פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים ועד לא הבנתם??דבר ראשון תפעילו את המשחק דרך הקובץ startup בתיקיה של המשחק.קליק ימני ואז run as administrator.אחרי זה פשוט תלחצו שהמשחק עולה F1 ויש לי אפשרות לטעול או ליצור פרופיל חדש.תיצרו או תפעילו את הפרופיל שלכם ופשוט תתחילו משחק מחדש...זה אמור לעבוד... לי זה עבד מצוין.אתם פשוט לא יכולים לטעון שמירות של קטעים שעשיתם בלי שיש לכם פרופיל.
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים לי יש עותק מקורי של המשחק, בהתחלה הוא היה קורס לי (ויסטא 64), התגברתי על הבעיה הזאת.למשחק יש תמיכה ב DX10?
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים נו מה אתה לא מאמין לי?עשיתי את זה וזה מה שקרה:תראה בתמונה:[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים ועד לא הבנתם?? דבר ראשון תפעילו את המשחק דרך הקובץ startup בתיקיה של המשחק. קליק ימני ואז run as administrator. אחרי זה פשוט תלחצו שהמשחק עולה F1 ויש לי אפשרות לטעול או ליצור פרופיל חדש. תיצרו או תפעילו את הפרופיל שלכם ופשוט תתחילו משחק מחדש... זה אמור לעבוד... לי זה עבד מצוין. אתם פשוט לא יכולים לטעון שמירות של קטעים שעשיתם בלי שיש לכם פרופיל. רגע, וצריך גם להדליק את המחשב לפני זה? את זה כבר הבנו שרלוק. כדאי שתקרא לפני שאתה מגיב סתם.
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים סיימתי עכשיו את המשחק, משחק פשוט ענק. האקשן פשוט לא נגמר, אין רגע של שיעמום אני מת לנסות כבר את המולטי.
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים עוד לא הבנתם שאי אפשר להמשיך לשחק מאיפה שהפסקתם אם האנטרנט במצב offline? הקובץ שערכתי פשוט מבטל את ההרשמה לgamelive ככה שלא צריך להכניס key (יש לי משחק מקורי אך הkey לא עובד זה הKEY השלישי שהביאו לי ) אני ממשיך לנסות ולערוך אותו עד שאמצא פיתרון
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים כמו שאמרתי לכם זה קשור לאינטרנט...אני אחרי הקטע הזה של הרכבת אימהאיזה כיף זה.. ממש משחק פגזאני עכשיו בקטע שצריך להרוג את העכביש הענק הזה
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים עוד לא הבנתם שאי אפשר להמשיך לשחק מאיפה שהפסקתם אם האנטרנט במצב offline? הקובץ שערכתי פשוט מבטל את ההרשמה לgamelive ככה שלא צריך להכניס key (יש לי משחק מקורי אך הkey לא עובד זה הKEY השלישי שהביאו לי ) אני ממשיך לנסות ולערוך אותו עד שאמצא פיתרון בפעם הראשונה ששיחקתי הגדרתי חשבון OFFLINE ושיחקתי מספר פעמים. עד שפתאום פעם אחת העלתי את המשחק ונעלמו לי כל השמירות. ואני כל הזמן מחובר.
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים סדרתי את הבעיה המשחק עובד לי. פשוט מאוד התקנתי את המשחק איפה שהוא רצה ז"א בתיקיה שהוא בוחר ולא איפה שאני בוחרת. כשרציתי להתקין בתיקיה איפה שאני רוצה הוא עשה בעיות וכשהוא התקין את המשחק בסיפריה שהוא בוחר לבד בלי לשנות את ההגדרות זה לא עשה בעיות בכלל. אגב המשחק לא מהנה העולם נראה כל הזמן אותו דבר ולא משתנה.
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים how ichange the language in this game?תוריד את החלקים הבאים:ותחליף את הקבצים במשחק בקבצים שהורדת-= נערך ע"י אחראי הפורום =-
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים איך אני מפעיל את המשחק זה עושה לי שגיעהזה מה שהיה לי.תתקין את המשחק בסיפריה שהוא מחליט ולא הסיפריה והכונן שאתה מחליט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.