עבור לתוכן

התלבטות קשה בבחירה בין 3 משחקים.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות משחק אחד מבין אלה אבל אני לא יודע במי ליבחור:

Crysis

UT3

COD 4

אני רוצה שדבר אחד יהיה במשחק מולטי טוב כי את הסינגל אני יכול להשיג בדרך אחרת אתם יודעים איך.

בבקשה תעזרו לי אני חושב שאני ילך על UT3 הוא Crysis.

פורסם

איזה משחק מתאים לך

אתה קונה לא אנחנו

כל אחד זה מולטיפלייר שונה

לשניהם יהיה מולטי מפותח מאוד

פורסם

גבר אם אתה שואל אותי תקנה את COD4 משחק המולטיפלייר שלו חבל על הזמן!!!

פורסם

כל המולטי של המשחקים של ACTIVISION מאוד מצליחים

פורסם

גם בנוגע למולטי זה החלטה שלך..

תיראה, UT3 זה קפיצות כמו חולה נפש וטילים+קרני לייזר שמתעופפים להם ממקום למקום.

COD4 זה לתפוס מחסה לירות קצת ואפילו אולי לחשוב טיפ טיפה מפעם לפעם..

ו CRYSIS זה משהו לא מוגדר כזה.. בעיקר בגלל שעוד לא שיחקתי במולטי שלו..

פורסם

איזה שאלה ut3

פורסם

UT3 זה משחק שחופר הרבה, בקטע של המשחקיות...

COD4 מאוד מומלץ לפי ניסיון מהדמו, כנראה תהייה קהילה גדולה ל-COD4.

ל-Crysis יהיה קצת שחקנים ישראלים בגלל הדרישות שלו, ואני הייתי הולך על קרייסיס עוד חצי שנה שכבר ייכנסו יותר שחקנים ישראלים לשוק, אבל בכללי משחק פצצה.

(עדיף לחכות לכרטיסי מסך, מעבדים וכו'... שיידעו לנצל טוב את המשחק).

אז בינתיים COD4 עומד על הפרק, לפי דעתי הוא הכי מומלץ מהשלושה.

פורסם

אני בכלל בהתלבטות לגבי גירס-ut-קרייסיס-cod

יותר מידי משחקים בתקופה של שבוע..

פורסם

רובכם יודעים איזה משחק מועדף עלי.

הבחירה לא קלה ואני זוכר ימים שהתגעגענו לתקופות כאלה.

מהקריאה (הרבה) שלי המולטי של COD4 הולך להיות שוס לא קטן.

סדר העדיפויות שלי הוא :

COD

Crysis

GOW

iw3sp2007110522005457knea9.jpg

פורסם

UT 3 (הלאה הריאליזם :yelclap:)

פורסם

::)

95 GameZone

A completely intense thrill-ride from start to finish, Call of Duty 4 grabs hold of you and doesnt let go.

http://pc.gamezone.com/gzreviews/r32387.htm

94 IGN

Though the single-player lacks length, the multiplayer should keep you invested in COD4 for the long winter. This is a truly

fantastic multiplayer offering that's as deep as any other online game available.

http://pc.ign.com/articles/832/832795p1.html

94 GameTrailers

Its absolutely relentless in its assault on the senses and never lets up until the last trigger has been squeezed. The multiplayer is even better, with the perks and weapon upgrades acting as a balance to the lack of vehicles.

http://www.gametrailers.com/gamereview.php?id=4735

פורסם

UT 3 (הלאה הריאליזם :yelclap:)

פורסם

תסכימו איתי שקצת קשה להשוות בין UT ל COD ו CR.

ב UT אין הרבה טקטיקה כמו ב COD, המשחק הרבה יותר מהיר. אין שם קטעים של "לתפוס מחסה" או לשכב על איזו גבעה, לקחת את המשקפת ולתכנן מסלול תקיפה. למה לעשות את זה כשאתה יכול פשוט לקפוץ למרכז הבסיס ולרסס את מי שאתה יכול?

COD הרבה יותר טקטי, משחק שדורש יותר TEAMPLAY, הרבה יותר איטי מ UT, לפעמים מחשבה וגיוון.

סגנונות המשחק שונים לגמרי, וזה עניין של טעם. שני המשחקים מובילים כל אחד בסגנון שלו.

אני הולך על UT, כי קצת נמאס לי מטקטיקה ואסטרטגיה (שיחקתי BF2 שנה וחצי). אני מקווה שהמחסור במערכת Ranks לא ישפיע לרעה...!

ובקשר לקרייסיס... מישהו מהבטא יכול להשוות אותו?

דרך אגב OP, גם ל CR וגם ל UT יש Beta עם מולטי, וכל התיאורים של COD בגדר השערה בלבד עם השענות על הדמו...

פורסם

COD4 זה טקטיקה, אתה צריך לשתף פעולה עם שחקנים, זה משחק איטי, אתה תתקמפר הרבה (אין מה לעשות ככה זה xD ) ...

UT3 זה לקפוץ לרסס להפציץ טילים לכל מקום, ועל הזין שלך אם יש לך HP 2 או 200 xD . בקוד 1 נגיד אם היה לך קצת HP היית הרבה יותר זהיר ואיטי. בUT זה לא משנה כי אתה יכול למות 200 פעם ולהרוג מיליונים...

קרייסיס לא שיחקתי, אבל נראה לי זה יהיה גם דיי טקטי למרות שבטח יהיה שם יותר חיים מבקוד4...

בשורה התחתונה, קוד4 מאפשר לך לפוצץ לערבים את המוח, כמה הזדמנויות כאלו תקבל בחיים? גרפיקה מצוינת, משחקיות מצוינת וערבים שמתים שתפגע להם במוח. בקוד4 יש מלא דברים קטנים שקל להתלהב מהם. היה לי קטע שראיתי קסדה מבצבצת מאחורי גדר קטנה. דפקתי יריה לאיפה שהפרצוף אמור להיות, פתאום הבחור שמה מת !!! אני כולי באקסטזות יורה דרך גדרות והורג מלא. זה היה כיף וריאליסטי. אני הולך על קוד ומקווה שהוא יגיע לארץ מהר. (עלק מהר -_-)

פורסם

עזוב אותך שטויות UT3 יוצר במקור בשביל המולטיפלייר לבוטים שלו יש אינטלגנציה מעולה... הרבה יותר טוב מCOD 4 לדעתי....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים