרחבה ואביזרי USB לא הכרחיים, מאחורה תחבר רק את המסך+מקלדת+עכבר+חיבור חשמל.

תבדוק אם במצב הזה אתה כן יכול לגשת לביוס והמחשב ממשיך לרוץ אחרי אותו מסך שנתקע לך.

אם הבעיה מפסיקה, תתחיל לחבר רכיב רכיב עד שתגיע לבעייתי.

אם הבעיה ממשיכה, תצטרך להתחיל להחליף את אחד הרכיבים שציינתי קודם בשביל לראות מה מהם גורם לבעיה.

שיהיה בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

לא היו לך ERRORS כולשיהם בפירמוט?

ניסית לפרמט מחדש?

אני לא יכול לפרמט והבעיה היא לא בפירמוט כי המערכת עבדה מעולה עד שניסיתי לחבר עוד דיסק קשיח וכנראה כשהוצאתי אותו פגעתי ברכיב כלשהו במחשב

^^

Vatos-Locos תודה אני אנסה[br]פורסם בתאריך: 6.11.2007 בשעה 19:32:08

ניתקתי את כל מה שאמרת והשארתי סטיק זיכרון אחד והמחשב עדיין ניתקע במסך הראשון אחרי זה שמתי את הסטיק השני והוצאתי את הראשון היה צפצוף ארוך ואפילו המסך הראשון לא עלה אני חושב שהבעיה היא בלוח האם
פורסם

אוקי ציפצוף ארוך זה כבר טוב .....זה אומר או שהזיכרון לא מחובר טוב ..או שהוא נשרף ,או שהסוקט של הזיכרון נשרף ,לא ניתן לדעת .

תנסה להוציא אותו ולחבר אותו שוב פעם ,תשים לב שהסוגרנים סגורים עד הסוף ,קורא אצלי הרבה .

איזה כרטיס מסך יש לך ?האם יש לו חיבור חשמלי ?....תנסה לחבר רק את לוח כרטיס מסך בלי שום דבר אחר עם זיכרון בודד כמובן ....

בלי כרטיס קול ,אלא עם הוא מובנה אז אין מה לעשות .....עם יש ציפצופים או שהוא לא נדלק שוב פעם ,תנסה לשחק עם החיבור תוודא שהם מחוברים כמו שצריך ללוח .....דדחוף אותם עוד קצת (לי כל זה עוזר חח )

פורסם
  • מחבר

עכשיו המחשב סוף סוף לא ניתקע במסך הראשון אבל הוא אומר ש..

media test failure check cable

בדקתי את הכבלים והכל נראה בסדר מה זה אומר שכרטיס המסך נדפק?

פורסם
  • מחבר

מקפיץ

פורסם

ננעל.

mostwanted, אתה מספיק זמן בפורום בשביל להכיר את החוקים ואת מדיניות ההקפצות.

נוספה לך אזהרה, בהמשך תטופל ע"י הצוות.

פורסם

זו האזהרה החמישית שלו. לא מסוגל להפנים את חוקי הפורום ולכן הורחק לצמיתות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים