פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים אני מבולבל מכל השפות של ימינו מה הכי כדאי להשקיע בוהמבחר נע בין הבאותvc++ כ nativec++c#javaמה לדעתכם הכי עדיףאני מתוסבך מכל שפה מהסיבות הבאותc++ קשה לעבוד איתה עם סוקטים וממשק ויזואליvc++ לי גם כשכתבתי קוד כנייטיב לא הצליחה לפעול ללא .net frameworkc# ביצועים ירודים עקב מנייג'ד קוד java לא ניסיתי ולא נראה לי שאני אנסה כי גם בשביל ג'אווה צריך vmמה לדעתכם הכי עדיףכמובן שכל שפה והיעוד שלהאבל תכלסבשביל כללי כזהואני מדבר על סביבת וינדוסלא על פלאפונים לא לינוקס ולא שטויותרק לוינדוס מה הכי עדיף
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים מחבר זהו שגם אני מצאתי לנכון להשתמש בהולמעשה אני עכשיו משתמש רק בהאגבהיא מקצועית מבחינת תחביר ומבחינת יכולות?
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים כן, אבל גם מוגבלת בדברים אחרים. מצד שני, לכל שפה יש את המגבלות שלה.תעשה חיפוש בפורום (לפי הודעות שלי או מילות מפתח) ותמצא לא מעט דיונים על היתרונות והחסרונות של C#, JAVA, C ו-++C (וכן גם פייתון ורובי).
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים מחבר פייטון בשבילי לא אופציה בכללאני תכנתתי בפרל רוב הזמןיש לי רמה מאוד גבוה בפרלואני יכול להגיד לי שהתנסתי בשתי השפות והעדפתי את פרל בלי ספקפייטון גם היא שפת סקריפט זה לא מתאים לי
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים java שפה מאוד חזקה ונוחה לשימוש (למעשה היא קצת דומה ל- C#), לגבי ה-VM זה בסך הכל קובץ אחד (jdk1.6) שאתה מוריד ומתקין וזהו, יש לך VM.זה לא צריך להיות שיקול.
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים הקטע שלאנשים אחרים אין vmואז זה כאילו לא יפעל אצל כל אחדאם אתה מקמפל native, גם אז זה לא יפעל אצל כל אחד.
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים java שפה מאוד חזקה ונוחה לשימוש (למעשה היא קצת דומה ל- C#), לגבי ה-VM זה בסך הכל קובץ אחד (jdk1.6) שאתה מוריד ומתקין וזהו, יש לך VM.זה לא צריך להיות שיקול.JAVA לא דומה ל C# C# מועתקת כמעט 1 ל 1 מ JAVA עם קצת שיפורים פה ושם.
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים אם אתה מקמפל native, גם אז זה לא יפעל אצל כל אחד.וזה בדיוק היתרון של JAVA, שניתן להעביר קוד ממכשיר למכשיר בלי לקמפל אותו מחדש (כמובן שבשביל זה יש את הVM) לעומת שפות אחרות, שברגע שאתה רוצה שזה יעבוד על מערכת הפעלה אחרת צריך לקמפל מחדש את הקוד עם קומפיילר ייעודי לאותה מ"ה
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים כן אבל הקטעלמה כשזה בנייטיב זה לא פועל אצל כולם?וזה בדיוק היתרון של JAVA, שניתן להעביר קוד ממכשיר למכשיר בלי לקמפל אותו מחדש (כמובן שבשביל זה יש את הVM) לעומת שפות אחרות, שברגע שאתה רוצה שזה יעבוד על מערכת הפעלה אחרת צריך לקמפל מחדש את הקוד עם קומפיילר ייעודי לאותה מ"הnative כשמו כן הוא - מקומי, לעומת ה- vm שרץ על כל מערכת אותו דבר
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים מחבר כן אבל אני הבהרתי שאני מדבר על וינדוס xpלא על פלאפונים ולא על לינוקס
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים השאלה היא אם אתה עושה את זה סתם בתור תחביב או שאתה עובד\הולך לעבוד בזה. אם זה תחביב אז זה באמת לא משנה הרבה, אם זה לעבודה כדאי שתחשוב לאיזה כיוונים אתה רוצה להתפתח. מכיוון ש-java היא פורטבילית (ניתן להעביר אותה ממקום למקום) היא דורשת היכרות עם המון טכנולוגיות מלבד השפה עצמה, דבר שאני חושב שהוא מאוד מאתגר. עוד דבר שצריך להתחשב בו הוא תכנות ברשת, שלשם בעצם הולך השוק. java בד"כ משמשת לפיתוח היגיון עיסקי, שעובד בצד השרת (server side) ו-C# בד"כ יכתב בצד הלקוח (client side), והיא שפה שחזקה יותר בגרפיקה (למרות שגם ל- java יש יכולות לא רעות בתחום הזה).
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים מחבר תקשיבא. אני מתכנת חובבן אין לי שום תעודה מקצועית למרות שיש לי ידע גדוש בשפות תכנותב. אם אני ארצה לתכנת לכל סביבות העבודה ומערכות המחשב אני אתכנת בפרל(למרות שאין שימוש בסלולריים וכו'..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.