עבור לתוכן

עזרה !?! תקוע במשימה בהיטמן

Featured Replies

פורסם

היי לפני יומיים התחלתי לשחק בהיטמן בלוד מאני ואני לא יודע מה לעשות במשימה a new life .

אני יושב על המשימה כבר 3שעות ואין לי מושג מה לעשות!! חח בבקשה יש מישהוו שיודע ??

תודה! :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

היי לפני יומיים התחלתי לשחק בהיטמן בלוד מאני ואני לא יודע מה לעשות במשימה a new life .

אני יושב על המשימה כבר 3שעות ואין לי מושג מה לעשות!! חח בבקשה יש מישהוו שיודע ??

תודה! :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

לך לבר צידון אולי הוא ידע.

פורסם
  • מחבר

שגיא יא כושי אתה כל הלילה בפורום אהה יא חנון בקיצר זה עומרי אצלי זה בשבילו (הוא שואל אם יש לך הזמנה ל tl )

ומה בר שיחק בהיטמן?(או שאתה מסטלבט)

פורסם

איפה בדיוק נתקעתה? :s05:

פורסם

שגיא יא כושי אתה כל הלילה בפורום אהה יא חנון בקיצר זה עומרי אצלי זה בשבילו (הוא שואל אם יש לך הזמנה ל tl )

זה נראה לך צ'אט כאן? תערוך מיד את הודעתך, בשביל הודעות כאלה נועדו ההודעות הפרטיות.

פעם הבאה תקבל אזהרה!

פורסם

כן הוא משחק יא שמן

פורסם

יש לך 3 משימות:להרוג את האיש המרכזי,להרוג את הכוסית ההיא בבריכה כי יש לה משהו על הצוואר(חכה שהיא תכנס לסאונה) ולהכנס לואן שחונה מול הכניסה לבית לא הזה של הליצנים ההוא הלבן\שחור שיש בו שני סוכני FBI.כל זה בתנאי שאנחנו מדברים על אותה המשימה

פורסם

יש לך 3 משימות:להרוג את האיש המרכזי,להרוג את הכוסית ההיא בבריכה כי יש לה משהו על הצוואר(חכה שהיא תכנס לסאונה) ולהכנס לואן שחונה מול הכניסה לבית לא הזה של הליצנים ההוא הלבן\שחור שיש בו שני סוכני FBI.כל זה בתנאי שאנחנו מדברים על אותה המשימה

אני לא זוכר ע"פ השם אם זו המשימה הזאת אבל אם כן אז ככה... יש כמה דרכים להכנס אבל אני יגיד לך איך אני עשיתי (לא הכי "סיילנט אסאשן"):

קודם כל תהרוג את האיש זבל (ההוא ליד המשאית) כדי שתהיה לך גישה לגינות של השכנים מבלי שיעירו לך. לך לגינה שיש בה מעין "מגדל פיקוח" מעץ ותתפס, שם יהיה סנייפר קח אותו ותירה בשומר שמפטרל (כשהוא עוצר מאחורי הבית), בכלב ובמנקה ברכות כשהוא מאחורי המחסן (הוא מסתובב בגינה) ואז תוכל להכנס דרך החצר איפה שהיה הכלב, תחביא את השומר ומנקה הברכות שהרגת וקח לאחד מהם את הבגדים, מהקטע הזה תנסה לבד, אם נתקלת בבעיות פנה אליי בפרטי אשמח לעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים