פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים אה... אז ככה הוא נראה?! מסתבר שראיתי 2 כאלה אבל הם נראו לי כמו פיסטולים אז לא נגעתי בהם תודה בכל אופן
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים תגידו, מצאו כבר תיקון לבעית הקריסה של המשחק אחרי השלב הראשון?ומה בנוגע לשמירות? כבר יש דרך להשאיר את השמירות שלך מבלי שיימחקו אחרי שתצא מהמשחק?
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים יש את המפלצות עם המטול רימונים בשלבים הראשונים הרגו אותי מצחוק "BOOOOM!"
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים תגידו, מצאו כבר תיקון לבעית הקריסה של המשחק אחרי השלב הראשון?ומה בנוגע לשמירות? כבר יש דרך להשאיר את השמירות שלך מבלי שיימחקו אחרי שתצא מהמשחק?יש תיקון לא רשמי שמבטל את הקישור עם ה-Windows Games Live, כך שבעיית השמירות אמורה להפתר איתו.אני עדיין מחכה למשהו רשמי שיסדר גם את בעיית הקפיאות.
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים יש את המפלצות עם המטול רימונים בשלבים הראשונים הרגו אותי מצחוק "BOOOOM!" הרובה הזה מעעעעעגניב !
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה הזאת?ניסיתי כמעט הכל ויש לי מקורי.אולי זאת בעיה בדרייברים?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים אני צריך עזרה. אני מתחיל את המשחק ההוא מביא בגדים לתא בכלא ואז זה עושה שגיאה וסוגר את המשחק!! איך אני מסדר את זה?אני כבר מת לשחק בזה!!
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים נקווה שפה טמון הפיתרון של התקיעות בDX9http://www.gamespot.com/pc/action/gearsofwar/show_msgs.php?topic_id=m-1-39570268&pid=942000
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים אני לא מבין את החברה שהוציאה את המשחק מוציאים משחק עם מלא בעיות, כל בעיה אפשרית קיימת בו והם לא מוציאים פאצ' תיקון!!!
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים מה הבעיה של המשחק הזה סעמק אני רושם לו להתקין את זה בD הוא מתקין לי את זה ב C אחר כך שאני מפעיל אותו דרך הקיצור דרך הוא לא עובד - אבל דרך הדיסק שאני עושה PLAY וזה כן :\ אבל לא שומר כלום במשחק עריכה : אחרי 3 פעמיים של התקנה ומחיקה ושוב התקנה הוא הסכים סוף סוף להתקין ב D והמשחק פועל אחלה אגב בן זונה של משחק , שיחקתי בו גם ב360
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים יש תיקון לא רשמי שמבטל את הקישור עם ה-Windows Games Live, כך שבעיית השמירות אמורה להפתר איתו.אני עדיין מחכה למשהו רשמי שיסדר גם את בעיית הקפיאות.אחי תן קישור לתיקון הזה אני לא משחק במשחק בגלל בעית השמירות אני מחכה לתיקון כבר כמה שבועות
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים אנשים יש חדש עם הבאג של השמירות? אני לא מצליח לשחק, האם מישהו מכיר פאטץ' (רשמי או לא רשמי) שמתקן? (אם צריך בפרטי אז אתם מוזמנים)
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים אנשים יש חדש עם הבאג של השמירות? אני לא מצליח לשחק, האם מישהו מכיר פאטץ' (רשמי או לא רשמי) שמתקן? (אם צריך בפרטי אז אתם מוזמנים) שלחתי לך לפרטי , תהנה
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים חברה על מה אתם מדברים אני לא הבחנתי בשום בעיה אם השמירות. כל פעם שאני ניכנס למשחק אני לוחץ על המשך וזה ממשיך לי איפו שסיימתי בפעם הקודמת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.