עבור לתוכן

בעיה | מחיקת 60 מגה מ - D שנוספו סתם כך

Featured Replies

פורסם

מה המצב אנשים ?..

יש לי שתי מחיצות במחשב, C ו - D . אני משתמש ב - NTFS (שתיהן) ואני יודע שבגלל שזה NTFS ה - Windows אמור לקחת מכל כונן 68 מגה כי זה NTFS . ב - C זה באמת לקח 68 מגה וגם ב - D אבל יש לי בעיה . התקנתי Norton Ghost 12 (ב - C) והגדרתי שיעשה את הנקודות שחזור שלו בתיקיה Norton Ghost ב - D . עשיתי נקודת שחזור ואחר כך התחרטתי שעשיתי את זה ב - D ורציתי לעשות את זה ב - C . מחקתי את הגיבוי ידנית ומיד הופיע לי בצד, ב - Norton Ghost שאפשר למחוק את זה דרך התוכנה ולא ידני והתוכנה הפנתה אותי לשם . נכנסתי לאן שהתוכנה הפנתה אותי ומחקתי את שאר הקבצים שהוא הכין דרך התוכנה וגם את ה - Job של הנקודת שחזור (יענו כשעושים נקודות שחזור זה כותב בתוכנה מתי עשית את זה, איך קוראים לקובץ, באיזה שעה וכו') . שמתי לב שב - D יש לי עכשיו 128 מגה בשימוש, זאת אומרת שנוספו לי 60 מגה לכונן D בלי שיהיה שם דבר (המחשב אחרי פירמוט) . מה אני עושה כדי למחוק את הקבצים שנוספו ל - 68 מגה שהיו אמורים להיות שם ולא עוד 60 מגה תוספת ?.. אגב מחקתי את התוכנה (Norton Ghost) ובכל זאת זה לא עזר . ניסיתי גם עם TuneUp וזה עזר לי למחוק רק 22 מגה ככה שיש לי סתם ככה 38 מגה תפוסים .

ראו תמונות מ - TuneUp למטה, מעל החתימה .

תודה מראש לעוזרים,

משה

[attachment deleted by admin]

פורסם

תיכנס My Computer>Tools<Folder Options>View>Show Hidden Files And Folders

ואם אתה עדיין לא רואה את התייקיה של Norton Ghost או את הקבצים שתופסים את המקום הרצוי

תסיר את ה V מ Hide Protected operating System Files.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא רואה את הקבצים שתופסים את ה - 38 מגה האלה ... אני רואה פה ב - D תיקיה בשם System Volume Information ואני לא יכול להכנס אליה (אנ ייודע שזאת תוכנה מוגנת ואסור למחוק משם כלום) אבל אולי בכל זאת יש שם את הקבצים שאפשר למחוק אותם והם אלה שתופסים את ה - 38 מגה ?..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים