עבור לתוכן

מחשב נייד עם תקציב של +- 8500

Featured Replies

פורסם

אתה טוען שהמקבוק יקר מדיי אז אתה מביא מחשב שעולה בדיוק אותו הדבר עם מפרט פחות טוב? :screwy:

וכמובן שהמערכת הפעלה של אפל עובדת רק על מחשבים של אפל... יש דרכים לא חוקיות לשנות את זה אבל אז מאבדים את כל היתרונות של המקינטוש.

עריכה:

לא משנה איך שיחקתי עם זה המחשב של DELL פשוט יותר יקר, אמנם בדגמים ההכי בסיסיים שלו ושל המקבוש הם אותו מחיר ויש לו HD יותר גדול וצורב DVD (למקבוק ההכי זול יש Combo) אבל המעבד שלו הוא עם חצי מהקש ובמהירות שעון הרבה יותר נמוכה, ה FSB שלו יותר נמוך, והמערכת הפעלה שלו היא ויסטה...

בדגמים היותר יקרים בכלל המקבוק גם משתווה בתחום של ה HD והצורב ועדיין יש לו יתרונות.

פורסם

עכשיו שמתי לב ליתרון של מקבוק ביחד לדל שיש בו מעבד יותר טוב...

זה המחיר הבסיסי של DELL ומחיר הבסיסי של מקבוק, אם אתה תבנה אותם שיתאימו לך אישית תראה

שהמפרט של DELL יהיה עדיף(אל תשכל שהתקציב שלו 8.5K לא שאני אומר לו לבזבז את כולו)

מוכרים אותם גם בארץ אבל המחיר די יקר http://www.gamaoffice.co.il/products/86110

וכמו שאמרתי יש הרבה חלקים בנייד של APPLE שאתה לא יכול לשנות אותם...

פורסם

ההבדל היחיד שאני רואה באפשרויות שדרוג זה האפשרות ל GF 8400GS ובוא נודה שההבדל בביצועים בין ה 3100 לבין ה8400GS הרבה יותר קטן מההבדל בין C2D 1.5 GHz 2MB Cache 667MHz FSB שיש לדל לבין ה C2D 2.0 GHz 4MB Cache 800MHz FSB שיש למקבוק, וגם זה תוספת בתשלום של 100$ שזה יותר מדיי בשביל שיפור כזה קטן.

חוץ מזה אם לא משדרגים הכרטיס מסך במקבוק יעבוד הרבה יותר מהר בגלל שכרטיס מסך OB מאוד מושפע מהמעבד ומה FSB.

המקבוק גם מגיע עם BT וכרטיס רשת תקן N ששניהם תוספות בתשלום בדל, בטריה שמחזיקה יותר זמן וחבילת התוכנה של אפל.

בקיצור אין שום סיבה בעולם להעדיף את הדל...

פורסם

אני נוטה להסכים איתך Decktor מהיבט החומרתי

אם כי לפי מה שראיתי אין שום תוכנות שבאות יחד עם הנייד של APPLE (אני גם לא ראיתי שהוא בא עם מערכת הפעלה בכלל

או שלא שמתי לב)

לגבי הסוללה לא רשום איזה סוללה אתה מקבל בנייד של אפל...

פורסם

גם אני לא ראיתי אבל אני מניח פשוט שהסוללה זהה לסוללה שיש לי במקבוק שלי, אחרת כבר היו מתלוננים על זה שאפל החליפו את זה.

בקשר לתוכנה: כל מקינטוש מגיע עם מערכת ההפעלה של אפל וחבילת התוכנות iLife לעריכת ויצרית סרטים, כותרי DVD, מוזיקה ותמונות.

פורסם
  • מחבר

תודה... אני רוצה להדגיש גם שאני מדבר כאן על מקבוק פרו (15") ולא על מקבוק רגיל.

אני דווקא חושב שבמק יש הרבה יותר תועלת ביחס למחיר מאשר בפיסי, לפחותב באלה שהציגו כאן...

אגב שאלה לגבי הקנייה בארה"ב-

אילו דברים שונים במחשב הנקנה בחו"ל פרט למקלדת באנגלית?

תודה.

פורסם

שום דבר, רק שבארץ אם יש לך תעודת סטודנט אתה מקבל שלוש שנים אחריות בלי תוספת מחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים