פורסם 2003 במרץ 2222 שנים nero 5 5 10 15easy cd creator 6חשוב שיהיה נוח לשימושויהיה אפשר לצרוב את כל סוגי הIMAGE
פורסם 2003 במרץ 2222 שנים קרא בבקשה את חוקי הפורום! ובמיוחד את הקטע הנוגע לכותרת אינפורמטיבית.ולאחר מכן תחזור לכאן ותשנה את הכותרת למשהו בסגנון של "איזה תוכנת צריבה עדיפה?"תודה
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים NERO תוכנה שולטתויש לי ניסיון עם CDRWIN, EZ-CD CREATOR, WINONCD 6,CLONECD וNERO שולטת בלי עוררין
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים אין ספק ש Neroיש לי ניסיון אם ה Easy Cd creator 6 הוא אולי נוח למשתמש אבל כולו מלא בבאגים,אני חושב שאם הזמן העידכונים של Roxio ישפרו את כל הבאגים אבל בנתיים לך על בטוח Nero
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים nero בלי ספק nero express אפילו עדיף יותר קל לשימוש מתאים אפילו לילדים OB יותר קל (אני יכול רק דרכו) ונראה יותר טוב
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים ברור שנרו כי שEZCD מזיינת לך את כל המחשב ותוקעת לך את הDEVICE של הצורב ועוד כל מיני בעיות אתה פשוט שונא אותה.הפאק היחידי בנרו הוא שברוב המקרים הבאפר באמצע הצריבה לא ירד אפילו שיש פעילות גדולה במחשב והדיסק יצרב בהצלחה אבל אחר כך תגלו שהדיסק מקולקל או עובד חלקית :\ מאכזב אבל לא נורא לומדים לא לעשות שטויות
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים תראה כל מה שכתבו לך כאן נכון נרו הוא הכי טוב, השאלה מה יותר טוב נוחות שימוש או מקצואיות אם זה נוחות שימוש לך על הEASY CD וגם לא בטוח, אם זה מקצועיות לך על הנרו שלפי דעתי גם מאוד נוחה לשימוש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.