עבור לתוכן

מחפש מסך 20-21" מקס' 2800 שח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מסך LCD שיהיה בין 20 ל 21 אינץ' לא TN בעיקר למשחקים ואינטרנט.

יש משהו טוב עד מחיר של 2800? אפשר אולי לחרוג קצת...

תודה.

פורסם
  • מחבר

איזה פאנל הוא?

ו16MS זה לא קצת הרבה? ???

ובכלל, מה רמת הביצועים שלו במשחקים ובהצגת טקסטים כמו אינטרנט?

מה לגבי 200W6CS? הוא יותר זול ב1000 שח והבנתי שהוא די טוב...

פורסם

לדל יש 2 גירסאות בעולם: פאנל PVA או S-IPS ולרוב הוא מגיע לארץ עם S-IPS.

בגדול פאנל S-IPS הכי מומלץ משום שתקבל בו דיוק צבעים טוב יותר, זוויות צפיה מצוינות ובדרך כלל הוא יהיה הכרחי למי שעושה עריכה גראפית.

הפיליפס מבוסס על פאנל P-MVA שיהיה עדיף קצת לצורך צפיה בסרטים וגם יתן זוויות צפיה מצויינות.

הדל שהומלץ לך הוא 20" רגיל ולא רחב כמו הפיליפס ולכן תקבל שטח עבודה גדול יותר בזכות רזולוציה עדיפה של 1600X1200 אבל יש אנשים שנרתעים משום שהפונטים יהיו דיי קטנים.

השאלה מהם השימושים שלך ? אם אתה עושה במסך שימושים רגילים כגון עריכת מסמכים, אינטרנט, צפיה בסרטים ומשחקים לדעתי תחסוך את ה 800 שקל וקח את הפיליפס הוא יהיה מצויין.

הדל יהיה קצת עדיף בזמני תגובה (כן , למרות שרשום 16MS) בדרך כלל הנתונים היבשים לא קולעים ליכולות של המסך והדל יכול להגיע לזמני תגובה נמוכים מאוד.

בהצלחה !

פורסם
  • מחבר

אלה באמת השימושים העיקריים אבל מה לגבי תוכנות שרטוט ותלת מימד כמו solid works וכאלה.. יוצא לי לפעמים לעבוד גם איתם.. איך העובדה שזה מסך רחב משפיע על העבודה בתוכנות האלה?

פורסם

המתחרים של דל עולים שלושת אלפים ומעלה כך שזו הבחירה הנכונה.

פורסם

אלה באמת השימושים העיקריים אבל מה לגבי תוכנות שרטוט ותלת מימד כמו solid works וכאלה.. יוצא לי לפעמים לעבוד גם איתם.. איך העובדה שזה מסך רחב משפיע על העבודה בתוכנות האלה?

זה פשוט נותן לך מרחב עבודה הרבה יותר גדול ומרווח. יש את ה-2007WFP שהוא הרחב של דל והוא מאוד מומלץ פה.

עדיף לך (במידה ואתה משתמש בתוכנות גראפיקה) לקחת את ה-DELL ולא את הפיליפס כי ל-DELL יש פאנל S-IPS והוא נותן יותר דיוק בצבעים .

פורסם
  • מחבר

ומה עם קטגוריית ה19 אינץ'? איזה מסכים טובים יש במחירים האלה? (1500 כמו הפיליפס ו2000+ כמו הDELL)

פורסם

גם אני ממליץ על הדל :xyxthumbs:

אתה מוזמן לעיין בת'רד שפתחתי פה בעניינו על מנת שתקבל יותר מידע לגבי המסך...

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין 200W6CS ל 2007WF/P?

שני מסכים דומים חוץ מכמה פונקציות של ארגונומיה אבל הבדל של 1000 שח

פורסם

מה ההבדל בין 200W6CS ל 2007WF/P?

שני מסכים דומים חוץ מכמה פונקציות של ארגונומיה אבל הבדל של 1000 שח

לCS יש פאנל פחות טוב (במקצת)

לCS יש שטח עבודה קטן יותר לעומת הFP (אבל דומה לWFP)

הCS מגיע פחות מכויל מאשר הW/FP

לCS יש זמן תגובה איטי יותר (גם אם במקצת) מהW/FP

לCS יש זוויות צפייה קטנות יותר (אבל ממש קצת) מאשר הW/FP

לCS יש רמקולים מובנים לעומת הW/FP שיש אפשרות לקניית רמקולים של דל ולהצמיד אותם (כמו שלי, יש לי את הרמקולים ;D)

מחיר

וזהו בכללי.

לי יש את ה2007FP שקניתי במכירה קבוצתית שאני אירגנתי פה בפורום שנקנה ב1950 ש"ח+רמקולים.

זה מאד תלוי האם אתה מוכן לשלם על איכות :hat:

פורסם

בקטגורית ה-19 אינץ' יש את הVP930b של VIEWSONIC שהרבה ממליצים עליו, יש לו פאנל P-MVA ומהירות תגובה נמוכה - הוא עולה 1600ש"ח, ויש גם את ה-971P של SAMSUNG בעל פאנל PVA שמדוייק יותר בצבעים ובעל מהירות נמוכה יותר מה-VIEWSONIC והוא עולה 1900 בערך

פורסם

אור סיכם בערך את כל ההבדלים בין ה-DELL ל-PHILIPS. בסופו של דבר, שניהם מציאות. ההבדל במחיר נובע מכך שפאנל MVA זול לייצור מאשר פאנל S-IPS, וכן נראה שיש כמות מסוימת של עודפים של PHILIPS בארץ שנמכרים במחיר נמוך, בעוד שב-DELL יש קצת בעיות מלאי בזמן האחרון (מה שגם מעלה את המחיר). לדעתי ההבדל במחיר במצב אחר לא יהיה כ"כ דרסטי.

לי יש את ה2007FP שקניתי במכירה קבוצתית שאני אירגנתי פה בפורום שנקנה ב1950 ש"ח+רמקולים.

זה מאד תלוי האם אתה מוכן לשלם על איכות :hat:

שמע אור, כל הכבוד לך שארגנת את הקנייה הקבוצתית. אני חייב לך תודה, כי גם אני קניתי בה (אם כי בנפרד), אבל למה להשוויץ? במיוחד שאין שום מצב בחיים שמישהו ימכור את ה-FP ב-1950 כולל רמקולים היום, אז מה זה עוזר שאתה אומר לו את זה?

ודרך אגב, אני ממליץ ללכת על ה-FP (רגיל) על פני ה-WFP (רחב). שטח עבודה כולל גדול יותר ויותר מאוזן לשימושים כלליים (ה-WFP עדיף בגדול רק לסרטים רחבים).

פורסם

נראה שגם הפיליפס מפתח בעית מלאי בארץ, בנירטק רשום באתר שהוא אזל מהמלאי ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים