פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים זה רק אתה, לפי דעתי המשחק מצוין.השליטה ממש מכניסה כיף למשחק.בוא תגיד לי מה מיוחד בו.אולי אני מפספס פה משהו :-\כמו שזה נראה כרגע, זה משחק של לתפוס מחסה ולדפוק HS.
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים משהו יכול להביא לי על הcheck point הראשון בבקשה?כל פעם שאני נכנס למשחק ורואה את הסרטון המשחק קורס לי...בבקשה משהו יכול לעלות את ה-check point הראשון במשחק, תודה רבהלא הבנתי בדיוק מה אתה רוצא...כאילו את השמירה של אחרי הCP הראשון?בוא תגיד לי מה מיוחד בו.אולי אני מפספס פה משהו :-\כמו שזה נראה כרגע, זה משחק של לתפוס מחסה ולדפוק HS.אני כל כך מסכים איתך אני גם לא מבין מה כל הבהלה למשחק הזה, משחק שיגרתי לגמרי, לא משהו יוצא מהכלל שעוד לא ראינו.אגב אני עדיין לא יודע איך שומרים באמצע( אם יש אפשרות כזאת)
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים לא הבנתי בדיוק מה אתה רוצא...כאילו את השמירה של אחרי הCP הראשון?אני כל כך מסכים איתך אני גם לא מבין מה כל הבהלה למשחק הזה, משחק שיגרתי לגמרי, לא משהו יוצא מהכלל שעוד לא ראינו.אגב אני עדיין לא יודע איך שומרים באמצע( אם יש אפשרות כזאת)זה המשחק הכי טוב לX360 אבל במחשב הוא לא משהו לעומת התחרות
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים משחק תותח, בידיוק כמו ב XBOX רק השליטה קלה יותר והגרפיקה לדעתי זהה גם ב XBOX360 וגם במחשבלכל מי שמתחיל לשחק:תעשו GUIDE וזה יבקש ממכם לפתוח PROFILE, אל תתחילו לשחק לפני שאתם פותחים פרופיל כי זה לא יישמור לכם..אחרי שפותחים פרופיל מתחילים לשחק וזה שומר כל CHECKPOINT[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים אני כול הבוקר מנסה לעבור את המשימה עם ה therone guards בלי הצלחה... אני תופס מחסה, ננעל על אחד מהם, ואז משום מקום עף לי חץ לתוך הראש ובום, אני מתפרק לחתיכות. וכשסוף סוף אני מצליח להוריד את הצלפים, מגיע אליי אחד עם מסור וחותך אותי לגזרים (פלאשבאק מי RE4 ). הייתי צריך לקחת איתי את הרובה צלפים :'(
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים עכשיו נכנסתי למשחק וגיליתי שכול השמירות שלי עד עכשיו נמחקו וכול השלבים שעברתי לא נחשבים וכאילו לא עברתי אותם למישהוא יש הורדה של איזה טרינר שפותח את כול השלבים אין לי כוח להתחיל מההתחלה ושזה שוב ימחק לי אחר כך
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים עכשיו נכנסתי למשחק וגיליתי שכול השמירות שלי עד עכשיו נמחקו וכול השלבים שעברתי לא נחשבים וכאילו לא עברתי אותם למישהוא יש הורדה של איזה טרינר שפותח את כול השלבים אין לי כוח להתחיל מההתחלה ושזה שוב ימחק לי אחר כך אותה הבעיה אצלי הגעתי כבר לACT4 והשמירות נמחקו, ממש אין לי כח להתחיל מהתחלה אם למישהו יש את כל השמירות או משהו כזה שישלח קישור, תודה
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים אני מתכנן לשחק ב1024X768 על אילו הגדרות אוכל לשים בכדי לשחק "חלק" וגם להנות מגרפיקה ברמה טובה?
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים המשחק נראה מדהים גם ב MEDIUM ככה שאין לך מה לדאוג ואני מאמין שתוכל להחזיק את המשחק יפה על MEDIUM 1024X768
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים עכשיו נכנסתי למשחק וגיליתי שכול השמירות שלי עד עכשיו נמחקו וכול השלבים שעברתי לא נחשבים וכאילו לא עברתי אותם למישהוא יש הורדה של איזה טרינר שפותח את כול השלבים אין לי כוח להתחיל מההתחלה ושזה שוב ימחק לי אחר כך אתה צריך להכין profile בשביל לשמור. תלחץ על guide ב menu ותפתח profile.
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים אתה צריך להכין profile בשביל לשמור.תלחץ על guide ב menu ותפתח profile.אני יודע זה מה שעשיתי אבל זה פשוט מוחק לי את השמירות. אם למישהו יש את כל השמירות שיעלה תודה
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים המשחק נראה מדהים גם ב MEDIUM ככה שאין לך מה לדאוג ואני מאמין שתוכל להחזיק את המשחק יפה על MEDIUM 1024X768אגב המעבד בC@ לAMD 5200 2.7GHZ זה ישפיע לטובה? או שהכרטיס הוא הגורם המכריע במשחק הזה?
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים אתה צריך להכין profile בשביל לשמור.תלחץ על guide ב menu ותפתח profile.היה לי פרופיל ובכול זאת נמחקו השמירות
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים יש פתרון לצק פוינטים הנמחקים?והמשחק באמת מעולה. אין הרבה משחקים שהם כאלה מהנים (לטעמי)גרפיקה מעולה ומשחקיות אדירה! סוף סוף משחק שצריך לתפוס בו מחסות כמו שצריך (הוא היה לפני rainbow 6 vegas)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.