פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים רק אני תופס מהמשחק הזה [חוץ מהקטע של התקיעות וזה שלאנשים יש בעיות עם השמירות]???משחק פשוט 10! הייתי נותן לו אפילו 11...זה המשחק הראשון שאני פשוט מתלהב מהסאונד טראק והוא כזה מדהיםהגראפיקה אין בכלל מה לדברכל הגוף שלישי איך שהם עשו את זה זה פשוט תענוג תענוג תענוגבאמת שזה אחד המשחקים הכי טובים ששיחקתי בהם אי פעם, אם לא הכי.
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים איך אני מפעיל את המשחק זה עושה לי שגיעההתקנתי אוצו איפו שהוא רצה וזה נכנס למשחק אבל כשה אני מנסה להפעיל אותו אות זורק אותי החחוצא אם אותה שגיעה[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים לא עוזר :-\פיספסתי עכשיו את כול הסירטון עם ה brumak בגלל תקיעה ענקית...גם לי זה לא עזר.באסה.איך אנשים פה סיימו את המשחק עם כל הבעיה של השמירות?אתם מגבים כל פעם את התיקיה הזאת?
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים חבר'ה שמישהו יתן פיתרון לעיניין של השמירות כשאתה ב Main Menu תלחץ על הכפתור HOME במקלדת , ותיצור פרופיל חדש . זה פרופיל מקומי ללא אפשרויות On-line , עד עכשיו לא נתקלתי בבעיות שמירה .
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים אחח פעם בתקופה יוצא משחק שגורם לי להישאר עם פה פעור אחרי שסיימתי אותו, GOW הוא אחד כזה - גרפיקה, משחקיות, סאונד הכול עשוי כל כך טוב וכל כך מאוזן פשוט תענוג, הוא לא קשה מידי והוא לא קל מידי הוא בדיוק כמו שמשחק צריך להיות - מאתגר, רציף וגורם לך רק לרצות לשחק עוד ועוד ועוד, זה משחק שצריך להיכנס לפנתיאון עם HL2 FEAR וכול שאר גדולים, פשוט משחק ענק(אין דבר יותר כיף מלפצפץ LOCUST עם שוטגאן), השלב סופי על הרכבת גרם לי להישאר עם הלשון בחוץ - יאללה אני רץ לקנות אותו ולנסות את המולטי ... GEAR UP !
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים המשחק ממש נתקע זה מעצבן כבר אין פיתרון לבעיה של המשחק? ניסיתי את הפיתרון המוצע בפורום אבל ללא הועיל המשחק ממשיך להתקע הגדרות הdefult היו 1280X1024 והכול על HIGH הורדתי ל1024X768 ועדיין יש תקיעות
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים אחח פעם בתקופה יוצא משחק שגורם לי להישאר עם פה פעור אחרי שסיימתי אותו, GOW הוא אחד כזה - גרפיקה, משחקיות, סאונד הכול עשוי כל כך טוב וכל כך מאוזן פשוט תענוג, הוא לא קשה מידי והוא לא קל מידי הוא בדיוק כמו שמשחק צריך להיות - מאתגר, רציף וגורם לך רק לרצות לשחק עוד ועוד ועוד, זה משחק שצריך להיכנס לפנתיאון עם HL2 FEAR וכול שאר גדולים, פשוט משחק ענק(אין דבר יותר כיף מלפצפץ LOCUST עם שוטגאן), השלב סופי על הרכבת גרם לי להישאר עם הלשון בחוץ - יאללה אני רץ לקנות אותו ולנסות את המולטי ... GEAR UP !מסכים איתך בכל מילההאם היה לי כסףבצד גמאני הייתי קונה אותו רק כדאי לדעת שהיוצרים קיבלו ממני את מה שמגיע להםאני גיימר המון זמן ובאמת באמת שלא ניתקלתי במשחק שפשוט נהניתי ולא יכולתי לעזוב אותוו[היו לי רק אחד שהדהים אותי וזה היה Mafia , את האלף לייף 2 עוד לא ראיתי כי היו לי בעיות עם המשחשב הישן בזמנו, בכל אופן המשחק הזה נכנס עם מאפיה לרשימה] והסאונד טראק כל כך מתאים ומכוונן פשוט מדהיםגם אותי השלב האחרון פשוטט היה מדהיםם זה היה כזה שלב אחרון מושלם כזה כאילו לוקח זמן להבין ואז מנסים הרבה הרבה זמן עד שבסוף זה הולך מתישהו.. משחק מדהיםאין מילים ..
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים המשחק ממש נתקע זה מעצבן כבר אין פיתרון לבעיה של המשחק? ניסיתי את הפיתרון המוצע בפורום אבל ללא הועיל המשחק ממשיך להתקע הגדרות הdefult היו 1280X1024 והכול על HIGH הורדתי ל1024X768 ועדיין יש תקיעות אתה מריץ ATT במקרה ?
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים כשאתה ב Main Menu תלחץ על הכפתור HOME במקלדת , ותיצור פרופיל חדש .זה פרופיל מקומי ללא אפשרויות On-line , עד עכשיו לא נתקלתי בבעיות שמירה .האם האנטרנט שלך דלוק כאשר אתה משחק?אתה מריץ ATT במקרה ?בטלתי את ATTאפילו הגדרות על LOW והוא מקרטע
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים זה משחק כבדגם אצלי יש רגעים שהוא קצת מקרטעאני עכשיו תקוע ב BRUMAK הזה.. איזה שלב קשה.. אני מצליח לסתום את החור שממנו יוצאים האויביםאבל אחר כך אני לא מוצא את ה SNIPERS והBRUMAK הזה יורה טילים ואני מת תוך שניה אפילו שאני תופס מכסה :-\[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים אני תקוע בקטע הזה עם הברקר..זה כל כך מעצבן שהיא רודף אחריך ואז נתקע בדלת..ובדיוק אחרי שהיא פורצת ת'דלת ה3 השחקן לא קופץ הצידה!:@בקיצור..מישהו יכול לעלות שמירה בדיוק אחרי שעוברים ת'קטע הזה עם הברקר??תודה רבה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.